Formula 1
Moderator/ica: rio_Ferdy88
Re: Formula 1
Ferrari se izgleda nada jos jednom VSC
Ma iskreno meni je i ovaj VSC bio nepoteban ako se uzme u obzir pozicija Hadjarovog bolida
Il Club più titolato al mondo!
Kako sam kontao da ce Mercedes lagano ovo odraditi trka je odlicna.Samo da nastave ovako.
Horde Zla ; Curva Sud Roma ; Los Borrachos Del Tablon
Este sentimiento nadie lo comprende
Ovo do sad sto sam vidio Ferrari i Mercu bara bara u utrci haman ...ostali daleko iza ...
I evo ga VSC ali da li ce moci uci u pit lane sad kad je bas tu ostao 
Ferrari cak ok izgleda i na ovim istrosenim M ...nesto pokusavaju ...
imal neko link neki spasavaj????
Ako Merc ide do kraja sa ovim gumama ja ne vidim sta ferari ovdje moze uraditi, ako ce merc ici na jos jedno stajanje onda je ovo ostajanje ferarija imalo smisla.
Al hajd da vidimo da nisu u novoj sezoni cak i poceli dobre odluke donositi pa da nas iznenade
Al hajd da vidimo da nisu u novoj sezoni cak i poceli dobre odluke donositi pa da nas iznenade
Ferrari i strategija
ali hajde sačekajmo kraj trke
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
Kakva je ovo strategija majko mila
Plan A 
Nova sezona stari ferari. Oni sami svojim vozacima uniste trku. Dobro im je Lewis rekao, zasto barem jedan nije usao u box.
Pa Ferrari ne može iznenaditi
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
To je strategija da izgubis pobjedu po ko zna koji put.
Horde Zla ; Curva Sud Roma ; Los Borrachos Del Tablon
Imaš 2 VSC i ti nijednog vozača ne pozoveš u box. Debili.
Il Club più titolato al mondo!
- superFrankie
- Kontakt:
Nevjerovatno mi je kako se svaki put iznova sami uspiju sjebati
- AshburtonG
- Kontakt:
Ovdje jedino ima logike sto je Ham trazio da ga ostave duze, u nadi da ce upast u neki SC ili VSC. Ovako je izgubio 5 sekundi u tri kruga koja je ostao duze.
Opet glupi Ferarri i nesposobnost kad se split nudio kao najbolje rjesenje.
Opet glupi Ferarri i nesposobnost kad se split nudio kao najbolje rjesenje.
Mene ne cudi Ferrari, vec vi ovdje
Kako mozete biti iznenadjeni
Kako mozete biti iznenadjeni
Barbine Barbike vole Tika-taku 🚨🚨
5 krug na novim gumama a Ferrari nije ni sekunde smanjio zaostatak
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.