Bundesliga
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,Monolog,geronimo,hammers
Re: Bundesliga
Emre Can ACL, očekivano, rekao bih čak i career ending povreda. Barem što se tiče ozbiljnog fubala. Ugovor do 2026, dakle nema od njega ništa.
Süle ide konačno sa platne liste, lik ništa nije donio. Par igrača ulaze u zadnju godinu ugovora, ide prodaja Šlotija i Girasija, kao i Adejemija.
Težak posao, da ne kažem muke, očekuje rukovodstvo Dortmunda.
Težak posao, da ne kažem muke, očekuje rukovodstvo Dortmunda.
Ubi Concordia, Ibi Vicktoria
-
RobertHrkac555
- Kontakt:
Wolfsburg baš loše izgleda, ne bi me čudilo da ispadnu
Slikao se s Dilettom, svoje sam ostvario
Haj ti zlato dje drugo trazi sebi "well over €15m"
Daj Stanišu na desnog beka, Davies ce se valjda kad tad vratiti u formu, vrati Aznoua sa posudbe i mirna Bosna.
Daj Stanišu na desnog beka, Davies ce se valjda kad tad vratiti u formu, vrati Aznoua sa posudbe i mirna Bosna.
Ostaće Laimer...suviše važan igrač da ga pustiš.
Interesantna tablica
Sinoć Leipzig prvi put do pobjede nakon što su prvi primili gol, odnosno bili u zaostatku. Vidim da su na tom polju Dortmund i Leverkusen isto loši.
Bayern i ovdje neprikosnoven. To posebno raduje, jer je nekad bila muka pročepiti bunker da se protivnik otvori.
Sada unaprijed znaš da će najviše golova postići u zadnjoj četvrtini utakmice.
Logično, imaš 15-16 podjednako jakih igrača koji ujedno i najviše trče, dok protivnika na kraju stigne umor.
Interesantna tablica
Sinoć Leipzig prvi put do pobjede nakon što su prvi primili gol, odnosno bili u zaostatku. Vidim da su na tom polju Dortmund i Leverkusen isto loši.
Bayern i ovdje neprikosnoven. To posebno raduje, jer je nekad bila muka pročepiti bunker da se protivnik otvori.
Sada unaprijed znaš da će najviše golova postići u zadnjoj četvrtini utakmice.
Logično, imaš 15-16 podjednako jakih igrača koji ujedno i najviše trče, dok protivnika na kraju stigne umor.
Dortmund pokazao veličinu, Emre Canu će produžiti ugovor iako je pokidao ligamente i ima važeći ugovor do ovog ljeta.
S druge strane, Süle nakon silnih povreda pomišlja da okonča karijeru, međutim agenti se trude da ga razuvjere.
Nakon duže bolesti preminuo je dugogodišnji bundesligaški golman Georg Koch (54).
S druge strane, Süle nakon silnih povreda pomišlja da okonča karijeru, međutim agenti se trude da ga razuvjere.
Nakon duže bolesti preminuo je dugogodišnji bundesligaški golman Georg Koch (54).
Kada bi se Dortmund okrenuo prema engleskoj mogao bi dovesti dosta dobrih igrača kroz posudbe ili slično koji trenutno ne dobivaju minute a kvalitetni su.
- kraljttbvb
- Kontakt:
Ima li negdje podatak koliko je penala do sad svirano Penal Minehnu?
Mislim da bi se ove sezone i neki rekord mogao oboriti po broju dosudjenih penala

Mislim da bi se ove sezone i neki rekord mogao oboriti po broju dosudjenih penala
Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.
-
CrvenoCrnaArmija
- Kontakt:
A i rekord po razlici između prvog i drugog.kraljttbvb je napisao/la: ↑07 mar 2026, 10:34Ima li negdje podatak koliko je penala do sad svirano Penal Minehnu?
Mislim da bi se ove sezone i neki rekord mogao oboriti po broju dosudjenih penala![]()
![]()
Gledaj u utorak kako se zavrsava Atalanta.
Nemoj se bahatiti sa tim, koliko nas ono Leverkusen ostavi iza pod vodstvom klempavog gargamela
Kao treći 18 bodova, švabe iznad jedan bod više.
Broj penala nije toliko bitan, dosta je važnije da li su opravdani.
Kao ekipa koja nonstop napada I ima daleko najviše kontakata u protivničkom 16-ercu, normalno je da dobije i najviše penala.
Ruku na srce, neki od njih su olako svirani. Opet s druge strane nigdje nije presudio taj "klimavi" penal.
Kao treći 18 bodova, švabe iznad jedan bod više.
Broj penala nije toliko bitan, dosta je važnije da li su opravdani.
Kao ekipa koja nonstop napada I ima daleko najviše kontakata u protivničkom 16-ercu, normalno je da dobije i najviše penala.
Ruku na srce, neki od njih su olako svirani. Opet s druge strane nigdje nije presudio taj "klimavi" penal.
S obzirom da stvaraju najviše šansi po utakmici logično je da će imati najveći br prekršaja u 16m i samim tim i penala.No nekim logika nije jača strana.Wolfsburg tone prema cvajti izgleda da ih VW pustio niz vodu.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
-
RobertHrkac555
- Kontakt:
Čak mi ovog Wolfsburga nije ni žao, gledao sam danas 2.pol, to je tako očajna predstava bila da je za ne povjerovati
-
eaglebvb09
- Kontakt:
Sudija osteti Keln za penal , iz aviona se vidjela ruka brazilca hhahaa sta cemo sada u pm.
Nije mi žao Vukova, žao mi Hoffe i Stuttgarta koji će izboriti LP i osramotit se dogodine, kad im uprave prodaju pola ekipe.
-
RobertHrkac555
- Kontakt:
Ma neće Hoffenheim izboriti LP, past će iza Leipziga i Bayera do kraja
- kraljttbvb
- Kontakt:
Meni bude žao Hoffe kad im Bajern uzme Bischofa.
I to bukvalno uzme, jer nije bas Hoffa uzeo 20-30 miliona za njega, pa ih uložio u nekog drugog igraca, vec je otisao dzaba.
Tako da bih molio da se ne liju neke krokodilske suze
Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.
Budel ti žao BVB-a za sve ovo što se dešava, od Atalante do Brandtakraljttbvb je napisao/la: ↑08 mar 2026, 09:59Meni bude žao Hoffe kad im Bajern uzme Bischofa.
I to bukvalno uzme, jer nije bas Hoffa uzeo 20-30 miliona za njega, pa ih uložio u nekog drugog igraca, vec je otisao dzaba.
Tako da bih molio da se ne liju neke krokodilske suze![]()
- kraljttbvb
- Kontakt:
Nemoj skretati sa temecoelho41 je napisao/la: ↑08 mar 2026, 13:11Budel ti žao BVB-a za sve ovo što se dešava, od Atalante do Brandtakraljttbvb je napisao/la: ↑08 mar 2026, 09:59Meni bude žao Hoffe kad im Bajern uzme Bischofa.
![]()
-
CrvenoCrnaArmija
- Kontakt:
Teska dijagnoza. Godine karanja su ostavile posljedice jbgcoelho41 je napisao/la: ↑08 mar 2026, 13:11Budel ti žao BVB-a za sve ovo što se dešava, od Atalante do Brandtakraljttbvb je napisao/la: ↑08 mar 2026, 09:59Meni bude žao Hoffe kad im Bajern uzme Bischofa.
![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.