26.03.2026. Vels - BiH
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog
Re: 26.03.2026. Vels - BiH
Ko bi uopće mogao biti iznenađujući poziv?
Čelik – ne bi bio iznenađenje i njega je ionako obavezno pozvati.
Mahmić – srednje iznenađenje, možda čak i manje, jer čvrsto vjerujem da će igrati za nas.
Bulusladić – veće iznenađenje, jer je uvijek javno govorio o Švedskoj, ali još ima puno vremena da konačno izabere koju će reprezentaciju.
Sveotzar Marković – prije svega malo vjerovatno.
Marko Soldo – također malo vjerovatno.
Belmin Beganović – barem za baraž jako malo vjerovatan.
Mirza Ćatović – bio bi dobar izbor, ali je prije svega za baraž malo vjerovatan
Čelik – ne bi bio iznenađenje i njega je ionako obavezno pozvati.
Mahmić – srednje iznenađenje, možda čak i manje, jer čvrsto vjerujem da će igrati za nas.
Bulusladić – veće iznenađenje, jer je uvijek javno govorio o Švedskoj, ali još ima puno vremena da konačno izabere koju će reprezentaciju.
Sveotzar Marković – prije svega malo vjerovatno.
Marko Soldo – također malo vjerovatno.
Belmin Beganović – barem za baraž jako malo vjerovatan.
Mirza Ćatović – bio bi dobar izbor, ali je prije svega za baraž malo vjerovatan
da mi imamo igrace u jacim ekipama ja bih njih spomenuo..19vendetta87 je napisao/la: ↑09 mar 2026, 10:29Cekaj, Radeljic iz "mrtvog HNL" ne treba biti na spisku, a Husic iz iste te Rijeke i Hasic iz predzadnje ekipe trebaju dobiti poziv pred najbitnije utakmice u zadnjih par godina?
Kako ih izmjeri, živ bio? Prije da nema krvna zrnca Radeljić kakva ti želiš.MostarNeretva je napisao/la: ↑09 mar 2026, 03:53Mujakic ima 40% jace motoricke sposobnosti od Radeojica sto ce biti kljucna stvar protiv Velsa.DeeWa je napisao/la: ↑09 mar 2026, 00:47Pa za mene je i Mujakić nezasluženo na spisku, ali za Mujakica se zna da će biti jer je jedan od selektor ovih miljenika, a za Radeljica se ne zna. U tome je razlika.MiranGlasnic je napisao/la: ↑08 mar 2026, 22:23
Kako je Mujakić zasluženo na spisku, a Radeljić nezasluženo..iako on igra Evropu i igra poprilično dobro?![]()
Za Radeljica mislim da on nema sta da trazi u repci.
Glory Glory Man United
Ne razumijem neku tajnovitost oko objave spiska, nece biti presica?
Jesmo li mi uopće sigurni da danas izlazi spisak? Mislim da nije oficijelno najavljeno.
Pa znas da je praksa da objavi spisak i onda zakaze pressicu 2-3 dana pred okupljanje ili eventualno na dan okupljanja. Samo je u pocetku dva tri puta zakazivao pressicu i tad citao spisak uz objasnjenja,onda je odustao od te ideje - vjerovatno neke pozive ne moze opravdat pa da izbjegne neprijatnosti
-
Edincapitano
- Kontakt:
Pola 1 još nema spiska. Hajte više aman.
Bice slika na instagramu vjerovatno kao prije..govorio je da mu se ne svidja ovo sto mora objavljivat ranije, jer se moze promijeniti puno spisak do utakmice, pa zato pomjera press.
BašČelik!🖤❤️
Ma nema pressice jer mora osjetiti puls javnosti što se spiska tiče, pa će biti kada skonta šta da odgovori.
Pa hoće li više? Satrah se čekajući 
Vamos Rajvosa!
Ko te nije volio nije ni obolio...
Ko te nije volio nije ni obolio...
-
MiranGlasnic
- Kontakt:
-
19vendetta87
- Kontakt:
Spisak za pomenute utakmice selektor Sergej Barbarez bi trebao objaviti danas, a na njemu ne bi trebalo biti značajnijih promjena u odnosu na prethodne. Odlična vijest je povratak Ermedina Demirovića koji je zbog povrede stopala propustio utakmice u oktobru i novembru prošle godine.
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
stampac nije u boji.. ceka se da se popravi da se iskopira..
Ma pecikoza se zajebala punto
Ponekad steknem utisak da je ovdje na forumu važniji spisak od plasmana na neko od velikih takmičenja.
Hajdemo podržati one momke koji budu na spisku pa makar mi svako ponaosob mislili drugačije.
Hajdemo podržati one momke koji budu na spisku pa makar mi svako ponaosob mislili drugačije.
Moralan je samo onaj tko se drži morala bez straha od kazne i bez očekivanja nagrade.
-
MiranGlasnic
- Kontakt:
Ima pojedinih zlobnika, a većina raje podržava reprezentaciju i žele da uspijemo. Individualno, teško mi je podržavati neke igrače kada znam da ne zaslužuju da budu na spisku.
- Maroon1946
- Kontakt:
Ko će prenositi kod nas SP, je li opet BHT i MYtv ili Arena?

.jpg)