Zasto bi prodali Bastonija?
Nigdje to nisam citao.
Moderatori/ce: insider,TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_
Ma radi dobre ponude bi ga prodali zasto ne, nije bas da Italijani raspolazu lovom..citao sam na par mjesta za United, sad to su sve nagadjanja, ali ne bi bilo iznenadjenje da ga prodaju.
Nije ovo njegova greska ako mislis na to.
Izgubio 50/50 loptu na sredinu terena i ostavio rupu nazad i primise gol?
I ja to isto tvrdim. Drag mi je momak, srčan je, pravi patriota... ali bojim se da pravimo od njega Ramosa a on to nije i nikad neće biti. Dobar je, mlad i ima prostora za napredak, ali mislim da ima neki plafon koji nije previše dakeko iznad Sassuola. Recimo Roma, Atalanta narednih 2 godinr. Do tada će se iskristalizirati je li za većih klubova od toga ili je to limit.
a gledaj levata na golu hehe231983 je napisao/la: ↑09 mar 2026, 22:33I ja to isto tvrdim. Drag mi je momak, srčan je, pravi patriota... ali bojim se da pravimo od njega Ramosa a on to nije i nikad neće biti. Dobar je, mlad i ima prostora za napredak, ali mislim da ima neki plafon koji nije previše dakeko iznad Sassuola. Recimo Roma, Atalanta narednih 2 godinr. Do tada će se iskristalizirati je li za većih klubova od toga ili je to limit.
Za sada je interesantan klubovima jer je relativno mlad, jak u skok igri, ljevak... i vjerujem da znaju kako da mu izbruse i poorave nedostatke.
Helem, hoću reći da nije baš tako visoko kakvim ga se predstavlja ovdje na forumu.
Hajd levata na golu, a vidi Tarkana našeg gdje stoji! Njegov igrač.babino je napisao/la: ↑09 mar 2026, 22:37a gledaj levata na golu hehe231983 je napisao/la: ↑09 mar 2026, 22:33I ja to isto tvrdim. Drag mi je momak, srčan je, pravi patriota... ali bojim se da pravimo od njega Ramosa a on to nije i nikad neće biti. Dobar je, mlad i ima prostora za napredak, ali mislim da ima neki plafon koji nije previše dakeko iznad Sassuola. Recimo Roma, Atalanta narednih 2 godinr. Do tada će se iskristalizirati je li za većih klubova od toga ili je to limit.
Za sada je interesantan klubovima jer je relativno mlad, jak u skok igri, ljevak... i vjerujem da znaju kako da mu izbruse i poorave nedostatke.
Helem, hoću reći da nije baš tako visoko kakvim ga se predstavlja ovdje na forumu.
Mozda se tice i Muharemovica𝐁𝐑𝐄𝐀𝐊𝐈𝐍𝐆: Barça eye Bastoni
According to Matteo Moretto, Deco has made Inter's Alessandro Bastoni his 𝘁𝗼𝗽 𝘁𝗿𝗮𝗻𝘀𝗳𝗲𝗿 𝘁𝗮𝗿𝗴𝗲𝘁 — a key part of his sporting vision for Barça, though everything hinges on the upcoming club elections.
The Italian center-back knows of the interest and hasn’t ruled out a move. "𝗛𝗲’𝘀 𝗳𝗮𝘀𝗰𝗶𝗻𝗮𝘁𝗲𝗱 𝗯𝘆 𝘁𝗵𝗲 𝗶𝗱𝗲𝗮," Moretto notes, "but hasn’t committed yet — since it would be a massive statement."