AC Milan
Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
- muha milanez
- Kontakt:
Re: AC Milan
Ovo se moralo bolje materijalizovati nakon prvog poluvremena. Malo više koncentracije u završnici treba, siguran zadnji pas.
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
-
celikmilan
- Kontakt:
Na samom početku prikazuju Estupinana ozbiljnog i ja kontam kako to da je ovako ozbiljan. Nek se malo i drugi uozbilje.
- Romagnoli13
- Kontakt:
Ove sezone Milan uvijek igra puno bolje u drugom poluvremenu. Ali vidjet cemo.
Dalje, Leao i Pulisic nisu ni ti ce ikad moci igrati u formaciji sa dva napadača.
Dalje, Leao i Pulisic nisu ni ti ce ikad moci igrati u formaciji sa dva napadača.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Kakva slina je ovaj Leao. Pulisic uradi extra posao i ovaj sutira kao da 2 dana nije jeo , traljavo , mlitavo.
- Romagnoli13
- Kontakt:
Čovjek je sad reper haman
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Malo da nas sudija pripazi, nije na odmet....
- muha milanez
- Kontakt:
Dobro nas je pripazio na kraju. Mora se reći 
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
Sale fantasticno drzao krilo.
Prelijepo vidjeti onu reakciju Fikre i Konija na kraju
Max odradio svoje. Da bar moze ovako spremiti i protiv farmera sa dna tabele
Prelijepo vidjeti onu reakciju Fikre i Konija na kraju
Max odradio svoje. Da bar moze ovako spremiti i protiv farmera sa dna tabele
Unico amore sei!
❤️🖤
❤️🖤
Ali Fofana fantastican zadnje dvije utakmice, kako ga je Max psihicki spremio posle onog pada pted golom
svaka mu cast, dijeli lopte ko rukom.
Steta sto izgubise od yebene parme, mogli su se goniti sa ovim jadama do kraja ali eto....
Steta sto izgubise od yebene parme, mogli su se goniti sa ovim jadama do kraja ali eto....
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
- Beduin
- Kontakt:
Odlicna pobjeda, iako sam ubijedjen da nema nista od titule, najbitnije je sad kad se lomi sezona odvojiti se na vrhu tabele i rahatnije privesti je kraju u toj borbi za LP.
Leao vise nije ni za qurca, ovo postaje frustrirajuce i otuzno kako igra. Nije ni Pulisic plaho bolji posljednjih mjeseci, ali svaku utakmicu najvise pretrci, vraca se, i steta je sto ne igramo sa krilima i napadacem. Mozda bi to i teznulo Leaoa barem malo, ja se jedva sjecam kad je on presao nekog igraca.
Takodjer i Tomori me nervira, bas krut i nesiguran na lopti.
Leao vise nije ni za qurca, ovo postaje frustrirajuce i otuzno kako igra. Nije ni Pulisic plaho bolji posljednjih mjeseci, ali svaku utakmicu najvise pretrci, vraca se, i steta je sto ne igramo sa krilima i napadacem. Mozda bi to i teznulo Leaoa barem malo, ja se jedva sjecam kad je on presao nekog igraca.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
- Beduin
- Kontakt:
Od veceras imamo najbolju odbranu u ligi, samo 20g primljenih. Po broju postignutih smo 4. Alegrijevski, reklo bi se.
Sa onakvim igracima primiti samo 20g je presedan. Neka zahvale onolikoj borbi, trci i presingu Modrica i Rabiota prije svih.
Sa onakvim igracima primiti samo 20g je presedan. Neka zahvale onolikoj borbi, trci i presingu Modrica i Rabiota prije svih.
075 ❤
075 ❤
- muha milanez
- Kontakt:
Da, zaboravio sam se još jednom nakloniti Luki Modriću 
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
Naravno da nema posle Parme,Cremone i Pise borba za titulu je tada izgubljena nazalost.Beduin je napisao/la: ↑08 mar 2026, 23:01Odlicna pobjeda, iako sam ubijedjen da nema nista od titule, najbitnije je sad kad se lomi sezona odvojiti se na vrhu tabele i rahatnije privesti je kraju u toj borbi za LP.
- Beduin
- Kontakt:
To mi je najzaljivije od svega, pobijedis konkurenta i nafuras se kako si jak i mozes, a onda te narednih par tekmi na zemlju spusti autsajder, a trener ne zna prilagoditi formaciju protivniku gdje ti trebas napadati i probijati protivnikovu odbranu.Uknaac je napisao/la: ↑08 mar 2026, 23:17Naravno da nema posle Parme,Cremone i Pise borba za titulu je tada izgubljena nazalost.Beduin je napisao/la: ↑08 mar 2026, 23:01Odlicna pobjeda, iako sam ubijedjen da nema nista od titule, najbitnije je sad kad se lomi sezona odvojiti se na vrhu tabele i rahatnije privesti je kraju u toj borbi za LP.
075 ❤
075 ❤
- Romagnoli13
- Kontakt:
Koni De Winter!
najvaznije od svega je da imamo +9 u odnosu na 5. i mislim da necemo to prokockati u ovih 10 kola sto je ostalo.
San o tituli je nesto u utakmicama sa ekipama koje se bore za opstanak.
San o tituli je nesto u utakmicama sa ekipama koje se bore za opstanak.
Kako čudan derbi, kao da se igralo npr. sa Veronom. Nikakvog naboja i želje ni sa jedne strane, otprilike 90 minuta ničega gdje bi najfer rezultat bio 0:0 jer niko nije zaslužio više od toga.
Naravno, uvijek ih je fino dobiti. Ko bi rekao da ćemo doći dotle poslije one bruke i 7 poraza zaredom, how the tables have turned.
Na papiru se vraćaju u utrku na skudeto, ali nije ova ekipa projektovana za to niti se u januaru adekvatno reagovalo. Ali bar se polako odmiču u top 4, i to je nešto valjda.
Naravno, uvijek ih je fino dobiti. Ko bi rekao da ćemo doći dotle poslije one bruke i 7 poraza zaredom, how the tables have turned.
Na papiru se vraćaju u utrku na skudeto, ali nije ova ekipa projektovana za to niti se u januaru adekvatno reagovalo. Ali bar se polako odmiču u top 4, i to je nešto valjda.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Mister Alegri bi uvijek rekao, Mart je kljucan bitno je biti blizo 
Žali Bože utakmica protiv Parme i Coma, jer sa tih 5 bodova (uzeli samo jedan) bili bi na -2, i onda bi bilo sve moguce, ovako.
-
celikmilan
- Kontakt:
Saelemaekers bi mogao da bude u problemima sa zakonom.
Jučer mu je policija pretražila kuću i u džepu mu našla Dimarca koji je tu bio od nedelje uvečer. Moraće da odgovara za to.
Jučer mu je policija pretražila kuću i u džepu mu našla Dimarca koji je tu bio od nedelje uvečer. Moraće da odgovara za to.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.