KK Bosna

Moderatori/ce: nerminh74,CashMan,ultrasstyle_tz

Surreal
Kontakt:

Re: KK Bosna

Post Postao/la Surreal » 07 mar 2026, 21:07

Ma nema tu šta bude, sutra dobijamo Partizan.
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.

🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤

U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.

CAZIN
Kontakt:

Post Postao/la CAZIN » 07 mar 2026, 21:17

bordobijeli je napisao/la:
07 mar 2026, 21:03
CAZIN je napisao/la:
07 mar 2026, 19:36
Partizan sutra bez Washingtona
Puno bitnija utakmica u Madjarskoj da se dobro odigra, ovo sutra sta god da bude .
Pobjeda protiv Partizana bi jedino vrijedila ako pobjedimo Igokeu u petak inače bih prije uzeo pobjedu protiv Igokee i poraz sutra nego pobjedu sutra a poraz protiv Igokee. Kad bi uspjeli pobjediti obje utakmice a da Cluj izgubi sutra i protiv Budućnosti imali bi isti skor a Cluj bi imao utakmicu manje.

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 07 mar 2026, 21:37

CAZIN je napisao/la:
07 mar 2026, 21:17
07 mar 2026, 21:03
CAZIN je napisao/la:
Puno bitnija utakmica u Madjarskoj da se dobro odigra, ovo sutra sta god da bude .
Pobjeda protiv Partizana bi jedino vrijedila ako pobjedimo Igokeu u petak inače bih prije uzeo pobjedu protiv Igokee i poraz sutra nego pobjedu sutra a poraz protiv Igokee. Kad bi uspjeli pobjediti obje utakmice a da Cluj izgubi sutra i protiv Budućnosti imali bi isti skor a Cluj bi imao utakmicu manje.
Po meni ce u ABA bitne tek dolaze utakmice u play inu koji cemo igrati ovo do tad manje vise ne mozes ni gore ni dole. Kao sto reko biti u full spremi za Madjare i proci u polufinale a onda kasnije ima i aba play in i play off.

VensanKasel
Kontakt:

Post Postao/la VensanKasel » 07 mar 2026, 22:19

CAZIN je napisao/la:
To je top , jer debil može da nas zatrpa da 30 poena rutinski i vazda je naložen kada igra ABA ligu :D , ali zna i da ukanali ekipu jer smo sebe razigrava .

Sa druge strane Karlik se vratio , protiv Fenerbahčea je izgledao top kao da nije bio van terena 4 mjeseca . Sa njim Partizan puno bolje izgleda nego sa Washingtonom .
Moja zemlja mala brana velikoj rijeci ludila ...

CAZIN
Kontakt:

Post Postao/la CAZIN » 07 mar 2026, 23:15

VensanKasel je napisao/la:
07 mar 2026, 22:19
CAZIN je napisao/la:
To je top , jer debil može da nas zatrpa da 30 poena rutinski i vazda je naložen kada igra ABA ligu :D , ali zna i da ukanali ekipu jer smo sebe razigrava .

Sa druge strane Karlik se vratio , protiv Fenerbahčea je izgledao top kao da nije bio van terena 4 mjeseca . Sa njim Partizan puno bolje izgleda nego sa Washingtonom .
Karlik će se prepasti čim vidi Ataru i Zupca na zagrijavanju ;)

Neku rotaciju od 10 igrača kod Partizana za sutra očekujem ovakvu: Calathes, Carlik, Jekiri, Fernando, Bonga, Osetkowski, Brown, Lakić, Radanov i Pokuševski. Možda čak i Milton dobije nekih 10-ak minuta jer je protiv Fenera igrao toliko.

Kad sutra Plummer, Atara i Joesaar klepnu Partizan u punoj Zetri :ljepota:

@Dirk kakvo je stanje sa ovim povrijeđenim igračima, kakve su šanse da se vrate sutra?

DirkNowitzki
Kontakt:

Post Postao/la DirkNowitzki » 08 mar 2026, 13:06

Velicanstvena noc je pred nama. Treba uzivati u svakoj minuti vecerasnjeg meca, jer mi zaista nemamo sta veceras izgubiti. Ako dobijemo mec, mozemo dobiti mnogo na samopouzdanju i eventualno pobjedom protiv Igokee se ukljuciti u borbu za 6. mjesto.

Mec u Madjarskoj nam je jako bitan, to ako odradimo na pravi nacin imamo se cemu nadati. Ocekujem od Plummera vrhunsku utakmicu, Atic mora odigrati odlicnu odbranu, od Joesara da nastavi partije koje je pruzao, a od Zupca ocekujem da nastavi formu u kojoj je bio.

Mislim da je napokon doslo i vrijeme da Young ponudi odlican mec na domacem terenu. Caruthers je veceras najvazniji igrac Bosne, mora probati usporiti Carlika, jer sam se potajno nadao da se nece oporaviti od povrede do meca s nama. Nema Washingtona, nekako imam osjecaj da je on tu, lakse bi nam bilo, jer cesto zna da “zaglavinja”.

Teska borba nas ocekuju u reketu, realno su puno jaci u ovom dijelu igre. Nadam se da ce Djoko ponuditi nesto u vanjskom sutu, a Halilovic mora odigrati dobru odbranu na Fernandu i Jekiriju, sto ce biti prakticno nemoguce. Najmanje 10 ljudi iz Lukavice/Pala me pitalo gdje se karte kupuju, bice dosta i navijaca Partizana, ali neka ce. Bosna je zaradila ogromnu lovu od vecerasnje utakmice, ako dodje pobjeda, bice to zaista kruna sezone.

Idemo po pobjedu!

DirkNowitzki
Kontakt:

Post Postao/la DirkNowitzki » 08 mar 2026, 13:11

reds123 je napisao/la:
07 mar 2026, 22:35
Komentar?

https://fibalivestats.dcd.shared.genius ... 66/bs.html
Bio sam na utakmici. Nazalost, tuzno. Pretuzno, rekao bih. Jedino rjesenje je sto sam govorio da se svim igracima raskine ugovor i da se krene ispocetka. Od ovih momaka nece biti seniorskih igraca.

Manojlovic je takodjer vracen u razvojni tim, naravno jucer je bio ekstremno demotivisan, jer jednom kad se osjeti prvi tim nema vise povratka. Trenirati s prvim timom i igrati za razvojni tim jednostavno nema smisla.

Osim raspustanja svih igraca, treba Aci naci mjesto u klubu, a nije rjesenje da bude trener razvojnog tima, to jednostavno nije rjesenje. Pisao sam vec, Stanic iz Slavije bi bio puno bolje rjesenje i od Ace i od Joje. Nisam jos nigdje vidio da je klub objavio da se razisao sa Jojom, pa cak i mali Arijan Radan je bolje rjesenje od Ace, jer je mlad, pun energije i zeljan dokazivanja.

N3R3D
Kontakt:

Post Postao/la N3R3D » 08 mar 2026, 13:25

Sretno momci!

CAZIN
Kontakt:

Post Postao/la CAZIN » 08 mar 2026, 14:28

Kako bi dobro bilo da dočekamo utakmicu protiv Cluja sa 4 vezane pobjede :ljepota:

Velizar
Kontakt:

Post Postao/la Velizar » 08 mar 2026, 15:17

reds123 je napisao/la:
Komentar?

Mehh...sve su prilike da ni Manojlovic nema neku perspektivu.

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 08 mar 2026, 15:24

CAZIN je napisao/la:
08 mar 2026, 14:28
Kako bi dobro bilo da dočekamo utakmicu protiv Cluja sa 4 vezane pobjede :ljepota:
Ma sve do kraja dobit :rol: .

CAZIN
Kontakt:

Post Postao/la CAZIN » 08 mar 2026, 15:27

08 mar 2026, 15:24
CAZIN je napisao/la:
08 mar 2026, 14:28
Ma sve do kraja dobit :rol: .
Dobiti ove 4 do Cluja pa kasnije ćemo vidjeti :rol:

CAZIN
Kontakt:

Post Postao/la CAZIN » 08 mar 2026, 15:52

DirkNowitzki je napisao/la:
08 mar 2026, 13:11
reds123 je napisao/la:
Komentar?

Bio sam na utakmici. Nazalost, tuzno. Pretuzno, rekao bih. Jedino rjesenje je sto sam govorio da se svim igracima raskine ugovor i da se krene ispocetka. Od ovih momaka nece biti seniorskih igraca.

Manojlovic je takodjer vracen u razvojni tim, naravno jucer je bio ekstremno demotivisan, jer jednom kad se osjeti prvi tim nema vise povratka. Trenirati s prvim timom i igrati za razvojni tim jednostavno nema smisla.

Osim raspustanja svih igraca, treba Aci naci mjesto u klubu, a nije rjesenje da bude trener razvojnog tima, to jednostavno nije rjesenje. Pisao sam vec, Stanic iz Slavije bi bio puno bolje rjesenje i od Ace i od Joje. Nisam jos nigdje vidio da je klub objavio da se razisao sa Jojom, pa cak i mali Arijan Radan je bolje rjesenje od Ace, jer je mlad, pun energije i zeljan dokazivanja.
Zar nije Radan trener juniora? Valjda bude sljedeće sezone glavni trener razvojnog tima

bibula
Kontakt:

Post Postao/la bibula » 08 mar 2026, 15:57

Raja, dobio sam kartu od jarana, zna li ko gdje je je ulaz F?

Adnan33
Kontakt:

Post Postao/la Adnan33 » 08 mar 2026, 16:04

bibula je napisao/la:
08 mar 2026, 15:57
Raja, dobio sam kartu od jarana, zna li ko gdje je je ulaz F?
Ona strana koja se nalazi nasuprot terena sa plastičnom travom, to je taj ulaz.

bibula
Kontakt:

Post Postao/la bibula » 08 mar 2026, 16:10

Hvala tebra

DirkNowitzki
Kontakt:

Post Postao/la DirkNowitzki » 08 mar 2026, 16:22

CAZIN je napisao/la:
08 mar 2026, 15:52
reds123 je napisao/la:
Komentar?

Zar nije Radan trener juniora? Valjda bude sljedeće sezone glavni trener razvojnog tima
Pa jeste, Arijan je danas vodio Bosnu protiv Sparsa. Jedva se dobila utakmica, Sparsi su imali sut za produzetak.

Zabit
Kontakt:

Post Postao/la Zabit » 08 mar 2026, 16:53

08 mar 2026, 16:22
CAZIN je napisao/la:
08 mar 2026, 15:52

Pa jeste, Arijan je danas vodio Bosnu protiv Sparsa. Jedva se dobila utakmica, Sparsi su imali sut za produzetak.
Realno gledajuci pravi Studenti su ovi klubovi sa Ilidze :mrgreen: Pogotovo Igman koji razvija realno mlade igrace, eto imali su svojih trojicu bivsih u ovoj U20 u Tuzli. A jos je jedan kadet jucer debitovao, a vjerovatno ce jos par do kraja sezone. Bosna do pobjede veceras :bih:

Jadnimi
Kontakt:

Post Postao/la Jadnimi » 08 mar 2026, 18:57

slika
Gledam Olimpija Dubai, Dubai na tricama gori od Bosne prošlih sezona, Beacon 7:0

Odgovori

Natrag na “Bh. košarka”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.