Nadam se da je Andy Bara malo mudriji…hansbosna je napisao/la: ↑08 mar 2026, 19:46Pa oni su poznati da pokupe po 5-10 evropskih talenta , razvijaju ih po raznim klubovima . Loan armyMiranGlasnic je napisao/la: ↑08 mar 2026, 19:33Nidalu ne treba nagrada. Čovjek igra prvu postavu u drugoj najboljoj ekipi u Francuskoj. To bilo zbog povreda ili sticajem okolnosti, ali on igra.hansbosna je napisao/la: ↑08 mar 2026, 19:27Mislim da će Deket vjerovatno biti najskuplji odlazni transfer u historiji lige. Ako se ne povrijedi, u ljeto će sigurno otići. Ne bi me iznenadilo da ga Chelsea ili Man City kupe za oko 4 miliona plus bonuse, pa ga onda pošalju na posudbu 2–3 godine u manje lige (Švicarska, Austrija, Danska, Poljska u prvoj godini). Naša liga jeste slaba, ali je nevjerovatno šta pokazuje jedan šesnaestogodišnjak. Iskreno, nagradio bih ga pozivom za baraz utakmice sada u martu, isto kao i Nidala, koji mora biti ispred Katića ili Hadzikadunića.
Ništa manje ni više nego Chelsea ili Man City?![]()
Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog
-
MiranGlasnic
- Kontakt:
Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH
Ovaj RB Salzburg bi mu bio vjerovatno optimalan, možda i Dinamo Zagreb.
Samo da ne pređe u FK Četnik Zvezdu.
-
MiranGlasnic
- Kontakt:
Delač je otišao iz Zaprešića u Chelsea i napravio kardinalnu grešku. U velike klubove se idejama je igrač u stanju da konkuriše za prvih 11, a ne da bi se vucarao po posudbama. Za to je Kerimov babo maher i nije dao da mu dijete ode u veliki klub u nevakat.
Semin (babo) je baš tata i neko ko zna šta je fudbal. Zato nema zime za Kerima, nije mu otac zinuo za lovom nego je gledao dugoročno. Zato ja vjerujem da će i mali Emre biti profesionalac ako je toliko talentovan koliko se priča, okružen je najboljim mogućim ljudima za razvoj. Npr. mislim da je Hasić tu najviše ispušio od naših igrača kada je batalio Dinamo i otišao u Bešiktaš.MiranGlasnic je napisao/la: ↑08 mar 2026, 20:17Delač je otišao iz Zaprešića u Chelsea i napravio kardinalnu grešku. U velike klubove se idejama je igrač u stanju da konkuriše za prvih 11, a ne da bi se vucarao po posudbama. Za to je Kerimov babo maher i nije dao da mu dijete ode u veliki klub u nevakat.
Golcina Beganovica (21) za pobjedu Sturma 2:0 i izborio je crveni karton
Preuzeli su prvo mjesto na tabeli

3:30
Preuzeli su prvo mjesto na tabeli
3:30
Yugoslav First League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
Slučajno mi izleti, kompilacija Ličina protiv Cagliarija U20 od prošle sedmice, nisam ga dosad ranije toliko doživljavao ali po ovom snimku mali stvarno djeluje ozbiljan talenat.
Ja sam ga gledao i isto ovako na yb dok je bio u Bayernu,i ove neke utakmice sada u Juventusu,decko prava 10 sto nama fali,i napisao sam da ga zamisljam u repki u napadu Kerim,Demirovic,Esmir i on pravili bi shou,to bi bilo milina gledat,i napisao sam da on bi bio bas ono najvredniji igrac koga bi nam Spaha doveo,ABD,valjda ce tako i da bude,prvu utakmicu kada zaigra za seniore odmah ga pozvat u repku,ako bi se slucajno plasirali na Svjetsko mislim da ga nebi trebali ni molit,molio bi on nas,jer kako sam citao on masta da igra za Njemacku
-
MiranGlasnic
- Kontakt:
Nadam se da ga Spaha vreba…Septembar i Oktobar će dobro doći za kaparisanje i priključenje nekih mladih talenata…Roki50 je napisao/la: ↑09 mar 2026, 00:37Ja sam ga gledao i isto ovako na yb dok je bio u Bayernu,i ove neke utakmice sada u Juventusu,decko prava 10 sto nama fali,i napisao sam da ga zamisljam u repki u napadu Kerim,Demirovic,Esmir i on pravili bi shou,to bi bilo milina gledat,i napisao sam da on bi bio bas ono najvredniji igrac koga bi nam Spaha doveo,ABD,valjda ce tako i da bude,prvu utakmicu kada zaigra za seniore odmah ga pozvat u repku,ako bi se slucajno plasirali na Svjetsko mislim da ga nebi trebali ni molit,molio bi on nas,jer kako sam citao on masta da igra za Njemacku
Pogledao sam par videa, Italijani su očarani za Ličinom i bukvalno svi pišu top komenare za njega kao da ga vide kao ključnog igrača u Juventusu. Neki kažu budući Pirlo, dosta njih vidi ga u prvom timu Juventusa u budućnosti, neki bi ga i sad stavili.
Vidi se da je momak veliki talenat još prošao Bayern školu, i sad Juventusovu.
Vidi se da je momak veliki talenat još prošao Bayern školu, i sad Juventusovu.
Tacno mu na pokretima i prvom dodiru vidis da je decko mega talenat
naprijed rejal
- Goalgetter
- Kontakt:
Dosta dobro izgleda. 
Iznenadjen sam, jer nisam ga gledao od one prijateljske kad je zabio za Bayern jednom ili dva puta.
Iznenadjen sam, jer nisam ga gledao od one prijateljske kad je zabio za Bayern jednom ili dva puta.
Uu jest dobar izgleda bas lijepa kontrola, pravi cam sto nam treba u buducnosti..hajde Spaha kidnapuj roditelje
BašČelik!🖤❤️
-
General505
- Kontakt:
Pa nije fudbal dribling, petljanje, okretanje u krug...osim za raju zabaviti.
Fudbal je danaas postao nauka prakticki, i ne mogu ga svi igrati i ne uspiju svi.
U vrhunskom fudbalu danas uspjevaju samo oni koji mogu fizicki i takticki podnijeti zahtjeve modernog fudbala a ovi ovakvi su bili zvijezede 70tih koliko vidim.
Naravno, dobro je ovo da zna sa loptom ima osnove da radi na sebi ali zasad očito nedovoljno jer cak ni u Bayernu u19 nije bio standardan.
Fudbal je danaas postao nauka prakticki, i ne mogu ga svi igrati i ne uspiju svi.
U vrhunskom fudbalu danas uspjevaju samo oni koji mogu fizicki i takticki podnijeti zahtjeve modernog fudbala a ovi ovakvi su bili zvijezede 70tih koliko vidim.
Naravno, dobro je ovo da zna sa loptom ima osnove da radi na sebi ali zasad očito nedovoljno jer cak ni u Bayernu u19 nije bio standardan.
- BiHSportman
- Kontakt:
Uozbilji se.General505 je napisao/la: ↑09 mar 2026, 12:31Pa nije fudbal dribling, petljanje, okretanje u krug...osim za raju zabaviti.
-
RobijasiZenica1988
- Kontakt:
Sto je najzalosnije sve si upravu,al ja vise volim vidjet Esmira i njegove poteze ma čiji god da je,nego nekog crnju koji ne zna sta je lopta al posto je brz,jak,ima kondiciju vrijedi po 100 miliona.General505 je napisao/la: ↑09 mar 2026, 12:31Pa nije fudbal dribling, petljanje, okretanje u krug...osim za raju zabaviti.
Ja na ovom videu vidim puno više od driblinga.General505 je napisao/la: ↑09 mar 2026, 12:31Pa nije fudbal dribling, petljanje, okretanje u krug...osim za raju zabaviti.
-
General505
- Kontakt:
Sta si vidiio?Zglavkar je napisao/la: ↑09 mar 2026, 13:40Ja na ovom videu vidim puno više od driblinga.General505 je napisao/la: ↑09 mar 2026, 12:31Pa nije fudbal dribling, petljanje, okretanje u krug...osim za raju zabaviti.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 21 gost.

.jpg)