Amar Dedić
Moderatori/ce: insider,TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_
-
Coolpanda24
- Kontakt:
Re: Amar Dedić
Razvali ih Porto, očekivano reklo bi se
Amar mi djeluje kao pod ručnom, biće da se čuva za Vels 
Ovi nisu nijedan derbi dobili ove sezone. Domet im nerijeseno.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- Bazinga12345
- Kontakt:
evo vracaju se u igru, dobar pas Amara prema Lukebakiu koji je najzasluzniji za gol
Spasi čist gol. 
Izbacio ga Mourinho. Nakon jednog starta ostao na podu i od tada se otežano kretao. Nadamo se da nije ništa ozbiljno.
-
Coolpanda24
- Kontakt:
Ma neka ga je izbacio, za nas bolje. On je svakako u kategoriji staklenih igrača.Coolpanda24 je napisao/la: ↑08 mar 2026, 20:52Ma trčao je nakon toga normalno. Meni je djelovao ljutito prilikom izlaska, baci onu jaknu otresito. Vjerovatno nije očekivao izmjenu.
2-2
-
Coolpanda24
- Kontakt:
Pogodi Murinjo sa izmjenama. Bah - Ivanović - Barreiro, svaka čast 
Bgm svi prenose da je ipak izasao zbog povrede,a odatle i njegova frustracija.. ako mene pitas,bolje nek odmori ove dvije sedmice do Velsa,treba nam na 100% on..Coolpanda24 je napisao/la: ↑08 mar 2026, 20:52Ma trčao je nakon toga normalno. Meni je djelovao ljutito prilikom izlaska, baci onu jaknu otresito. Vjerovatno nije očekivao izmjenu.
Sad mi prodje misao kroz glavu da je Dedic u (manje vise) svakoj nama bitnoj i odlucujucoj utakmici il dozivio povredu u kljucnim momentima il nije igrao.. znaci redom Ukrajina - povreda, izasao, potop.. Austrija kuci, povreda, izasao, izgubili, Austrija u gostima - nije igrao zbog kartona.. Jel vrijeme da ovu odigra svih 90 min, a da pritom rezultat bude na nasoj strani 
Vakat jeRightBack je napisao/la: ↑10 mar 2026, 19:49Sad mi prodje misao kroz glavu da je Dedic u (manje vise) svakoj nama bitnoj i odlucujucoj utakmici il dozivio povredu u kljucnim momentima il nije igrao.. znaci redom Ukrajina - povreda, izasao, potop.. Austrija kuci, povreda, izasao, izgubili, Austrija u gostima - nije igrao zbog kartona.. Jel vrijeme da ovu odigra svih 90 min, a da pritom rezultat bude na nasoj strani![]()
'Papak se nikad gradu nece prilagoditi. Citav zivot ce probati preko reda, bacat ce otpad na ulicu i ako mu kazes: 'Ispalo Vam nesto', on ce te pokusati prebiti, ako zakljuci da je jaci od tebe' by SZ
-
Coolpanda24
- Kontakt:
Klupa večeras. Samo nek odmara 
Murinjo je opet izveo standardnih prvih 11,samo Dedica zamijenio s Bahom.. e sad,mozda je ovaj nas trazio kakvu postedu zbog play offa, a mozda jednostavno i zele dati priliku Bahu da se vrati nakon povrede i zasluzi svoje mjesto,s obzirom da im je bio zlata vrijedan prije povrede.
Mislim da je i jedno i drugo. Deda je fasovao nezgodan udarac, tako da bih odmah sada potpisao da ga klupira i iduću jer je kao i Kolašinac staklen.
Evo ga crveni karton 
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
evo dobi crveni karton, nakon gola za pobjedu
taman da odmori pred baraz
taman da odmori pred baraz
-
Coolpanda24
- Kontakt:
Ode mater u p, a lijepi ramazan 
Iskusno 
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, CAGarfia, Confiance, Google Adsense [Bot], invincible1921, legendarnadruga, MiranGlasnic, Proximic, s4mke, tuzlanskinacin, Venom i 46 gostiju.