26.03.2026. Vels - BiH
Moderatori/ce: insider,TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_
Re: 26.03.2026. Vels - BiH
Čovjek očito gleda ko je zaslužio poziv, pozicija na kojoj igra je u drugom planu. 2 beka i 5 napadača.
-
MiranGlasnic
- Kontakt:
Pametan insan bi pomislio da je 4 mjeseca dovoljno da se isprave greške.CAGarfia je napisao/la: ↑09 mar 2026, 17:04Samo koliko moraš biti glup da ponoviš 2x istu grešku. Pa mi smo u meč sa Austrijom ušli samo s jednim štoperom na klupi, a i taj štoper je bek u njegovim mislima. Sada, imaš realno JEDNOG pravog beka na obe pozicije. Kolašinac nije igrao po strani kako se povrijedio, tj. igra sada lijevog štopera. Ovo sve pokazuje da malo tu ima vizije, fudbalskog znanje i čega već sve treba imati.
Još se samo treba izdrkavati i eksperimentisati u prvoj postavi protiv Velšana kao što je protiv Rumuna i sve će biti upotpunjeno.
Lik ne zna gdje udara.
-
19vendetta87
- Kontakt:
Pa kakve veze Radeljic ima s Karicem, nece on glumiti beka?MostarNeretva je napisao/la: ↑09 mar 2026, 15:22Zasto recimo spori Radeljic a ne dinamicni Karic protiv trkacke ekipe Velsa. E to ne mogu da skontam.
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
Celik je zasluzio igrati, ali selektor nema hrabrosti dati mu da starta. Isto kao sto nema hrabrosti ostaviti Dzeku na klupi i startati sa Demirovicem i Tabakovicem.
Greska je nepozivanje Karica.
Celik-Muharemovic-Kolasinac trebaju startati u odbrani sa Dedicem i Memicem na krilima.
Ali vjerovatno idemo sa 4 u odbrani i to Seo na lijevom beku, stoperi Katic i Muharemovic, a Amar desno.
Kvota 1.05 da ce se Amar ili Seo povrijediti prvu utakmicu i da nece igrati drugu nikako.
Celik-Muharemovic-Kolasinac trebaju startati u odbrani sa Dedicem i Memicem na krilima.
Ali vjerovatno idemo sa 4 u odbrani i to Seo na lijevom beku, stoperi Katic i Muharemovic, a Amar desno.
Kvota 1.05 da ce se Amar ili Seo povrijediti prvu utakmicu i da nece igrati drugu nikako.
-
MiranGlasnic
- Kontakt:
Nama bi više odgovarala formacija sa jednim napadačem. Demirović i pojačan vezni red. Još malo ćemo se mrcvariti…nadam se da ćemo uskoro početi da ličimo na ozbiljnu reprezentaciju.mercurial je napisao/la: ↑09 mar 2026, 17:15Celik je zasluzio igrati, ali selektor nema hrabrosti dati mu da starta. Isto kao sto nema hrabrosti ostaviti Dzeku na klupi i startati sa Demirovicem i Tabakovicem.
-
bhfanatic14
- Kontakt:
Izvini Freund sto te citiram, ali eto ti si to skuzio za 2 Minute nakon spiska sve, a de mi objasni o kakvim se sportistima, strucnjacima, STAFFU , radi kada njih 5-6 barbarez, milenkovic, hrgovic,bajramovic,spahic,papac,hasagic itd ne vide i neznaju i ne kopcajuCAGarfia je napisao/la: ↑09 mar 2026, 17:04Samo koliko moraš biti glup da ponoviš 2x istu grešku. Pa mi smo u meč sa Austrijom ušli samo s jednim štoperom na klupi, a i taj štoper je bek u njegovim mislima. Sada, imaš realno JEDNOG pravog beka na obe pozicije. Kolašinac nije igrao po strani kako se povrijedio, tj. igra sada lijevog štopera. Ovo sve pokazuje da malo tu ima vizije, fudbalskog znanje i čega već sve treba imati.
Još se samo treba izdrkavati i eksperimentisati u prvoj postavi protiv Velšana kao što je protiv Rumuna i sve će biti upotpunjeno.
Lik ne zna gdje udara.
SAVEZ NAPOLJE ! ! ! NSBIH = 0% fudbal 100% kriminal
Stadion Koševo
Stadion Koševo
I ja tako nesto mislim, ali Demirovic moze igrati dosta povucenije i sa svojom trkom se moze uklopiti kao ofanzivni vezni.MiranGlasnic je napisao/la: ↑09 mar 2026, 17:19Nama bi više odgovarala formacija sa jednim napadačem. Demirović i pojačan vezni red. Još malo ćemo se mrcvariti…nadam se da ćemo uskoro početi da ličimo na ozbiljnu reprezentaciju.mercurial je napisao/la: ↑09 mar 2026, 17:15Celik je zasluzio igrati, ali selektor nema hrabrosti dati mu da starta. Isto kao sto nema hrabrosti ostaviti Dzeku na klupi i startati sa Demirovicem i Tabakovicem.
Mislim da smo samo sa jednim napadacem previse impotentni prema naprijed i taj jedan bude cesto totalno odsjecen i bude igrac manje na terenu. Uz to igra se samo jedna utakmica. Ipak je vazno i prema naprijed nesto uraditi, a steta je kad su napadaci u takvoj formi da ih ne iskoristimo.
-
MiranGlasnic
- Kontakt:
Ako nije problem, da nam izdiktiraš 25 igrača po tvom viđenju?bhfanatic14 je napisao/la: ↑09 mar 2026, 17:23Izvini Freund sto te citiram, ali eto ti si to skuzio za 2 Minute nakon spiska sve, a de mi objasni o kakvim se sportistima, strucnjacima, STAFFU , radi kada njih 5-6 barbarez, milenkovic, hrgovic,bajramovic,spahic,papac,hasagic itd ne vide i neznaju i ne kopcajuCAGarfia je napisao/la: ↑09 mar 2026, 17:04Samo koliko moraš biti glup da ponoviš 2x istu grešku. Pa mi smo u meč sa Austrijom ušli samo s jednim štoperom na klupi, a i taj štoper je bek u njegovim mislima. Sada, imaš realno JEDNOG pravog beka na obe pozicije. Kolašinac nije igrao po strani kako se povrijedio, tj. igra sada lijevog štopera. Ovo sve pokazuje da malo tu ima vizije, fudbalskog znanje i čega već sve treba imati.
Lik ne zna gdje udara.Sve u Paketu se nalazi, i nerad i neznanje i naravno prljave igre procenata. Ovo je cirkus samo takav.
-
MiranGlasnic
- Kontakt:
Da. Za ove predstojeće utakmice ćemo skoro pa sigurno igrati sa dva napadača. Ja mislim u vezi budućnosti, da bi mi dosta bolje i brze igrali za jednim napadačem i lijepo postavljenim veznim redom. Spominjalo se ranije, ja mislim da nama fali igrač kao Mahmić/Miljević da dođe do izražaja sav naš ofanzivni potencijal.mercurial je napisao/la: ↑09 mar 2026, 17:26I ja tako nesto mislim, ali Demirovic moze igrati dosta povucenije i sa svojom trkom se moze uklopiti kao ofanzivni vezni.MiranGlasnic je napisao/la: ↑09 mar 2026, 17:19Nama bi više odgovarala formacija sa jednim napadačem. Demirović i pojačan vezni red. Još malo ćemo se mrcvariti…nadam se da ćemo uskoro početi da ličimo na ozbiljnu reprezentaciju.mercurial je napisao/la: ↑09 mar 2026, 17:15Celik je zasluzio igrati, ali selektor nema hrabrosti dati mu da starta. Isto kao sto nema hrabrosti ostaviti Dzeku na klupi i startati sa Demirovicem i Tabakovicem.
Mislim da smo samo sa jednim napadacem previse impotentni prema naprijed i taj jedan bude cesto totalno odsjecen i bude igrac manje na terenu. Uz to igra se samo jedna utakmica. Ipak je vazno i prema naprijed nesto uraditi, a steta je kad su napadaci u takvoj formi da ih ne iskoristimo.
IgraLI, u tom i jest poenta, da nisu razvojni klub platili bi nekog dokazanog igraca kao sto je npr PSV doveo Mana.dedo26 je napisao/la: ↑09 mar 2026, 16:17Cuj razvojni klub, pa nije Lifering. Igrali su ljudi godinama ligu prvaka i borili se za titulu. Nije to neki B tim, o cemu ti pricas.
PSV jeste jaci klub to nema sumnje, ali jasno je da je Alajbegovic veci talent od Esmira, ali i Esmir je igracina i nadat se da ce napredovati.
Vidis da najvise eksploatisu ove crnce iz afrike i na sta to lici zapravo, eto de nek plate nekog 10m dokazanog igraca hoce malo sutra.
Sta mislis bil u PSV igrao Alajbegovic ispred Perisica il bi on dobijao minute na kapaljku kao Esmir?
Jovo Lukić
Ivan Šunjić
Ivan Bašić
Nihad Mujakić
Ide kriminal i menadžerski pozivi životom
Ivan Šunjić
Ivan Bašić
Nihad Mujakić
Ide kriminal i menadžerski pozivi životom
SCUDETTI 38X 🏆
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
"No Mikey,no no Mikey,that was so no right "
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
"No Mikey,no no Mikey,that was so no right "
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
-
MiranGlasnic
- Kontakt:
Sta fali Sunjicu? Nije neka klasa, ali za nas je itekako dobro pojacanje u defanzivnim zadacima.
Lukic je opet zasluzeno tu, mada svakako nece ni minute vidjeti. Mozda jedino ako budemo prijateljsku igrali umjesto finala, ali nadam se da to nece biti slucaj.
Basic nit smrdi nit mirise. A svakako nisu ni ostali veznjaci neke klase od igraca.
Mujakic ne smije biti prije Karica na spisku. To mu je mozda najveca greska.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
-
MostarNeretva
- Kontakt:
Totalno se slazem ovdje .. jedino mjesto gdje je mogao uprskati sa pozivima on je uprskao .. lijeva strana ce nas kostati kvalifikacija ..poziv Karica bi otvorio prostora raznim kombinacijama .. ovako .. ccCAGarfia je napisao/la: ↑09 mar 2026, 17:04Samo koliko moraš biti glup da ponoviš 2x istu grešku. Pa mi smo u meč sa Austrijom ušli samo s jednim štoperom na klupi, a i taj štoper je bek u njegovim mislima. Sada, imaš realno JEDNOG pravog beka na obe pozicije. Kolašinac nije igrao po strani kako se povrijedio, tj. igra sada lijevog štopera. Ovo sve pokazuje da malo tu ima vizije, fudbalskog znanje i čega već sve treba imati.
Lik ne zna gdje udara.
Igrat ce stoposto Dedic lwb, Memic rwb. ispred njih alajbegovic i bajraktarevic.
Tako smo igrali jedne od najboljih minuta protiv Rumunije, samo sto je kreten imao dva stopera.
Ali opet suludo nemat rezervne bekove
Tako smo igrali jedne od najboljih minuta protiv Rumunije, samo sto je kreten imao dva stopera.
Ali opet suludo nemat rezervne bekove
-
signalidunapark
- Kontakt:
-
Edincapitano
- Kontakt:
Ovo je baraz za SP, nisu lige nacija ili slicno. Karic je 1000 posto morao dobiti poziv prije Bazdara ili Jovu, Sergej se igra s vatrom ovo sto ide bez pravog lijevog beka u baraz, Seo nezna kad je igrao zadnji put cistog ljevog beka, wingback i nekako ali sad je skroz presao na ljevi CB. Al dobro, Seo je Seo, klasa ali iza njega da imas Mujakica ili Burnica a imas pravog ljevog beka u rosteru u Karicu a neces da ga zoves zato sto zoves Bazdara i ovog Jovu koji nece igrati sekunde. 
-
MiranGlasnic
- Kontakt:
Kako ćeš argumentovano braniti Karića, a onda navesti dvojicu napadača a ni približno slične pozicije ne igraju kao Karić…Edincapitano je napisao/la: ↑09 mar 2026, 18:42Ovo je baraz za SP, nisu lige nacija ili slicno. Karic je 1000 posto morao dobiti poziv prije Bazdara ili Jovu, Sergej se igra s vatrom ovo sto ide bez pravog lijevog beka u baraz, Seo nezna kad je igrao zadnji put cistog ljevog beka, wingback i nekako ali sad je skroz presao na ljevi CB. Al dobro, Seo je Seo, klasa ali iza njega da imas Mujakica ili Burnica a imas pravog ljevog beka u rosteru u Karicu a neces da ga zoves zato sto zoves Bazdara i ovog Jovu koji nece igrati sekunde.![]()
Barbarez se bespotrebno glupira. Isto je uradio i sa prošlim spiskom. Pozvao povrijeđenog Kolašinca, pa nam lijevog beka igrao Mujakić, jer Burnić dobi žuti karton protiv Rumunije. I ptice kontaju da je Burnić zamjena za Kolašinca, a Mujakić tu upadne ni kriv ni dužan. Na spisku imamo 7 štopera…tu je Radeljić višak iz mnoštvo razloga. Radeljić nije smio dobiti poziv, ako će naša lijeva strana ispaštati zbog njega. Baždar je tu da glumi lažnog igrača, a trebao se vezni red pojačati umjesto poziva njemu. Dakle, korijen naših problema je guranje Radeljića i Baždara. Radeljić ni po fizikalijama ni talentu ne zaslužuje mjesto. Baždara guraju jer je on Tahirović Experiment 2.0
Zadnja izmjena: MiranGlasnic, dana/u 09 mar 2026, 18:56, ukupno mijenjano 1 put.
Valjda umjesto Mujakica? Kakve veze ima bek sa napadacima?Edincapitano je napisao/la: ↑09 mar 2026, 18:42Ovo je baraz za SP, nisu lige nacija ili slicno. Karic je 1000 posto morao dobiti poziv prije Bazdara ili Jovu, Sergej se igra s vatrom ovo sto ide bez pravog lijevog beka u baraz, Seo nezna kad je igrao zadnji put cistog ljevog beka, wingback i nekako ali sad je skroz presao na ljevi CB. Al dobro, Seo je Seo, klasa ali iza njega da imas Mujakica ili Burnica a imas pravog ljevog beka u rosteru u Karicu a neces da ga zoves zato sto zoves Bazdara i ovog Jovu koji nece igrati sekunde.![]()
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
-
Edincapitano
- Kontakt:
Zato sto nam ne treba pet napadaca? Mujakic, Burnic i Tahirovic se znalo da ce biti pozvani, uvijek su pozvani dok je Barbarez tu.DamirT je napisao/la: ↑09 mar 2026, 18:55Valjda umjesto Mujakica? Kakve veze ima bek sa napadacima?Edincapitano je napisao/la: ↑09 mar 2026, 18:42Ovo je baraz za SP, nisu lige nacija ili slicno. Karic je 1000 posto morao dobiti poziv prije Bazdara ili Jovu, Sergej se igra s vatrom ovo sto ide bez pravog lijevog beka u baraz, Seo nezna kad je igrao zadnji put cistog ljevog beka, wingback i nekako ali sad je skroz presao na ljevi CB. Al dobro, Seo je Seo, klasa ali iza njega da imas Mujakica ili Burnica a imas pravog ljevog beka u rosteru u Karicu a neces da ga zoves zato sto zoves Bazdara i ovog Jovu koji nece igrati sekunde.![]()
Jovo i Bazdar je cista glupost, jedan od njih je sigurno mogao ostati kuci a da pojaca ljevog beka s Karicem ako vec ove kante sto sam napisao moraju biti tu
Trenutno korisnika/ca: BiH26, boki86, Cautinho, CHR, denza, Faraon iz Visokog, FerdinandF, fukara87, Garfield, Goalgetter, GoldenLilies, Google Adsense [Bot], hujdur007, JimmyPage, komax, MiranGlasnic, Mocvara1991, Mostarska, Muumii, Pensioner26, Proximic, PSV, random11, signalidunapark, soxx, Tihi, Zagor, Zglavkar, zikerrz21 i 252 gosta.