Sto se tice te zesce Stock cola je najbolje definitivno, za zagrijavanje obavezno par piva.
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: insider
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Re: Chat
Djeste ba misevi, i ovo malo naroda sto radi ne radi 4 dana za redom. A I maj ko I maj, sa porodicom rostiljamo kod mojih roditelja, par gradjevinskih i meni odlicno. Taman da isprobam novo auto sto sam kupio, bice neke ravnice da se zaletim. Lijep provod svima zelim sutra, nemojte precerati. 
Sto se tice te zesce Stock cola je najbolje definitivno, za zagrijavanje obavezno par piva.
[youtube][/youtube]
Evo jedna prvomajska....

Evo jedna prvomajska....
ZABORAVITI NECEMO , OPROSTITI NEMOZEMO
....:::::...SREBRENICA 11.07.1995...:::::......
....:::::...SREBRENICA 11.07.1995...:::::......
Koje auto si kupio i red bi bio da provozaš kolege iz ekipe ili ih barem počastiš, jel tako legendo ? 
- the scouser
- Kontakt:
Kako ti ovo kupis,stanes ispred granapa pa molis nekog starijeg da ti kupi ?Ili igras igru brojeva,moraju te u jednoj radnji pustiti da kupis,ako su te u ostalim odbili ?Samo F.K.S !! je napisao/la:![]()
Ova klipaca je 1.80 km mada dodje 330 ml gratisNije losa nimalo
Do your research, I'm not a hero, I'm a high functioning sociopath !
We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !
We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !
-
Samo F.K.S !!
- Kontakt:
Pa ne kupujem drogu jarane nit je kupujem za sebe :S
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Imao GOLF IV, dodao jos love i kupio V. Naravno, vozanje je obavezno. Sad ce ljetna pauza pa idemo na pripreme negdje vani.Bosco je napisao/la:Koje auto si kupio i red bi bio da provozaš kolege iz ekipe ili ih barem počastiš, jel tako legendo ?
- the scouser
- Kontakt:
Sta ja znam,nove generacije sve ludje i ludje...Samo F.K.S !! je napisao/la:Pa ne kupujem drogu jarane nit je kupujem za sebe :S
Do your research, I'm not a hero, I'm a high functioning sociopath !
Opala petica, to mi je super auto.
Da nisi mazno neku jeftinu iz Policije.
Nadam se da će te slušat, malo trošit i da se neće kvarit.
Evo sad nasnimao dva cd-a muzike,ima piva sto se kupilo danas za sutra,pa ja vec poceo slavit prvi maj 
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Kada izadje devetka onda cu i sesticu kupiti. Nisam maznuo, svaki dinar je posteno zaradjen. Naravno dodam jos zeninu platicu bara-bara sa mojom. Hvala lijepa kolega.Bosco je napisao/la:Opala petica, to mi je super auto.Da nisi mazno neku jeftinu iz Policije.
Nadam se da će te slušat, malo trošit i da se neće kvarit.
-
Samo F.K.S !!
- Kontakt:
Joj hebem ti cure
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Ko je dirao tetkovog ljubimca? Koja to nije htjela u tvoj socni zagrljaj?
-
Samo F.K.S !!
- Kontakt:
Ma tetak kad mene trebe ostavljaju ti kupujes golfove neka nekaOTNYS_YNWA je napisao/la:Ko je dirao tetkovog ljubimca? Koja to nije htjela u tvoj socni zagrljaj?
Ma koliko sam skonto u vas u policiji su skoro većinom petice pa se malo šalim da nisi kakvu jeftino kupio. Inače moj komšija je mehaničar u MUP-u u nas u Zenici i kaže da nema petice u našoj policiji, a da se nije pokvarila.OTNYS_YNWA je napisao/la: Kada izadje devetka onda cu i sesticu kupiti. Nisam maznuo, svaki dinar je posteno zaradjen. Naravno dodam jos zeninu platicu bara-bara sa mojom. Hvala lijepa kolega.
[youtube][/youtube] Drama pjesma ...
jarane ne daj se
jarane ne daj se
Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
- neutralan__
- Kontakt:
Imal ko da se sutra nece napiti,da ce 1. maj proslaviti u krugu porodice uz rostilj i bezalkoholna pica?
FK Budućnost Banovići 1947 Ljumani 1988
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Nemoj biti sekirli zbog zena. Skrasi se covjek jednom, shvatis ako nije to ta onda izlapis. Bacas se na neku drugu, brzo to covjeka prodje. @majestic i @kdn ti mogu reci kako je to kada osjetis da je bas ta zena prava.Samo F.K.S !! je napisao/la:Ma tetak kad mene trebe ostavljaju ti kupujes golfove neka nekaOTNYS_YNWA je napisao/la:Ko je dirao tetkovog ljubimca? Koja to nije htjela u tvoj socni zagrljaj?
Puno srece Jasminu i njegovoj odabranici zelim.
Sada su sestice navalile.Bosco je napisao/la:Ma koliko sam skonto u vas u policiji su skoro većinom petice pa se malo šalim da nisi kakvu jeftino kupio. Inače moj komšija je mehaničar u MUP-u u nas u Zenici i kaže da nema petice u našoj policiji, a da se nije pokvarila.OTNYS_YNWA je napisao/la: Kada izadje devetka onda cu i sesticu kupiti. Nisam maznuo, svaki dinar je posteno zaradjen. Naravno dodam jos zeninu platicu bara-bara sa mojom. Hvala lijepa kolega.Sad ne znam koliko je pouzdano to, ali valjda mi čovjek ne bi lagao.
@neutralan
Ima.
- legenda reala
- Kontakt:
ghdje ste ljudhi ????jestel živhi ??????
NAKLONITE SE KRALJU
milicajac kad dođeš u rodnu grudu na pripreme ,pa me provozaš
NAKLONITE SE KRALJU
milicajac kad dođeš u rodnu grudu na pripreme ,pa me provozaš
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
- neutralan__
- Kontakt:
Momci tako treba,i ja cu tako.
A evo kisa od podne pada ne prestaje,mogao bi ovo biti jedan od losijih praznika.
FK Budućnost Banovići 1947 Ljumani 1988
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.