Juventus FC
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
-
UmjetnikZijad
- Kontakt:
Re: Juventus FC
Nica Gonzaleza smo se bespotrebno rijesili, nije trebao biti prodat i zamijenjen kosovarom, jos jedna kardinalna greska.
Jel ovo ljudi stativu stresose? Ccc
Od svih drva Juventusa bas zapade ovaj kanadski javor.
Imas citavu sedmicu da spremis utakmicu protiv zadnje ekipe na tabeli i ekipa ti izgleda najgore od početka sezone
Ko i zasto je odlucio da je Luciano zalsuzio novi ugovor?????
Pa mi tonemo iz dana u dan..
Ko i zasto je odlucio da je Luciano zalsuzio novi ugovor?????
Pa mi tonemo iz dana u dan..
Max Allegri
Gatti umjesto davida naprijed, koop umjesto gattija dole. I bili bi 10x opasniji i brzi u protoku lopte
Kakva igra
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli
-
UmjetnikZijad
- Kontakt:
Yildiz napolje...igrac manje, ne samo veceras.
Katastrofalno poluvrijeme, za povratiti, ništa ni sa čim
Pojedinci su ograničeni ko balkon i to će vječno tako ostati da nisu igrači za Juventusa i nikad neće biti
Mislim da nane i did od 70 godina imaju jače dodavanje i jači Šut od panjine Davida i Conceicaa koji nastavlja da nervira sa svojom završnicom
Pojedinci su ograničeni ko balkon i to će vječno tako ostati da nisu igrači za Juventusa i nikad neće biti
Mislim da nane i did od 70 godina imaju jače dodavanje i jači Šut od panjine Davida i Conceicaa koji nastavlja da nervira sa svojom završnicom
SCUDETTI 38X 🏆
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
"No Mikey,no no Mikey,that was so no right "
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
"No Mikey,no no Mikey,that was so no right "
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
David napolje, Yildiz u sredinu, a Boga na lijevu stranu. Nema se šta čekati, odmah na poluvremenu izmjene
Da moze sviju 11 zamjeniti. Kako los pristup , nije Valjda do umora
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
David je bas ograjisao, i nikako da covjek odigra pas kako treba, da zabije glavom zicer, covjek je napadac sa najlosijim udarcem glavom, sto sam vidio. Daj odmah Bogu lijevo, a Yildiz u napad i Portugalac oko 60 van, a Kosovar unutrra.
Ravnopravna utakmica sa drugilgasem
. Ekipa ne zasluzuje da igra L prvaka.
U zivotu nisam vidio beskorisnijeg igraca kao sto je David, tuzno ga je gledati...
U zivotu nisam vidio beskorisnijeg igraca kao sto je David, tuzno ga je gledati...
*38* SCUDETTI VINTI SUL CAMPO*
Treniraju li oni udarce na gol ikako 
Ma bravo, kod Spalettija bar nema stajanja igra se i nakon 1:0 fudbal.
Oooj zavrsnico rano stara muko moja
Prodisali sa Yildizom u sredini. Ovako treba i počinjati, dok Vlahović ne bude fizički spreman da starta. Davidu treba već tražiti klub za slijedeću sezonu
Zasto nije dao ozbiljne minute Kosovaru, nakon odlicnog ulaska protiv Rome. Spaletti nastavlja sa tim svojim glupostima, bez koji ocito ne moze.
Sad se sjetio Kostica
Sad se sjetio Kostica
Ko smije po marku da ce narednu opet david od prve na CF, kao da nije citav dunjaluk vidio da je ovo bolja opcija.
- BocaJuniors1905
- Kontakt:
Džeremi je odlično pojačanje, na svakoj utakmici je koristan. Samo jako i u naredne dvije utakmice.
MANIJACI JUG 1987
MI SMO ONI ŠTO NE DAJU NA SVOJE!
MI SMO ONI ŠTO NE DAJU NA SVOJE!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.