to i razmisljam. Mesarski protiv tebe igraju, ti pristanes na odgodu. Ma re.tardi obicniHordas1990 je napisao/la: ↑09 mar 2026, 14:14Tesko im povrijede dva ponajbolja igraca, oni pristanu na odgoduOdgođena sutrašnja utakmica Sloge i Željezničara: Dobojlije se otrovale, Plavi pristali na odgodu![]()
I ne znam kako Slogi nije prepreka viroza kad treba igrati protiv Borca, sto tad nema odgode???
Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Ma kakva viroza, ovo su sumnjiva posla.Hordas1990 je napisao/la: ↑09 mar 2026, 14:14Tesko im povrijede dva ponajbolja igraca, oni pristanu na odgoduOdgođena sutrašnja utakmica Sloge i Željezničara: Dobojlije se otrovale, Plavi pristali na odgodu![]()
I ne znam kako Slogi nije prepreka viroza kad treba igrati protiv Borca, sto tad nema odgode???
Smjena uprave u Želji, viroza u Slogi, sve u istom danu...
Biće da nije ispoštovan neki dogovor za vikend pa je kup odgođen dok se ne vidi šta dalje...
A sta je sa senatom, nisu jos clanovi izabrani od glavnog ?sanjinusto je napisao/la: ↑09 mar 2026, 14:03Znaci samo da ima vecinu u skupstini, a logicno da se najvise pita onaj koji ima vecinu i koji ubrizgava kes.guadalupe je napisao/la: ↑09 mar 2026, 13:59Sto znaci jedan se covjek za sve pita ili ?sanjinusto je napisao/la: ↑09 mar 2026, 13:58
Tako sto ima vecinu u skupstini, sto bi i ti znao da citas nasu temu umjesto sto samo pises na njoj.
- StriktnoZlo
- Kontakt:
Baš se provjeravaju ove tekme Sloga - Željo, UEFA je tu, a prvi je ošmeko Čeferin.ErosViverosViv je napisao/la: ↑09 mar 2026, 13:58upravni odbor raspušten, sanin iznerviran, sloga otrovana hranom pred uzvratnu, odgođen meč, željo ponovo nakon 12 utakmica bez pobjede dobio 3-0 u gostima i ponovo sloga doboj...
Vidjet ćemo kroz mjesec dana šta će biti od ovoga.
Viroza veze s vezom nema, u dogovoru prihvaćena odgoda, na hajr ovo šta se radi.
Izgleda da bi vas mogao Nijaz u kanton odvesti s budalaštinama guranja nečega na silu, ali eto vrijeme će pokazati.
Mi ćemo fasovat zbog Bandića zatvaranjem istoka vjrv ...
"Sve laže onaj mali ..."
ULTRAGOTIVA
ULTRAGOTIVA
- StriktnoZlo
- Kontakt:
Vorovus je napisao/la: ↑09 mar 2026, 14:17Ma kakva viroza, ovo su sumnjiva posla.Hordas1990 je napisao/la: ↑09 mar 2026, 14:14Tesko im povrijede dva ponajbolja igraca, oni pristanu na odgoduOdgođena sutrašnja utakmica Sloge i Željezničara: Dobojlije se otrovale, Plavi pristali na odgodu![]()
Biće da nije ispoštovan neki dogovor za vikend pa je kup odgođen dok se ne vidi šta dalje...
"Sve laže onaj mali ..."
ULTRAGOTIVA
ULTRAGOTIVA
Šta ima Sloga od toga da namješta kup kad svakako ne mogu da osvoje, ne pričajte gluposti.
Niti imaju kvalitet igrački, najgori su u ligi, ni Bog zna kakvu ambiciju.
Niti imaju kvalitet igrački, najgori su u ligi, ni Bog zna kakvu ambiciju.
-
rimljanin90
- Kontakt:
Joj ja nam lige
Ma i u ligi ne mogu ostat, dva iz RS ispadaju 100% jer H ne mogu ostat samo na dva kluba.
Rudar, Sloga i Radnik su u opticaju.
Druga je stvar da li će oni međusobno napravit neku muljažu, pa da niko iz prve RS ne uđe, a ovaj predzadnji ostane.
Zadnja izmjena: Arma00, dana/u 09 mar 2026, 14:24, ukupno mijenjano 1 put.
Nismo se mi prodali, sa našim Mirvićem je drugačije i tako ta priča.
Pade u vodu "nikom te ne damo" i "privatizacija je samo za male klubove".
Šta ćemo sa onim "nije u šoldima sve"?
Pade u vodu "nikom te ne damo" i "privatizacija je samo za male klubove".
Šta ćemo sa onim "nije u šoldima sve"?
Bicu malo sarkastican i samo se zezam da znate unaprijed 
Neka se namazu sa masti, izvuce do ujutru
Neka se namazu sa masti, izvuce do ujutru
Zadnja izmjena: MikiPirs, dana/u 09 mar 2026, 14:24, ukupno mijenjano 1 put.
-
Hordas1990
- Kontakt:
Sta je god u pitanju nisu sigurno cista posla. Ne postoji klub na ovoj planeti koji bi izasao u susret ekipi koja ti jednom igracu slomi nogu drugom pokida ligamente u zadnje dvije medjusobne tekme. Ovo je flautanje klasicno a vidjecemo uskoro kome i zbog cega.Vorovus je napisao/la: ↑09 mar 2026, 14:17Ma kakva viroza, ovo su sumnjiva posla.Hordas1990 je napisao/la: ↑09 mar 2026, 14:14Tesko im povrijede dva ponajbolja igraca, oni pristanu na odgoduOdgođena sutrašnja utakmica Sloge i Željezničara: Dobojlije se otrovale, Plavi pristali na odgodu![]()
A mi ko biva mozemo osvojiti, jel
Najmanje bitan par u ovogodisnjem cetrtfinalu kupa. I svi koji ce proci dalje prizeljkuju pobjednika tog para u polufinalu.
Možemo prije nego oni, barem imamo ambiciju, mada sam mišljenja da to ide Zrinjskom, a Sarajevu superkup, Borac svakako osvaja ligu, a Široki vrlo lako može u top 4.
Šta ovi mute, amijenjen upravni odbor i onda viroza kod Slige ?
Meraku rmaspe curi niz usta.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- belosevic23
- Kontakt:
haha sta se desava u ovoj najneregularnijoj ligi u evropi, pa ovo je za romane pisat...mi smo stvarno i kao ljudi odraz ove lige, takva nam je i država..sve sitni interesi, sve lopovluci, krađe, otimanja..a nemamo pojma da nigdje tako nećemo stići
- StriktnoZlo
- Kontakt:
Kup nema veze sa ovim u subotu, ali hajde, sve će ti se samo kazati kroz koji dan.
"Sve laže onaj mali ..."
ULTRAGOTIVA
ULTRAGOTIVA
Zaštopalo negdje...Vorovus je napisao/la: ↑09 mar 2026, 14:17Ma kakva viroza, ovo su sumnjiva posla.Hordas1990 je napisao/la: ↑09 mar 2026, 14:14Tesko im povrijede dva ponajbolja igraca, oni pristanu na odgoduOdgođena sutrašnja utakmica Sloge i Željezničara: Dobojlije se otrovale, Plavi pristali na odgodu![]()
Kad su u pitanju utakmice protiv Borca ond se moze igrati sa/bez igraca sa virozom. Namjestaljka
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool
Trenutno korisnika/ca: successminator i 19 gostiju.