Cujemo se jos. Ne bi me zacudilo da svi naglo ozdrave i zaigraju.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑09 mar 2026, 15:40Znači sutra bez standardnih prvotimaca ekipa Sloge izlazi na teren.
Sve regularno, vole igrači Sloge i protiv Borca viroze dobijati![]()
Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
@Riziko 'ima smisla tvoja konstatacija oko odgode'.
@Mostarska 'djeluje da bukvalno cekaju ishod Velez vs FKS pa da vide sta dalje oko Zelje'.
@stroj1946 'sve je realno kako s napisao, samo se ne slazem oko detalja da ce ih Sanjin napustiti. Nije valjda toliko lud, na kamatu im daje pare i ako ne vrate ima se od sta ocesati. Ako kojim slucajem digne ruke, klizeci ce hadzija Miske uletiti i poklopiti nanijeceno, zato sumnjam da mu Sanjin priprema teren'.
@Mostarska 'djeluje da bukvalno cekaju ishod Velez vs FKS pa da vide sta dalje oko Zelje'.
@stroj1946 'sve je realno kako s napisao, samo se ne slazem oko detalja da ce ih Sanjin napustiti. Nije valjda toliko lud, na kamatu im daje pare i ako ne vrate ima se od sta ocesati. Ako kojim slucajem digne ruke, klizeci ce hadzija Miske uletiti i poklopiti nanijeceno, zato sumnjam da mu Sanjin priprema teren'.
kad sa sjevera pjesmu čuješ ti, dole na terenu srce ostavi..
Pa vi ste pristali na odgodu... Negdje je zapeloBumbaclat je napisao/la: ↑09 mar 2026, 15:42Cujemo se jos. Ne bi me zacudilo da svi naglo ozdrave i zaigraju.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑09 mar 2026, 15:40Znači sutra bez standardnih prvotimaca ekipa Sloge izlazi na teren.
Samo neka ostane zapisano ;
Zeljeznicar je pristao na odgodu !!!
Zeljeznicar je pristao na odgodu !!!
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Moguće, ipak je prepošteni Nijaz dobio nogu iz kluba, tako da ne isključujem opciju da se viroza iznenadno povukla.Bumbaclat je napisao/la: ↑09 mar 2026, 15:42Cujemo se jos. Ne bi me zacudilo da svi naglo ozdrave i zaigraju.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑09 mar 2026, 15:40Znači sutra bez standardnih prvotimaca ekipa Sloge izlazi na teren.
Sjećaš se kad sam govorio da mi nije jasno otkud toliko onanisanje na Nijaza
Sve se pokazalo tačnim bukvalno za manje od 3 mjeseca. Nevjerovatno je, ali iskrenije savjete smo vam mi davali nego razni vaši "navijači".
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Kako smo mogli pristatit kad nisu poslali savezu na vrijeme? Odbila ih takmicarska komisija zbog toga.N3R3D je napisao/la: ↑09 mar 2026, 15:44Pa vi ste pristali na odgodu... Negdje je zapeloBumbaclat je napisao/la: ↑09 mar 2026, 15:42Cujemo se jos. Ne bi me zacudilo da svi naglo ozdrave i zaigraju.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑09 mar 2026, 15:40
Znači sutra bez standardnih prvotimaca ekipa Sloge izlazi na teren.
![]()
Nijaz je odlican generalni sekretar, a los sportski direktor. Bice da mu je to doslo glave. Ne valja iskakati iz sina.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑09 mar 2026, 15:45Moguće, ipak je prepošteni Nijaz dobio nogu iz kluba, tako da ne isključujem opciju da se viroza iznenadno povukla.Bumbaclat je napisao/la: ↑09 mar 2026, 15:42Cujemo se jos. Ne bi me zacudilo da svi naglo ozdrave i zaigraju.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑09 mar 2026, 15:40
Znači sutra bez standardnih prvotimaca ekipa Sloge izlazi na teren.
Sjećaš se kad sam govorio da mi nije jasno otkud toliko onanisanje na Nijaza?
Sve se pokazalo tačnim bukvalno za manje od 3 mjeseca. Nevjerovatno je, ali iskrenije savjete smo vam mi davali nego razni vaši "navijači".
- ErosViverosViv
- Kontakt:
-
IMResurrected
- Kontakt:
Kakva viroza ljudi, sta vam je? Uobicajene seljacke fore Sloge, samo ovaj put nije proslo jer su zakasnili sa zahtjevom i to je to. Kompletni ce oni izaci na teren, a ja vjerujem da ce i sacuvati prednost iz prve utakmice.
Nijaza kostala placanja obestecenja za slobodne igrace...
A joj, kad vam se to govorilo...
A joj, kad vam se to govorilo...
- Shategabri
Kontam da nisu lizali gostujuću tribinu u Doboju?
Koševo Zapad
Ne bi me iznenadilo da u UO Zelje bahnu Miske i Amar sad nakon svega kao dva najveca havera od vajkada. 
Zvuci suludo ali nije neizvodljivo..
Zvuci suludo ali nije neizvodljivo..
kad sa sjevera pjesmu čuješ ti, dole na terenu srce ostavi..
Da li Nijaz proba sarmu...?

Ma ja gura se seljo
- Bersaga
- Kontakt:
Ovaj je za arhiva, pravo malo bogatstvo.
Uz tebe sam od rođenja svog,
uz tebe sam ja,
samo nek te čuva dragi Bog,
gdje god ti da zaigraš.
uz tebe sam ja,
samo nek te čuva dragi Bog,
gdje god ti da zaigraš.
GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑09 mar 2026, 15:40Znači sutra bez standardnih prvotimaca ekipa Sloge izlazi na teren.
Vidjećemo šta će biti, ali ja bih ispao iz kupa da sam na mjestu Sloge i ovo što ti govorim nema veze sa Željom. Grčevita borba za opstanak i te još minimalno dvije utakmice kasnije im nikako ne trebaju. Ide im serija utakmica sa direktnim konkurentima.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Gura se seljo u Evropu,a ja ne mogu preko lige 
Izvadi ga Nijazee
J.bo majku koji lopovluk, nema većih lopova od željkana. Čuj u Slogi trovanje a mora se igrati, znači juniori im igraju. Još kad dobiju Laktaše u polufinalu.

Ostetili su nas 15 bodova ove sezone i sad se pitam ko nas gura?
Yugoslav First League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
Trenutno korisnika/ca: Balorda, Bing [Bot], BungaBum, laszlo, Marokanci58, ultrazonfa, Zigazaga i 33 gosta.