Pomoc u vezi PC-a

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderator/ica: insider

Tritolone
Kontakt:

Re: Pomoc u vezi PC-a

Post Postao/la Tritolone » 08 mar 2026, 21:06

Prije jedno dva-tri mjeseca mi se dogodilo da mi se display od PCa random zacrni dok sam igra (FFVII) i pojavi se ona no signal poruka, kad sam probao resetat nista se ne događa, nego bi pomoglo samo ako bi ga izgasio totalno pa opet upalio. Nisam od tada igra nista zahtjevno, igrao bi WoW Classic bez problema, ali evo prije par dana sam upalio WoW novu ekspanziju pa mi se dogodilo isto nakon par sati. Jutros sam ga cistio od prasine koliko sam moga bez skidanja ventilatora, pa sam probao malo igrati WoW i funkcioniralo je normalno ali evo sada mi se događa da zacrni ekran i dok browsam na netu, onako na sekundu samo kao da gubi signal, cuje se neki kao klik iz kucista i slika se odmah vrati. Do cega bi moglo biti? Ja sam mislio da je mozda do prasine, odnosno da se zagrijavao previse dok sam igra, ali ocito nije, temperature su ok dok je samo browser upaljen. Jel mozda problem u HDMI kabelu? Posto sam isto tako primjetio prije 3-4 dana kad sam mijenjao misa slucajno sam rukom dotakao HDMI kabel i ekran bi izgubio sliku i pojavila bi se opet ona no signal poruka. PC je star 5-6 godina i mislio sam ga promijeniti totalno prije nove godine ali onda su cijene otisle totalno u **** pa mi se sad ne da trositi masu para.
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!

Urlando contro il cielo

Tu regina di milano
Io son pazzo di te

Go into a room too fast kid, the room eats you.

Odgovori

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: gringoBasJa i 11 gostiju.