Nije da nisu probali već ovi s kromolja, ne moze klub voditi neko ko to ne osjeća.maldini3 je napisao/la: ↑09 mar 2026, 22:37Postat cemo ozbiljan klub kad se udaljimo od zeljinih vojnika i spasilaca. Tjeranje ovog UO da bi doveo neke druge koji su u nekom periodu vodili klub nikakvog smisla nema. Nama trebaju profesionalni ljudi koji nemaju nikakvih dodirnih tacaka sa klubom od ranije. Drugacije tesko mozemo naprijed
FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
- StrikeWarzone
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Htjeli su da te gase, yeb'o si im mater!
-
MisterBlue
- Kontakt:
Daj nam sportskog direktorca španca iz Rudara pa da i mi igramo ko Žuta podmornica, a ne ko torpedo. Samo stranac, školovan sa sportskim znanjem i bez ikog od familije da uhljebi, može napravit od ove naše, s **** pite, burek.
Pitamo se odakle ovolike povrede ACL-a. Igrači nam se istežu na hodniku, gyma nemamo, teren nam je odron, pomoćni je vještačka trava.
-
MisterBlue
- Kontakt:
Jel realno da je na nama kvota za sutrašnju utakmicu 1.50 ? Pa mi nismo takvu kvotu kući imali od jesenas a kamo li u gostima… šta li nam se sprema.. nadam se da su se ovi dobro namastili po prsima i po guzi.
A i ja se pitam odkud odjednom ovolike povrede kod nas. Uvijek je bila zezancija da se pitarima vjecito povrijedjuju igraci a evo kod nas u 4 prvotimca ozbiljne povrede to je jedan segment kluba koji nikad nismo imali ovoliko problema.
Simpatizer najtrofejnijeg kluba u drzavi
Furam se na renana oliveiru ne smijem kod frizera ici
StrikeWarzone je napisao/la: ↑09 mar 2026, 22:48Nije da nisu probali već ovi s kromolja, ne moze klub voditi neko ko to ne osjeća.maldini3 je napisao/la: ↑09 mar 2026, 22:37Postat cemo ozbiljan klub kad se udaljimo od zeljinih vojnika i spasilaca. Tjeranje ovog UO da bi doveo neke druge koji su u nekom periodu vodili klub nikakvog smisla nema. Nama trebaju profesionalni ljudi koji nemaju nikakvih dodirnih tacaka sa klubom od ranije. Drugacije tesko mozemo naprijed
A trebaju da ga vode razni Tunovici Brkovici Badzci koji su svoje znaje pokazali i vrlo cesto nas dovodili do ruba propasti? Iza svakog tog koji klub osjeca je ostalo jedno veliko nista
Željezničar za život cijeli
Forza Milan
Pivopije
Forza Milan
Pivopije
Ma nista treba dovesti dokazane Misu Smajlovica , Zdenka Jelica i jos ko je ostao ziv od onih sto su iz rata izvukli ekipu . Ali salu na stranu ja sad trenutno vise ne znam koga bi mogli dovesti kao predsjednika UO od ovih proslih jedino Gredic mi pada na pamet , a realno sad dovesti strance to je vec drugo pitanje kako ce se oni snaci u Bosni nije nasa liga tako jednostavno u smislu sta se desava van sportskih terena nazalost . A po meni najvjerovatnija opcija bi bila da dovedu neke random ljude iz Bosne sto uopste nisu nikad spominjani oko Zelje .maldini3 je napisao/la: ↑09 mar 2026, 23:34StrikeWarzone je napisao/la: ↑09 mar 2026, 22:48Nije da nisu probali već ovi s kromolja, ne moze klub voditi neko ko to ne osjeća.maldini3 je napisao/la: ↑09 mar 2026, 22:37Postat cemo ozbiljan klub kad se udaljimo od zeljinih vojnika i spasilaca. Tjeranje ovog UO da bi doveo neke druge koji su u nekom periodu vodili klub nikakvog smisla nema. Nama trebaju profesionalni ljudi koji nemaju nikakvih dodirnih tacaka sa klubom od ranije. Drugacije tesko mozemo naprijed
A trebaju da ga vode razni Tunovici Brkovici Badzci koji su svoje znaje pokazali i vrlo cesto nas dovodili do ruba propasti? Iza svakog tog koji klub osjeca je ostalo jedno veliko nista
Simpatizer najtrofejnijeg kluba u drzavi
-
Manijakdokraja9
- Kontakt:
Joj botova jesu se upalili. Krivo im sto se ulica i rajlovac vise nista ne pitaju. Tacno znas da smo na dobrom putu kad procitas ove komentare.
-
Bojudaosinebu
- Kontakt:
Svako malo smo na dobrom putu, a mi ne znamo gdje lupamo
-
Manijakdokraja9
- Kontakt:
Tebe ko do sad nije provalio da si kitar nek se zapita kakvih je mentalnih kapaciteta.Bojudaosinebu je napisao/la: ↑10 mar 2026, 00:02Svako malo smo na dobrom putu, a mi ne znamo gdje lupamo
-
Bojudaosinebu
- Kontakt:
Aha , da sam do sad pisao da smo na dobrom putu ne bi bio pitar. Kad su ovi postavljeni bilo je na dobrom smo putu, sad nakon 2 mjeseca rastjerani, opet smo na dobrom putu, mora da je isti put samo druga traka pa se prestrojili.Manijakdokraja9 je napisao/la: ↑10 mar 2026, 00:03Tebe ko do sad nije provalio da si kitar nek se zapita kakvih je mentalnih kapaciteta.Bojudaosinebu je napisao/la: ↑10 mar 2026, 00:02Svako malo smo na dobrom putu, a mi ne znamo gdje lupamo
-
JuzniVjetar1979
- Kontakt:
Po mojim informacijama:
1. Zašto je UO razrijesen? Jednostavno nisu ispunili zadatke koje su dobili. Nisu bili transparentni u radu prema Saninu i skupstini. Nisu doveli SD, Nastica su predstavljali kao boljeg od Karamarka. Na svoju ruku su zaposljavali i dovodili savjetnike.
2. Ko je novi UO? Tuna jeste kandidat jer je Sanin zadivljen ekonomskim stanjem u kojem je klub ostavljen, ali nije jedini, ima ih ima još. I moguce da ih bude jos. Sanin je zaduzio ljude od povjerenja koji su u klubu da obave prve razgovore. Svi kandidati ce obaviti razgovore sa Saninom i skupstinom i donijece odluku.
Eto to je sva istina
1. Zašto je UO razrijesen? Jednostavno nisu ispunili zadatke koje su dobili. Nisu bili transparentni u radu prema Saninu i skupstini. Nisu doveli SD, Nastica su predstavljali kao boljeg od Karamarka. Na svoju ruku su zaposljavali i dovodili savjetnike.
2. Ko je novi UO? Tuna jeste kandidat jer je Sanin zadivljen ekonomskim stanjem u kojem je klub ostavljen, ali nije jedini, ima ih ima još. I moguce da ih bude jos. Sanin je zaduzio ljude od povjerenja koji su u klubu da obave prve razgovore. Svi kandidati ce obaviti razgovore sa Saninom i skupstinom i donijece odluku.
Eto to je sva istina
Gym imamo ugovoren u Shoppingu + imamo (kvalitetnog) kondicionog i nutricionistu
Pomoćni je prava trava, drugi pomoćni (teren juniora) je vještačka
Ne mozes otici u Doboj kod najvecih mesara zadnje 4 godine i ocekivati da ne budes povrijedjen. To se uvedu igraci koji su bezobrazni i znaju udarati, pa hajde na njih udari. Krpica se i sudije boje a kamoli protivnicki igraci, koliko god je on rak za ekipu.
hajduk živi vječno
Iskra koja je tiho šaputala pjesmu ljubavi i znala da će doći neko drugo vrijeme
Iskra koja je tiho šaputala pjesmu ljubavi i znala da će doći neko drugo vrijeme
-
Railwayman30
- Kontakt:
Hvala za info.JuzniVjetar1979 je napisao/la: ↑10 mar 2026, 00:48Po mojim informacijama:
Eto to je sva istina
Railwayman30 je napisao/la: ↑10 mar 2026, 07:27Hvala za info.JuzniVjetar1979 je napisao/la: ↑10 mar 2026, 00:48Po mojim informacijama:
Eto to je sva istina
Stanje ćemo vidjeti kada se objavi izvještaj za 2025tu godinu. Taj izvještaj može biti pozitivan samo zbog para od Jaberovog transfera. Kako može biti zadovljen ako je prije par dana objavljeno da su raskinuti mnogi sponzorski ugovori koji nisu bili povoljni po klub. Saznaće se sigurno pravi razlozi ovako brzog razlaza Nijaza i Sanina, za kojeg su mnogi ovdje pisali da je čovjek od najvećeg Saninovog povjerenja.
- VibeTribeX
- Kontakt:
muka im sto su nebitni postaliManijakdokraja9 je napisao/la: ↑09 mar 2026, 23:57Joj botova jesu se upalili. Krivo im sto se ulica i rajlovac vise nista ne pitaju.
Miske, operi viljuškar i nijedne da nisam čuo.
- dubioza144
- Kontakt:
Nayebat ce najvise onaj ciji su potpisi na svim ugovorima, a pitanje je ko je taj
Ali duboko u srcu, u središtu naše Grbavice osim ratnog plamena, tinjala je jedna iskra, iskra koja je tiho šaputala pjesmu ljubavi i znala da će doći neko drugo vrijeme!
Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.
Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.
na nas kvota 1.50 na njih 7.75 haha
-
Manijakdokraja9
- Kontakt:
Bar 20-30% su nam manje sanse danas nego neki dan u ligi samo iz razloga sto nema Hodzica. Ne mogu opisati koliko mi je krivo sto se povrijedio. Odma je unio sigurnost u vezni red i vidi se da je fizicki nadmocan.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.