26.03.2026. Vels - BiH
Moderatori/ce: insider,TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_
Re: 26.03.2026. Vels - BiH
Mujakic je Halid iz pjesme Halid mjesto Halida 
Bazdar visak a jos pozvao ovog Lukica.
Opet se moramo nadati povredama da uleti Jusuf i Karic. Cuj Mujakic, Burnic.
Jbt pa kad cemo jednom dobiti normalnog selektora.
Opet se moramo nadati povredama da uleti Jusuf i Karic. Cuj Mujakic, Burnic.
Jbt pa kad cemo jednom dobiti normalnog selektora.
Bas Barbareza briga sta ko igra u klubu,on kad ih postavi i zamisli u glavi kako to treba izgledat, ima Memara na go da staneRollingPaper je napisao/la: ↑09 mar 2026, 15:17I Mujakic igra stopera u klubu, znaci hladno 7 stopera, skoro pola spiska stoperi![]()
Ako se Seo povrijedi sto je realno, pozvace Karica i taj isti Karic ce biti starter ispred Mujakica. To nikako ne mogu da svarim
-
bhfanatic14
- Kontakt:
Mozda sad psovke budu malo manje, ja samo volim bosnu a mrzim kriminal. Sve sto sam ovdje napiso uvijek je istina od A do Ž ! A samo da bude bosni dobro i da napredujemo ali nema veze, mozda nekad skuze neki neke stvari. Abd mozda se nekad upoznamo u minhenu pa te vodim na veceru.
SAVEZ NAPOLJE ! ! ! NSBIH = 0% fudbal 100% kriminal
Stadion Koševo
Stadion Koševo
Ne bi nam to bio prvi slucaj da igrac koji naknadno uleti, bude starter
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
To je to.
naprijed rejal
I jos jedna stvar,zove ovog Jovu Lukica (okej,super forma,jel opravdano il nije - necu ulazit), momak je debitant, odlucujes se da ga zoves u ovako vaznim utakmicama.. pa sto nisi zovnuo MAHMICA???? J*** ti zivot i ova raspala imena,od kojih znas da nemas nista..zovi djecu,potencijal,buducnost, zayebi me besirevica i slicnih. Znao sam da ce stavit jedno novo/cudno ime na spisakmto ga je pocelo krasit!
Zadnja izmjena: RightBack, dana/u 09 mar 2026, 15:22, ukupno mijenjano 1 put.
- imekorisnicko
- Kontakt:
Vasilj,Kolašinac,Muharemović,Katić,Dedić,Šunjić,Tahirović,Bajraktarević,Memić,Džeko,Demirović. 442
Da se ne zamarate,ovako ćemo igrati.
Zadnja izmjena: imekorisnicko, dana/u 09 mar 2026, 15:22, ukupno mijenjano 1 put.
-
MostarNeretva
- Kontakt:
Zasto recimo spori Radeljic a ne dinamicni Karic protiv trkacke ekipe Velsa. E to ne mogu da skontam.
-
Edincapitano
- Kontakt:
Ja nikad u zivotu nisam vidio slabijeg igraca od Mujakica kad sam bio u Becu, lik ima dvije lijeve noge i nit zna pas, nije brz, smotan, i bukvalno muha bez glave.
Karic je Marcelo za njega, ne znam koji K je pozvan Bazdar i ovaj novi? Nikad nisam cuo za njega ali dobro.
7 stopera, bez pravog lijevog beka
Znaci Seo je spreman..
Karic je Marcelo za njega, ne znam koji K je pozvan Bazdar i ovaj novi? Nikad nisam cuo za njega ali dobro.
7 stopera, bez pravog lijevog beka
Nejasno je meni ovo oko Karića skroz. Javno se žališ kako su Austrijanci ispali **** prema nama jer nije igrao protiv Rumunije od starta, odigra momak jako dobro protiv Austrije i ne zoveš ga. Znači u planu si ga imao obe utakmice u novembru i sada ga ne zoveš. Nema logike.
Ostalo klasika, iznenađen sam Jovom ali ima momak brojke, nema mu se šta osporiti.
Ostalo klasika, iznenađen sam Jovom ali ima momak brojke, nema mu se šta osporiti.
Tačno se vidi po spisku da ćemo igrati sa 3 štopera što i jeste logično s obzirom da su oba protivnika opasna preko krilnih pozicija gdje se njihovi brzi bekovi često ubacuju i prave višak.
Moralan je samo onaj tko se drži morala bez straha od kazne i bez očekivanja nagrade.
Rumunski klubovi u Evropi su ko i Bosanski. Jest da imaju vecu historiju, ali s 27 godina dat 15 golova u Rumuniji za mene nije za spiska repke. Svakako imaju tri napadaca ispre njega i nece dobit sanse ni minutu. On je kako znam klasicni napadac, i ne moze igrat ko Bazdar povucenije.MiranGlasnic je napisao/la: ↑09 mar 2026, 15:10Jovo trpa po Rumuniji. Kako ignorisati 15 golova?dedo26 je napisao/la: ↑09 mar 2026, 15:06Jovo Lukic je igrao u Borcu pa stoga i ne cudi otkud na spisku. Realno gledajuci imamo tri napadaca ispred njega koji su klasa za njega. Biti prvi strijelac rumunske lige je dobro, al kad imas 22, a ne 28.
Ali vjerovatno ce ga Cluj prodat, i tako ce Borac imat neki procent sigurno od prodaje. Time ce zaradit i predsjednik saveza naseg. Ugodno sa korisnim.
Mujakic je najveca misterija, pa Karic je bio top protiv Austrije onaj mec, a on daje sansu Mujakicu koji igra u krs klubu. Ali ajd kakav god da je spisak, nekome nece nesto stimat, tako da oke je ovo.
Memic ce biti backup opcija ako se Dedic povrijedi
Vidim da se traže neke teorije zavjere da bi se lik ocrnio, pa tako i Sergej…
Prvi ja sam protivnik teorija zavjere, poput toga da Borca guraju sudije. Ljudi su najjaci u ligi i bez sudija, to je cinjenica.
Borac ce prodajom njegovom dobit procente neke, nije to nikakva teorija zavjere.
-
adrenaline323
- Kontakt:
Trebala su jos 2 beka (Karic i Gazibegovic) biti tu jer su Dedic i Seo stakleni. Karic odigra strasnu partiju protiv Austrije i onda ga nema na spisku a Mujkaic koji mu je klupu grijao je pozvan. Vazda sa ovim bekovima nesto glumimo i izmisljamo.
- AndreWilliams
- Kontakt:
Nadam se da neće izvesti postavu bez desnog beka i sa igračem manjeimekorisnicko je napisao/la: ↑09 mar 2026, 15:22Vasilj,Kolašinac,Muharemović,Katić,Dedić,Šunjić,Tahirović,Bajraktarević,Memić,Džeko,Demirović. 442
Da se ne zamarate,ovako ćemo igrati.
- imekorisnicko
- Kontakt:
Editovo sam na vrijemeAndreWilliams je napisao/la: ↑09 mar 2026, 15:25Nadam se da neće izvesti postavu bez desnog beka i sa igračem manjeimekorisnicko je napisao/la: ↑09 mar 2026, 15:22Vasilj,Kolašinac,Muharemović,Katić,Dedić,Šunjić,Tahirović,Bajraktarević,Memić,Džeko,Demirović. 442
Da se ne zamarate,ovako ćemo igrati.![]()
Želim mu sve najgore ako ove utakmice krene bez makar jednog od dvojca Kerim/Esmir od prve.
- NebeskaSila96
- Kontakt:
Ja nemam drugog objašnjenja za pozivanje Mujakica nego da ima neku mafiju iza sebe gdje ti isti prijete svakom selektoru ako ga ne pozovu da će ih lišiti života.Pa covjece ovaj poziv Mujakica ispred Karica ne moze niko ziv opravdati jos sa tim kad skontamo da je Karic odigrao jako dobru utakmicu protiv Austrije i sad ne dobije poziv jer je tu yebeni Mujakic kojeg racuna da je lijevi bek.
Ove ostale neću ni komentarisat osim eto možda Bazdara da je i njegov poziv isto kriminalan sa obzirom na statistiku i minutazu.Za ovog Lukica niko ziv nije ni pomislio da bi mogao dobit poziv niko i ne zna statistiku njegovu
Al opet upada u oči 28 godina da ima skoro,ali sigurno je bolji od Bazdara.
Ove ostale neću ni komentarisat osim eto možda Bazdara da je i njegov poziv isto kriminalan sa obzirom na statistiku i minutazu.Za ovog Lukica niko ziv nije ni pomislio da bi mogao dobit poziv niko i ne zna statistiku njegovu
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, Andrej, Anoniman, Arnelv52, boki86, bordobijeli, CAGarfia, eldo, GIBRA, Google Adsense [Bot], greenwood, invincible1921, mercurial, MokraKifla, moreno123, Muumii, Sensei, SHZ82, tuzlanskinacin, UltraSa46, VolimBiH96 i 109 gostiju.