FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
-
Railwayman30
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Ce da vidimo u utorak
Jel istina ovo?
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Večeras je trebala biti MR...
Da cujem vase misljenje, kakvo je sudjenje danas bilo iskreno?
-
GavranBeli
Ljudi nam hladno u dvije utakmice povrijedili dva igrača, zuti kartoni 0.
-
zeljovolimte
- Kontakt:
Na Grbavici ni faul nije sviran. I sad smo dobili zuti za prigovor..GavranBeli je napisao/la: ↑07 mar 2026, 20:58Ljudi nam hladno u dvije utakmice povrijedili dva igrača, zuti kartoni 0.
-
sanjinusto
- Kontakt:
-
zeljovolimte
- Kontakt:
Nevjerovatno Foco, Sosic, Cvetanoski i sad Armin Hodzic.
- zastitaIdentiteta
- Kontakt:
- zastitaIdentiteta
- Kontakt:
Nemoj da te stid, ganjati 0:1 protiv raspoloženog Veleža nije jednostavno.Railwayman30 je napisao/la: ↑07 mar 2026, 16:54Mene je stid. Ubit ce nas ljudi u srijedu,vratitina fabricke postavke.
Ovo je tako ofirno bilo,Boze
Vi u srijedu kako kažeš na fabričke, a mi u utorak aBd idemo dalje.
Pošteno, pa kako bude.
Brz oporavak Hodža !
Onaj Mehmedović nije normalan lik u glavu. Idući put na Grbavici kad bude gostovao kičmu i koljeno mu treba polomiti, pa po cijenu crvenog kartona. Dosta je više papaka i krkana.
Onaj Mehmedović nije normalan lik u glavu. Idući put na Grbavici kad bude gostovao kičmu i koljeno mu treba polomiti, pa po cijenu crvenog kartona. Dosta je više papaka i krkana.
Sve isto je k'o nekada, sve isto je, ali ništa isto nije ! HB ♥️
- dubioza144
- Kontakt:
Nek smo pobijedili i zbog igraca da smiju podijelit story i posle tekme a ne samo posle zadnjeg treninga pred tekmu
Ali duboko u srcu, u središtu naše Grbavice osim ratnog plamena, tinjala je jedna iskra, iskra koja je tiho šaputala pjesmu ljubavi i znala da će doći neko drugo vrijeme!
Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.
Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.
Zna li iko satnicu za utakmicu protiv Borca ???
-
KosevoZove
- Kontakt:
Sory na upadu pise u 17h da igrate ako se sta ne promjeni bar na **** pise.
Limvo te Rajvosa 🇱🇻🇱🇻
Meni malo u našoj ekipi nedostaje neki ludi mesar kakvog smo uvijek kroz historiju imali. Trenutno u PLBiH ima par igrača koji nas uvijek prebiju ( Hasanović, Batar, Grabež, Jakovljević, Vehabović, Krajišnik ) i niko ništa. Jedino malo Suljo se ko zaleti da nešto brani i skače a ostali ništa.
-
Hansestadt
- Kontakt:
Pejic zna udaritiRedfire16 je napisao/la: ↑07 mar 2026, 22:29Meni malo u našoj ekipi nedostaje neki ludi mesar kakvog smo uvijek kroz historiju imali. Trenutno u PLBiH ima par igrača koji nas uvijek prebiju ( Hasanović, Batar, Grabež, Jakovljević, Vehabović, Krajišnik ) i niko ništa. Jedino malo Suljo se ko zaleti da nešto brani i skače a ostali ništa.
Pise svaki put do utorka, srijede pa onda savez zvanicno objavi pa se naknadno unese u sistemKosevoZove je napisao/la: ↑07 mar 2026, 22:20Sory na upadu pise u 17h da igrate ako se sta ne promjeni bar na **** pise.
- Bersaga
- Kontakt:
Gdje su derpeormero, bojudaosinebu i ostali pekinezeri, težak dan danas?
Protiv Borca bi trebalo biti u subotu u 15h.
Protiv Borca bi trebalo biti u subotu u 15h.
Uz tebe sam od rođenja svog,
uz tebe sam ja,
samo nek te čuva dragi Bog,
gdje god ti da zaigraš.
uz tebe sam ja,
samo nek te čuva dragi Bog,
gdje god ti da zaigraš.
- svrakino1921
- Kontakt:
Kontaktirali smo FK Željezničar kako bismo saznali više o njegovom stanju.
"Armin Hodžić je osjetio bol u koljenu. Nakon napuštanja terena obavljen je pregled i trebat će uraditi dodatnu dijagnostiku, najvjerovatnije snimak magnetnom rezonancom u ponedjeljak, nakon čega će se znati stepen povrede", potvrđeno je za naš portal iz PR službe Željezničara.
"Armin Hodžić je osjetio bol u koljenu. Nakon napuštanja terena obavljen je pregled i trebat će uraditi dodatnu dijagnostiku, najvjerovatnije snimak magnetnom rezonancom u ponedjeljak, nakon čega će se znati stepen povrede", potvrđeno je za naš portal iz PR službe Željezničara.
- WeekendOffender
- Kontakt:
Nisam upratio ko razbi glavu danas onom krmku al svaka mu cast, prije te situacije je njihov igrac startao nad Prokopom i polomio ga Frano naravno nije ni pomislio da svirne. Nadam se da cemo ih i u utorak isprebijati, makar Krpic kad vec nema ucinak pred golom.Hansestadt je napisao/la: ↑07 mar 2026, 22:37Pejic zna udaritiRedfire16 je napisao/la: ↑07 mar 2026, 22:29Meni malo u našoj ekipi nedostaje neki ludi mesar kakvog smo uvijek kroz historiju imali. Trenutno u PLBiH ima par igrača koji nas uvijek prebiju ( Hasanović, Batar, Grabež, Jakovljević, Vehabović, Krajišnik ) i niko ništa. Jedino malo Suljo se ko zaleti da nešto brani i skače a ostali ništa.
Curva Sud