Serie A
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Re: Serie A
Sommer je bio najbolji igrac Intera, to je vidio ko god je gledao utakmicu, vrati se na postove, pa ces vidjeti, pa blamaza bi bila sto je Juve bio sa igracem manje, ali ti si zaglavljen toliko da dzaba pisati
1992-1995 nikad zaboraviti...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
FC Ljuta Krajina
- BocaJuniors1905
- Kontakt:
Bravo za navijače Milana i ovom zviždanju monstrumu Bastoniju, ni onaj jazavac Barela ne bi trebao biti pošteđen.
MANIJACI JUG 1987
MI SMO ONI ŠTO NE DAJU NA SVOJE!
MI SMO ONI ŠTO NE DAJU NA SVOJE!
Jel realno da je ovaj Leao ovoliko pao. Kakav je to igeac bio i potencijal.
FC Ljuta Krajina
FC Ljuta Krajina
Gledaj djubre, daj mu crveni sve ga yeblo
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
Steta, mozda malo i pozicija, ali igrac njegovih kvaliteta i 100 fokusa je morao bar dva puta zatresti mrezi veceras ili bar uci u sansu on u sansi 1 na 1 vrati loptu stoperu, pa napuca loptu na tribine par puta, bas tanko djeluje. Ima on golova i evo sezone, ali stagnacija.
FC Ljuta Krajina
FC Ljuta Krajina
Ko je lik koji komentarise na Areni tekmu? Jel inače navija za Inter il se samo meni čini da poprilično subjektivno komentarise?
Il Club più titolato al mondo!
- Romagnoli13
- Kontakt:
Inter izgleda sad već ima mentalni problem kad igraju sa Milanom. Ako ovako ostane, bit će više od 2 godine kako ne mogu da pobjede gradskog rivala.
I da, Bastoni je ljiga koju štite sudije u Italiji, tako što mu opraštaju štošta.
I da, Bastoni je ljiga koju štite sudije u Italiji, tako što mu opraštaju štošta.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
JbgRomagnoli13 je napisao/la: ↑08 mar 2026, 22:17Inter izgleda sad već ima mentalni problem kad igraju sa Milanom. Ako ovako ostane, bit će više od 2 godine kako ne mogu da pobjede gradskog rivala.
Talijan, bilo ih dosta u proslosti
Barbine Barbike vole Tika-taku 🚨🚨
- Romagnoli13
- Kontakt:
Zato u Evropi budu izloženi i pokaže se sav (ne)kvalitet
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
- Romagnoli13
- Kontakt:
Dvije godine ih Milan gazi 
Our little bitch 
Sramota da ovaj inter bude prvak, bio bi najgori prvak italije
Sramota da ovaj inter bude prvak, bio bi najgori prvak italije
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
- UrbyEmanuelson
- Kontakt:
Nije vise ovaj derbi zanimljiv 
Gledaj ih jesu okruzili sudiju
haman uplata zakasnila 
"Krene Ronaldo u kontranapad a Nesta i ja sami u odbrani" Siniša Mihajlović
El Fenomeno <3
"Never underestimate a heart of a champion" LBJ
El Fenomeno <3
"Never underestimate a heart of a champion" LBJ
Nije ni bitno sudjenje i ova utakmica jer ce Milan da kuburi ionako protiv Cremonesea i slicnih.
Nemas se sta zaliti na sudjenje, Milan nije nista napravio sem jedne akcije, Inter ionako kruzio i nece nista da uradi.
Utakmica na nivou Cagliari i Palermo u vakat. Sadrzaja nikakvog, to svjedoci i nastup italijana u evropi.
Nemas se sta zaliti na sudjenje, Milan nije nista napravio sem jedne akcije, Inter ionako kruzio i nece nista da uradi.
Utakmica na nivou Cagliari i Palermo u vakat. Sadrzaja nikakvog, to svjedoci i nastup italijana u evropi.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.