Formula 1
Moderator/ica: rio_Ferdy88
- AshburtonG
- Kontakt:
Re: Formula 1
Nego da pohvalim komentatore na hrvatskom RTL-u. Kakav preporod u odnosu na ona dva talibana sa SKa... 
Ali ferari ima tempo kao Merc, i sami sebe su zayebali sa taktikom. Nevjerovatno da su mjenjali kao svi borili bi se za pobjedu. Ovako ne vjerujem da ce ista moci.
Ferrari i strategija da Bog sacuva.
Imas 1 i 2 i sve upropastis pa kakvi debili iz godine u godinu.
Imas 1 i 2 i sve upropastis pa kakvi debili iz godine u godinu.
Horde Zla ; Curva Sud Roma ; Los Borrachos Del Tablon
Este sentimiento nadie lo comprende
Este sentimiento nadie lo comprende
Merc jest najbrzi , ne previse u odnosu na Ferrari ....ostali su druga liga ...pa cak i Max ..da je bio gore opet bi sigurno zaostajao 10+ plus u odnosu na cetvrtog.
- AshburtonG
- Kontakt:
Hamilton trenutno ima mnogo bolji tempo od Leca.
Vjerovatno u ferariju znaju kakav im je tempo na tvrdim gumama i da su u isto vrijeme mijenjali nebi imali šanse--mada nemaju ni ovako.Vjetovatno su išli što duži stint na srednjim i onda da imaju zadnjih 10-ak krugova svježije tvrde pa da nešto pokušaju
Kretenima bi bilo najbolje da prate tudje strategije bar ne bi toliko ofulali. Utrka postade u sekundi uzasno dosadna.
Inace, Lec pokazao da je bolji vozac od britanskog placljivka iz Merca. Ne znam jel ima ijedan britanac da ne cvili. Bas odvratan narod. Najlosiji prvak ikad se realno bruka trenutno, bitan kao Adnan Babajic.
Inace, Lec pokazao da je bolji vozac od britanskog placljivka iz Merca. Ne znam jel ima ijedan britanac da ne cvili. Bas odvratan narod. Najlosiji prvak ikad se realno bruka trenutno, bitan kao Adnan Babajic.
Al Lec je pokazao da je strasan vozac , nije dao Russelu da se odmakne kad ga oredje vec odmah agresivno vrati poziciju. Meni uz Maxa najbolji vozac na gridu. Samo steta sto vozi za ove budale sto sve upropaste sa strategijom koju niko ne razumije 
Ja mislim da Ferrari ugasi Leca svojim odlukama ...da liku nije do zivota kad vidi kako mu upropaste utrku .
Jel realno da se glupani uvijek odluce za pogresnu taktiku
ovo je zlocin nad sopstvenim vozacima
Dobro je i ovo. Protiv prevaranata se svakako nije moglo. 
Verstapen minutu zaostatka......hoću reći koliko je danas mali uticaj vozača i majstorstva na utrci...još malo neće ni trebati vozač,nego će biti trka inženjera iz boxa..jbg.ko u ratu koliko god bio obučen i hrabar neki te iz šupe u cvikerama ganja dronom.
Russell je bas odvratan, opcenito svi britanci su takvi
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
Dobra borba Mercedesa i Ferrarija. Imam osjecaj da ovi iz Ferrarija jedva cekaju da svojim vozacima syebu utrku
Kako svaki put uspiju pogresnu strategiju im dati...
Kako svaki put uspiju pogresnu strategiju im dati...
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Bravo Russel, bravo Mercedes
Ferari dobar. Izvukli su maximum iz ove utrke i jedini djeluju dovoljno dobri da koliko toliko stanu Mercedesu na crtu.
Ostali, tankosava. Ali, mjenjat ce se ovo dosta. Ako su Mclaren i Red Bull i u cemu dobri, onda su to nadogradnje kroz sezonu
Ferari dobar. Izvukli su maximum iz ove utrke i jedini djeluju dovoljno dobri da koliko toliko stanu Mercedesu na crtu.
Ostali, tankosava. Ali, mjenjat ce se ovo dosta. Ako su Mclaren i Red Bull i u cemu dobri, onda su to nadogradnje kroz sezonu
Odlicna utrka za pratiti, hvala taktici Ferariju, mogli su kao sto Lewis kaze makar jednog u boks uvesti.
Mercedes jak ali u utrci ne toliko dominantan kao na treningu.
Nastaviti ovo i iskoristiti maksimalno dok drugi ne urade promjene ca,.5 utrka. Duga je sezona, svaki bod je bitan.
Valjda budu utrke na bliskom istoku i ono zuto americko cionisticko smece dodje sebi i prekine ovu lakrdiju.
Mercedes jak ali u utrci ne toliko dominantan kao na treningu.
Nastaviti ovo i iskoristiti maksimalno dok drugi ne urade promjene ca,.5 utrka. Duga je sezona, svaki bod je bitan.
Valjda budu utrke na bliskom istoku i ono zuto americko cionisticko smece dodje sebi i prekine ovu lakrdiju.
Ferrari pobikedio sam sebe, jedini tim koji ke radio boks pod zelenim zastavama dovoljno govori da se tu nista nije promjenilo niti ce se promjeniti po pitanju taktike u trci.
Garantujem da su mogli uzeti pobjedu ili u najgorem slucaju imati oba vozaca na podijumu
Garantujem da su mogli uzeti pobjedu ili u najgorem slucaju imati oba vozaca na podijumu
Ali samo 6 vozaca zavrsilo u istom krugu na kraju, a i od toga Max haman 55 sekundi iza prvog. 
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.