Hvala brate na tako lijepim rijecima ..iskreno i ja vama zelim pobjedu u zenici i da osvojite titulu al ovo govorim iskrenoo...i od srca zelim da vec kad ne moze to da bude moje Sarajevo ..bolje da bude klub iz mog grada tj Zeljo!!dino lj je napisao/la:Komsije neka ste vi pobjedili,j..o Mirzu vazna su tri boda jos da hoce Olimpik nekako doci do 4 mjesta pa da onda nas grad ima tri predstavnika u Evropi.Dusmani crknite koliko god nas mrzili i pljuvali po ovom gradu djaba vam.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
Jarane dabogda vi ili Velez uvjek bili sampioni ako to moj Zeljo nije,meni nisu jasna ova djeca danas koja u sebi iskazuju neku mrznju i netrpeljivost jedni prema drugima i koji smisao navijanja za Zelju ili Sarajevo vide u mrznji prema suprotnom timu.A u ratu su im roditelji jedan drugom glavu cuvali i zajedno svoju krv proljevali.Ali sta ces stari to je sada in iako nema veze sa zdravim razumom.mma_hz je napisao/la:Hvala brate na tako lijepim rijecima ..iskreno i ja vama zelim pobjedu u zenici i da osvojite titulu al ovo govorim iskrenoo...i od srca zelim da vec kad ne moze to da bude moje Sarajevo ..bolje da bude klub iz mog grada tj Zeljo!!dino lj je napisao/la:Komsije neka ste vi pobjedili,j..o Mirzu vazna su tri boda jos da hoce Olimpik nekako doci do 4 mjesta pa da onda nas grad ima tri predstavnika u Evropi.Dusmani crknite koliko god nas mrzili i pljuvali po ovom gradu djaba vam.
Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil
življenja i ponašanja.
življenja i ponašanja.
Sarajevo <3 !
Ja volim volim samo tebe i samo tebi tebi dajem sve i sa Sjevera ces cuti nasu pjesmu Sarajevo VOLIM TE !
- KB-TM87
- Kontakt:
Svaka čast komšije 
Željezničar - kult glavnog grada
I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!
O cemu ti medvjedicu pricas? Covjek igrao rukom u svom kaznenom. Nama obicno ne sviraju 'padanja' kao vamatm-ovac iz mase je napisao/la:Vjeruj da mi nije mrsko što ste pobjedili, jer ganjate Evropu. Al sljedeći put kad krenete pričat o Želji, o suđenju za Želju ugrizite se za jezik !
-
Samo F.K.S !!
- Kontakt:
Na cemu druze na cemuKB-TM87 je napisao/la:Svaka čast komšije
- KB-TM87
- Kontakt:
Pa što ste pobijedili, iako ste gubili, ovaj Široki drama se primak'oSamo F.K.S !! je napisao/la:Na cemu druze na cemuKB-TM87 je napisao/la:Svaka čast komšije![]()
Željezničar - kult glavnog grada
-
sandokan_TM87
- Kontakt:
ono danas nije bilo korektno sa vase strane, igraci se bore a vi im psujete, hajde sto ste nezadovoljni stanjem u klubu i situacijom na tabeli, ali sta ste se okomili na igrace i napravili im takav pritisak da ljudi sami slave gol na svom stadionu i pred svojim navijacima, i zasto bi prilazili kad ste ih tjerali i raspravljali se na tribini treba li ih pozvati ili ne
ono danas nije bilo ispravno s vase strane a vi kako hocete...
i da, naravno, cestitke na pobjedi nadam se da cete zadrzati 3. poziciju
26.05.2010-TITULA
Hajde ti lijepo gledaj svoja posla i slusaj sta siptari naredjuju na jugu, ovakav stav prema igracima je iz tog razloga zvanog slucaj " virsle " i konstantnog podrzavanja Mirze covjeka koji unistava nas klub !sandokan_TM87 je napisao/la:ono danas nije bilo korektno sa vase strane, igraci se bore a vi im psujete, hajde sto ste nezadovoljni stanjem u klubu i situacijom na tabeli, ali sta ste se okomili na igrace i napravili im takav pritisak da ljudi sami slave gol na svom stadionu i pred svojim navijacima, i zasto bi prilazili kad ste ih tjerali i raspravljali se na tribini treba li ih pozvati ili ne
Ako si bio na tekmi i ako je ono borba na terenu onda ocigledno lazes da si prismrdio Kosevu a kamoli bio na pomentoj tekmi !
Kaze bore se Zvijezdi u prvom poluvremenu ne pridju golu i kasnije idu na penal namjerno ...
Rafa Benitez : " Ja sam jedan celavi idiot, koji je dosao na svijet da bi se igrao sa velikim klubovima i od njih napravio nizerazredne. Do sada sam vodio dva takva kluba, Liverpool i Inter i uspio sam u namjeri da ih dobro upropastim."
- Megamon
- Kontakt:
Naravno da nije korektno nisu zasluzili da uopste dolazimo na stadion a kamoli da navijamo.sandokan_TM87 je napisao/la:ono danas nije bilo korektno sa vase strane, igraci se bore a vi im psujete, hajde sto ste nezadovoljni stanjem u klubu i situacijom na tabeli, ali sta ste se okomili na igrace i napravili im takav pritisak da ljudi sami slave gol na svom stadionu i pred svojim navijacima, i zasto bi prilazili kad ste ih tjerali i raspravljali se na tribini treba li ih pozvati ili ne
Steta sto se ne probase nove pjesme
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!
Danas još jedna katastrofa, mada je to blaga riječ. Opet ista igra kao protiv Olimpika, samo što je danas protivnik bila lošija ekipa . Ne kontam svrhu Evrope ako ćemo ovako igrati, gdje će nas neki kazahstanski amateri izbaciti glat
Igrači pi.čke najveće, kako smiju odmah nakon kraja pobjeći u svlačionicu k'o zadnje pice poslije onakve igre ???
Prolazna Dupovcu, Torlaku, Cipeliću i donekle Vučini.
Avdiću haj u penziju i poštedi nas neznanja. U 95 minuta ni ne pogledati prema golu je smiješno za napadača
Igrači pi.čke najveće, kako smiju odmah nakon kraja pobjeći u svlačionicu k'o zadnje pice poslije onakve igre ???
Avdiću haj u penziju i poštedi nas neznanja. U 95 minuta ni ne pogledati prema golu je smiješno za napadača
SAMO ZBOG LJUBAVI PREMA BORDO BOJI
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
S obzirom kakvo nam je stanje , nekako i moramo biti zadovoljni igracima pogotovo sa Arsenijevicem i Vucinom , nemamo razloga da im psujemo , oni su dosta limitirani , ali kod jedino su oni uz nekolicinu ostalih(ponekad) davali svoj maximum. Znaci ljudi u prvom dijelu sezone gotov pa da nisu plate dobili + imaju najgoreg treneru u PL i opet smo treci , ali sa dvocifrenim zaostatkom za vodecim Borcem sto je jako zalosno s obzirom na renome Sarajeva. Jedina njihova mrlja su one izjave hrenovke i slicno, to je definitivno bila najveca sramota u historiji fudbalskog kluba Sarajevo.
- sarajlija89
- Kontakt:
Teska utakmica kako se i pretpostavljalo.
Dosta rokada u timu i jedna ofanzivna formacija.Prvih pola sata, vrlo solidna igra, uz 3-4 izgledne situacije...al nismo iskoristili.I onda, fakticki iz prvog napada gosti nam postizu gol, nako vrlo loseg postavljanja nase odbrane...frajer sam, medju njih 4-5...
Poslije se Zvijezda zatvorila i cekala kontru, tako da je tesko bilo probiti bunker....
Nastavili smo u slodinom ritmu i bilo je sansi..
Ali, ipak, prvo smo izjednacili nakon kornera, golom Scepanovica, da bi onda poceo pljusak, a i nasi napadi su utihnuli. Ipak, u finisu nakon jedne situacije, gdje je neko od gostujucih fudbalera igrao rukom,sudija je pokazao na penal...A vrlo dobri golman Zvijezde, odlicno procitao namjeru Muharemovica...koji se u 90. minuti iskupio i postigao lijep gol za veliku i znacajnu pobjedu...
Nije to tako lose bilo,nemojte pretjerivat...imali smo svoje sanse,nismo zabili i onda primili gol.Poslije se oni zatvorili, tako da je jos teze bilo....
Vrlo bitna pobjeda....
sad Travnik..imam dobar feeling...
pobjeda aBd...a na tribinama ce biti i osnivacka generacija HZ

Dosta rokada u timu i jedna ofanzivna formacija.Prvih pola sata, vrlo solidna igra, uz 3-4 izgledne situacije...al nismo iskoristili.I onda, fakticki iz prvog napada gosti nam postizu gol, nako vrlo loseg postavljanja nase odbrane...frajer sam, medju njih 4-5...
Poslije se Zvijezda zatvorila i cekala kontru, tako da je tesko bilo probiti bunker....
Ali, ipak, prvo smo izjednacili nakon kornera, golom Scepanovica, da bi onda poceo pljusak, a i nasi napadi su utihnuli. Ipak, u finisu nakon jedne situacije, gdje je neko od gostujucih fudbalera igrao rukom,sudija je pokazao na penal...A vrlo dobri golman Zvijezde, odlicno procitao namjeru Muharemovica...koji se u 90. minuti iskupio i postigao lijep gol za veliku i znacajnu pobjedu...
Nije to tako lose bilo,nemojte pretjerivat...imali smo svoje sanse,nismo zabili i onda primili gol.Poslije se oni zatvorili, tako da je jos teze bilo....
Vrlo bitna pobjeda....
sad Travnik..imam dobar feeling...
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
donekle Vucini ???dzenan01 je napisao/la:Danas još jedna katastrofa, mada je to blaga riječ. Opet ista igra kao protiv Olimpika, samo što je danas protivnik bila lošija ekipa . Ne kontam svrhu Evrope ako ćemo ovako igrati, gdje će nas neki kazahstanski amateri izbaciti glat![]()
Pa danas UBJEDLJIVO UBJEDLJIVO nas najbolji igrac ...
-
padobranac1978
- Kontakt:
sarajlija89 je napisao/la:Teska utakmica kako se i pretpostavljalo.
Vrlo bitna pobjeda....
sad Travnik..imam dobar feeling...pobjeda aBd...a na tribinama ce biti i osnivacka generacija HZ
![]()
MI SLAVIMO TITULE NA GLAVNOM SKVERU
I IMAMO ULICU PO FUDBALERU!
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Jedva, jedvasarajlija89 je napisao/la:Teska utakmica kako se i pretpostavljalo.
Vrlo bitna pobjeda....
sad Travnik..imam dobar feeling...pobjeda aBd...a na tribinama ce biti i osnivacka generacija HZ
![]()
Sad ozbiljno niste vi loši koliko vam je katastrofalna sitaucija u klubu...Imam osjećaj da su igrač igrali samo što je to bilo na domaćem terenu i da će u Travniku biti sigurno mnogo teže, jer Varupa i co se na Piroti ne boje i Chuck Norrisa
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
-
padobranac1978
- Kontakt:
jesi li to bio na tekmi?
- sarajlija89
- Kontakt:
Sarajevo je igracki najbolja ekipa u ligi..kad su svi igraci tu...al...previse previranja u i oko kluba,pa barcelonin sastav ne bi izdrzo, a ne mi....
Ja najmanje krivim igrace,neki daju maximum,drugi su opet limitirani i ne mogu bolje....A ko je kriv..svi znamo....
Ma ja siguran da uzimamo Travnik...znas moj feeling

Da, vidio sam Jahovica u Kazandziluku prije tekme..sjedio ja ondje...kad on naidje,kaze ide kuci

Ja najmanje krivim igrace,neki daju maximum,drugi su opet limitirani i ne mogu bolje....A ko je kriv..svi znamo....
Ma ja siguran da uzimamo Travnik...znas moj feeling
Da, vidio sam Jahovica u Kazandziluku prije tekme..sjedio ja ondje...kad on naidje,kaze ide kuci
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
-
padobranac1978
- Kontakt:
po meni danas Vucina bez premca,a onda H.Handzic koji me demantuje iz tekme u tekmu...samo neka nastavi.. 
- Megamon
- Kontakt:
Al' kad je Torlak povede ono u stilu Lucia,sigurno uz Milosevica najbolji stoper lige tako da cemo biti oslabljeni ako on ode na kraju sezone
Al' je Vucina zakuca
Al' je Vucina zakuca
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!