26.03.2026. Vels - BiH
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog
-
MiranGlasnic
- Kontakt:
-
Coolpanda24
- Kontakt:
Re: 26.03.2026. Vels - BiH
Sumnjam da će ga zvati u mladu, ali vidjećemo. Ako nisu svojevremno zvali ni Košpu, ni Esmira očigledno je neki interni dogovor postignut, ili poziv u A ili ništa. Pogotovo kako Spaha više nije dio tih selekcija.MiranGlasnic je napisao/la: ↑09 mar 2026, 15:03Spisak: 7 štopera, 1 desni bek, nijedan klasični lijevi bek…
@Coolpanda24…mislim da će Malić biti da mladom repkom? Iskreno, da li bi ti bio zadovoljan formom Malića? Juka vječito povrijeđen, a Karić niti smrdi niti miriše…
Naravno da nisam zadovoljan formom Malića, međutim nedopustivo mi je da na spisku ima 1 desnog beka i nijednog lijevog, a svi znamo koliko je Dedić sklon povredama.
Meni zao sto nema Mahmica
(
Jovo Lukic, sad gledam, prvi strijelac rumunske lige s 15 golova i 2 asistencije, a bilo bi još da nije imao neku povredu skoro, mjesec nije igrao.
Nikad ga nisam gledao, pojma nemam kakav je, ali očito da im nešto u njemu čim ovoliko zabija.
Svakako da ima mjesta prije Baždara o kojem je sve rečeno.
Nikad ga nisam gledao, pojma nemam kakav je, ali očito da im nešto u njemu čim ovoliko zabija.
Svakako da ima mjesta prije Baždara o kojem je sve rečeno.
-
19vendetta87
- Kontakt:
Zar je on dobivao pozive ranije? Znam da je jedino igrao prijateljsku protiv Amerike, kad je od plbih igraca sacinjena ekipa.
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
Yebo Jovu, svakako nece ni biti u protokolu za prvi mec, a ni za drugi ako prodjemo. Samo me zanima na osnovu cega je Mujakic ispred Karica koji je btw odlicno odigrao protiv Austrije
Srce, čast i ponos!
-
MiranGlasnic
- Kontakt:
Jovo trpa po Rumuniji. Kako ignorisati 15 golova?dedo26 je napisao/la: ↑09 mar 2026, 15:06Jovo Lukic je igrao u Borcu pa stoga i ne cudi otkud na spisku. Realno gledajuci imamo tri napadaca ispred njega koji su klasa za njega. Biti prvi strijelac rumunske lige je dobro, al kad imas 22, a ne 28.
Ali vjerovatno ce ga Cluj prodat, i tako ce Borac imat neki procent sigurno od prodaje. Time ce zaradit i predsjednik saveza naseg. Ugodno sa korisnim.
Mujakic je najveca misterija, pa Karic je bio top protiv Austrije onaj mec, a on daje sansu Mujakicu koji igra u krs klubu. Ali ajd kakav god da je spisak, nekome nece nesto stimat, tako da oke je ovo.
Memic ce biti backup opcija ako se Dedic povrijedi
Vidim da se traže neke teorije zavjere da bi se lik ocrnio, pa tako i Sergej…
Ma jasno je da covjek ima neke svoje favorite i tjt. Mujakicu vjeruje ocigledno,isto tako i Bazdaru.. sto prije se pomirimo s tim,bice nam lakse
Meni ovde Jovo nije nimalo sporan, čovjek trpa u Rumuniji, mi nemamo luksuz da takvog igrača ignorišemo. Ionako će biti 4. napadač.
Baždar mi je iznenađenje jer realno nije zaslužio
Baždar mi je iznenađenje jer realno nije zaslužio
Lukic je opet zasluzeno tu. Vise mi smeta Bazdar npr. Imao je priliku i nije je iskoristio. A pri tome ni u klubu ne igra u tolikoj mjeri. Bekovi su veci problem.
https://www.klix.ba/sport/nogomet/barba ... S3koGrzjHA
https://www.klix.ba/sport/nogomet/barba ... S3koGrzjHA
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
-
bhfanatic14
- Kontakt:
Babo je samo jedan ! Pisanje redovno stanje. Jasmin klaun izuriniran kao uvijek a i ostali. Sve najgore raspalom kockaru samo za invalida bendzamina iz njegove agencije i smrada malog raspalog iz srbije iz agencije Spahic Samy bazdarabhfanatic14 je napisao/la: ↑23 feb 2026, 17:30Ekskluziva samo za bhsport i dva ,tri momka koji vole repku i nisu dio septicke jame kao drugi. Prije par dana Nini Milenkovic (fudbalski terorista) nazvao trojac iz Sturma Karic,Gazibegovic i Malic i saopstio im da najvjerovatnije nece dobit poziv za baraz. Nisu zadovoljni njihovim igrama, gazibegovic nema ni dvije utakmice za Sturm kako treba. Mjesec prije ih vec otpisali a jos ima tekmi do spiska. A zadovoljni su sa NE igrama tahirovica,bazdara, mujakica,burnica, basica (koji nema prvenstvo nikako ,ne igra nikako) itd.. bit ce smijesno u Martu.
Znaci na lijevom beku burnic i mujakic prije karica![]()
Jovi Lukic procenti se uzeli bravo. Baraz tekma odlicuje za Sp on zove lukica koji nema ni jedan nastup
Gdje su igraci koji ima ideju sa njima ,igrace koje je trazio za podvig i taj Profil je reko ,besirovic,kulasin, djakovac ? Nemoguce,samo procenti i odyebaus !!!
SAVEZ NAPOLJE ! ! ! NSBIH = 0% fudbal 100% kriminal
Stadion Koševo
Stadion Koševo
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Karić i Malić su tu morali biti i opet zavisimo od nekog amatera a ne igrača koji mogu pokriti bekovske pozicije u slučaju povreda. Ovo ostalo okej ali ova dvojica su morali biti tu.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
- RollingPaper
- Kontakt:
Čovjek hladno pozvao 7 stopera 
Zašto je raspali mujakić tu, a Karić nije?
Moj zaključak je da je selektor gej i da mu se mujakić sviđa.
Moj zaključak je da je selektor gej i da mu se mujakić sviđa.
Ko ne voli Želju, jadna mu majka.
- AndreWilliams
- Kontakt:
Smrdi na tri štopera u zadnjoj liniji, dedić desno, memić lijevo, šunja-taha-giga u sredini i naprijed demingez I babuka. Ja se najviše pribojavam trenera u ovim bitnim utakmicama. Kad krenu da izmišljaju I glume sručnjake. Gledaćemo reprizu drugog poluvremena iz Austrije kad nismo izdržali ni pola sata, a sad je plan 90+30. Volio bi da me demantuje
Nije Jovo nikad odbio, bio na širem spisku nije dobio poziv. Igro je za sve uzraste repke i javno izjavljivao da mi je igranje za repku Bosne san.
Moralan je samo onaj tko se drži morala bez straha od kazne i bez očekivanja nagrade.
Djeluje mi kao da priprema teren za igru s trojcom nazad, ali svejedno mi nije jasno ovo sa preferiranjem polivalentnih igraca prije igraca koji imaju primarne pozicije. Mujakic ne moze nikako biti bolji izbor od emira lijevo
naprijed rejal
- RollingPaper
- Kontakt:
I Mujakic igra stopera u klubu, znaci hladno 7 stopera, skoro pola spiska stoperi