FK Željezničar

Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee

U sezoni 2025/26. očekujem:

1. Borbu za titulu
74
18%
2. Borbu za Evropu
180
44%
3. Sredinu tabele
67
16%
4. Borbu za opstanak
90
22%

Ukupno glasova: 411

berjan

Re: FK Željezničar

Post Postao/la berjan » 10 mar 2026, 13:28

Ferroviere1987 je napisao/la:
10 mar 2026, 13:21
b00t je napisao/la:
07 mar 2026, 16:56
Raja ne lozite se dzabe...

Smirite strasti malo...
Nazalost, mislim da je b00t upravu, vidjet cemo danas
sta su pisci htjeli kazati? moze pojasnjenje malo

Ferroviere1987
Kontakt:

Post Postao/la Ferroviere1987 » 10 mar 2026, 13:29

Samo cu rec da je Sanin jako inteligentan, i da ima ne dobre nego odlicne namjere sa Zeljom, samo se nadam da se covjek nece povuc zbog "zeljinih ratnika" ne bi me cudilo da posalje svoje ljude koji nemaju veze sa fudbalom na pozicije, samo da bi imao povjerenje u nekog.
Poslije magova Tune & Co mislio sam da ne moze gore i onda se desi poslije 2 mjeseca to sto se desi, kakvi smo mi ljudi ja ne mogu da vjerujem i sad me stvarno ne cudi sto smo u ovakvoj situaciji.

GavranBeli

Post Postao/la GavranBeli » 10 mar 2026, 13:34

On zna da je Sanin inteligentan. 🤣🤣🤣🤣

Giba87
Kontakt:

Post Postao/la Giba87 » 10 mar 2026, 13:38

Danas nista nije dogovoreno igra se pa ko prođe oni ce izaci u dobrom sastavu. Tako da ne mislite bezveze nesta.
JAČI OD RATOVA REŽIMA I PARTIJA
-1921-

Ferroviere1987
Kontakt:

Post Postao/la Ferroviere1987 » 10 mar 2026, 13:46

GavranBeli je napisao/la:
10 mar 2026, 13:34
Zar nije odraz inteligencije imati u klubu covjeka bez icijeg znanja da ti prenosi info sta se desava, a da ti sam Nijaz ne prenosi, tako se desilo sto se desilo, bas zbog toga sto je covjek pretpostavio sta ce mu se radit iza ledja je postavio svog covjeka tu, mislili oni Sanin levat pa da ga uzimaju i rade sta hoce. Mozda je tebi to tesko shvatit al stvarno mi je zao, potrudi se sta da ti kazem procitaj dva tri puta mozda ti bude jasnije.

mamonelafo
Kontakt:

Post Postao/la mamonelafo » 10 mar 2026, 13:47

Ne mogu da vjerujem da navijači Željezničara uopće i pišu o "dogovorenim" stvarima.... Naravno da nije dogovoreno, logično da nije.... Bože sačuvaj....
FK ŽELJEZNIČAR! MI SMO ŽELJINI, ŽELJO JE NAŠ!

Jači od ratova, režima i partija!

Admir74
Kontakt:

Post Postao/la Admir74 » 10 mar 2026, 13:50

Ne lupajte, kakvo pustanje, kakvi dogovori. Eto oni halalili ligu da ispadnu kako bi Zelju u kupu prosli :D
Nismo mi pitari, pa ja :rol:

mamonelafo
Kontakt:

Post Postao/la mamonelafo » 10 mar 2026, 13:54

Admir74 je napisao/la:
10 mar 2026, 13:50
Ne lupajte, kakvo pustanje, kakvi dogovori. Eto oni halalili ligu da ispadnu kako bi Zelju u kupu prosli :D
Nismo mi pitari, pa ja :rol:
E šta sve nećeš čuti od 'naših' navijača.. bože sačuvaj....

VR6
Kontakt:

Post Postao/la VR6 » 10 mar 2026, 13:56

mamonelafo je napisao/la:
10 mar 2026, 13:47
Ne mogu da vjerujem da navijači Željezničara uopće i pišu o "dogovorenim" stvarima.... Naravno da nije dogovoreno, logično da nije.... Bože sačuvaj....
Ko kaze da su ovo uopste navijaci Željezničara?

90% botova iz Rajlovca, Kobilje Glave i psihickih bolesnika.

mamonelafo
Kontakt:

Post Postao/la mamonelafo » 10 mar 2026, 13:58

VR6 je napisao/la:
10 mar 2026, 13:56
mamonelafo je napisao/la:
10 mar 2026, 13:47
Ko kaze da su ovo uopste navijaci Željezničara?

90% botova iz Rajlovca, Kobilje Glave i psihickih bolesnika.
Nevjerovatno šta sve neću pročitati ovdje... nevjerovatno... hajde, razmijeni se mišljenje o ovome ili onome, ali ovaj nivo... ovo je katastrofa...

GavranBeli

Post Postao/la GavranBeli » 10 mar 2026, 14:02

10 mar 2026, 13:46
Zar nije odraz inteligencije imati u klubu covjeka bez icijeg znanja da ti prenosi info sta se desava, a da ti sam Nijaz ne prenosi, tako se desilo sto se desilo, bas zbog toga sto je covjek pretpostavio sta ce mu se radit iza ledja je postavio svog covjeka tu, mislili oni Sanin levat pa da ga uzimaju i rade sta hoce. Mozda je tebi to tesko shvatit al stvarno mi je zao, potrudi se sta da ti kazem procitaj dva tri puta mozda ti bude jasnije.
Pa sta se desilo? Posto si ti shvatio objasni nam?

Violence
Kontakt:

Post Postao/la Violence » 10 mar 2026, 14:03

A to sto nam brazilci jedu hambase,virsle, piju pive i stavljaju na close friends...njima šega

ZeljeznicarUberAlles
Kontakt:

Post Postao/la ZeljeznicarUberAlles » 10 mar 2026, 14:38

Ko god napiše da nam se štima, on je jednostavno pitar.

Kakvo crno štimanje u Kupu, a mi ih napunili u Ligi, ako ste imalo pametni, trebalo bi da bude kontra. Da ih i na Grbavici uzmemo i danas, a da se mi sagnemo neki dan…

Sretno Željo, karaj četnike i pitarčiće.
Ja davno sam zakletvu dao, da voljeću vječno taj klub.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 10 mar 2026, 14:50

Nemam ni najmanji problem sa tim ako je uprava Sloge odlučila da će im kup biti dodatni teret i da im je bolje da ispadnu. Utakmica će sve pokazati.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

dubioza144
Kontakt:

Post Postao/la dubioza144 » 10 mar 2026, 14:54

Virtu4l je napisao/la:
10 mar 2026, 14:50
Nemam ni najmanji problem sa tim ako je uprava Sloge odlučila da će im kup biti dodatni teret i da im je bolje da ispadnu. Utakmica će sve pokazati.
Jedini problem nam je naredna utakmica gdje su oni tamo napravili pricu kako cemo se mi sklonitu Borcu, ako veceras prodjemo ja ocekujem pune tribine protiv borca, borac je sigurno kvalitetniji i ako tu ispusimo i nasi ce navijaci pricat i povjerovat i price onih kako smo namjestili i na sve probleme dolazi jos negativne energije u klubu.
Ali duboko u srcu, u središtu naše Grbavice osim ratnog plamena, tinjala je jedna iskra, iskra koja je tiho šaputala pjesmu ljubavi i znala da će doći neko drugo vrijeme!

Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.

GavranBeli

Post Postao/la GavranBeli » 10 mar 2026, 14:55

Odmah da se ogradim da nemam nista protiv Mirvica, a ponukan ranijim desavanjima kako su dolaziti novi ljudi po upravama, uvijek je bila ista prica. Odlicni ljudi, rade posao, vraćaju dugove, top, extra, a na kraju bude lopovi, ostavili dugove, novi koji dodju vracaju njihove dugove i tako u krug godinama.

Ovo sto je Mirvic poceo je lose, da losije ne moze. Pustat dva igrača pred prvenstvo losa odluka Boljevic, Karamarko. Pojacanja 0 bodova. Opet ostali ljudi poput Sijercica i slicnih. Statut koji jos nije dobio potvrdu nadleznih. Ko potpisuje ugovore, ko i kako raspolaze novcem. Trenutno nikakva inteligencija, niti znanje kako voditi klub. Sta ce biti ne treba nagadjati al pocetak nije obecavajuci.

Ferroviere1987
Kontakt:

Post Postao/la Ferroviere1987 » 10 mar 2026, 14:56

10 mar 2026, 14:02
10 mar 2026, 13:46
Pa sta se desilo? Posto si ti shvatio objasni nam?
Prvo da se ogradim i pojasnim sto i sta sam citirao i prvenstveno sta sam sa svojim postom htio da kazem posto trazite pojasnjenje, citirao sam @b00t jer je momak/covjek prije svega ovoga otprilike najavio sta ce se desit tacnije 28.februara, samo je trebalo citat izmedju redova, poslije toga je sam sebe citirao kako bi potvrdio da nije random info a samim tim da se ogradi od botova. Takodjer rekao je da je se ovo sve desilo jos prosli petak, ali da je sve kasnije izaslo javno.
Ono sto ja znam da je Sanin imao interni nadzor preko povjerljive osobe, bez icijeg znanja je postavio N.N osobu da mu prenosi info, Nijaz to nije znao na njegovu zalost, desilo je se sto se desilo.
Uglavnom ovo sad ne mora nista znacit sve zavisi da li je Sanin kasno ili na vrijeme reagovao.
(Ne znaci da nije bilo jos necega osim ovoga ja cu se osvrnut samo na ono sto znam, ostalo se necu petljat)
Sta to znaci za nas i sta nam ovo sve govori?
Scenarij A - dogovor je propao jer je Sanin na vrijeme reagovao (na sta nam ukazuje da je jos prosli petak sve zavrseno), a ruku na srce utakmica u subotu nije ni izgledala namjesteno, od slucajnog gola Vinija, stopostotnog penala Huskovica,mozemo na to dodati i siljenje snjeska Jelica, sto nam dodatno utvrdjuje ovu teoriju, sto bi znacilo ja se nadam danas postenoj utakmici i prolazu. I sto potvrdjuje zasto su gospoda dobila otkaze.
Scenarij B - utakmica u subotu je nevjerovatno dobro namjestena i danas Sloga prolazi jer je Sanin kasno reagovao, imamo to da je Sloga trazila odgodu radi "viroze" a mi u nikad boljoj poziciji da prodjemo prihvatimo to objerucke, malo nema logike? I osvrnut cu se na debila Jelica koji je odsudio prvopoluvrijeme top, a onda u drugom krenuo siljit?!?
Danas sloga sigurno izlazi sa punim sastavom, virozu okaci macku o rep, odgoda je samo pokusaj prekrivanja neceg veceg.
Takodjer u slucaju poraza potvrdjuje se teorija namjestanja to jest pokusaja namjestanja utakmice/a, i zasto su gospoda dobila otkaze.
Dakle jasno nam je da se radi o onome za sta se terete, samo cemo danas dobiti odgovor, da li su uspjeli u tome ili ne.
Ono sto je sigurno danas cemo saznati na fudbalskom terenu sta nam se desava u klubu. Gospodin Mirvic ima dobre namjere, i neka je otjerao i treba otjerat svakog ko radi protiv i na stetu kluba, ono sto se desava vec dugi niz godina dovodi da sebi moramo postavit pitanje kakvi smo mi ljudi, pa jel mi stvarno zelimo dobro ovome klubu toliko "ratnika" a svi ga vode u sve vecu i vecu dubiozu.
Nadam se danasnjem prolazu.
Zadnja izmjena: Ferroviere1987, dana/u 10 mar 2026, 15:03, ukupno mijenjano 2 puta.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 10 mar 2026, 14:57

dubioza144 je napisao/la:
10 mar 2026, 14:54
Jedini problem nam je naredna utakmica gdje su oni tamo napravili pricu kako cemo se mi sklonitu Borcu, ako veceras prodjemo ja ocekujem pune tribine protiv borca, borac je sigurno kvalitetniji i ako tu ispusimo i nasi ce navijaci pricat i povjerovat i price onih kako smo namjestili i na sve probleme dolazi jos negativne energije u klubu.

Zaista me ne zanima priča koju pričaju ti orangutani. Borcu smo prošle sezone izbili titulu, tako da tu sva priča počinje i završava.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Ferroviere1987
Kontakt:

Post Postao/la Ferroviere1987 » 10 mar 2026, 15:00

10 mar 2026, 14:55
Odmah da se ogradim da nemam nista protiv Mirvica, a ponukan ranijim desavanjima kako su dolaziti novi ljudi po upravama, uvijek je bila ista prica. Odlicni ljudi, rade posao, vraćaju dugove, top, extra, a na kraju bude lopovi, ostavili dugove, novi koji dodju vracaju njihove dugove i tako u krug godinama.

Ovo sto je Mirvic poceo je lose, da losije ne moze. Pustat dva igrača pred prvenstvo losa odluka Boljevic, Karamarko. Pojacanja 0 bodova. Opet ostali ljudi poput Sijercica i slicnih. Statut koji jos nije dobio potvrdu nadleznih. Ko potpisuje ugovore, ko i kako raspolaze novcem. Trenutno nikakva inteligencija, niti znanje kako voditi klub. Sta ce biti ne treba nagadjati al pocetak nije obecavajuci.
Evo ja se slazem s tobom, skoro da si napisao isto sto i ja neki dan, da je od pocetka smrdilo nesto smrdilo je to je neminovno. Eh sad da li nam Sanin ovim potezom potvrdjuje da ima namjere u skladu sa najavama?
Dio odgovornosti za sve svakako ide njemu, on ih je postavio, al evo on ih je i otjerao. Nadam se pravim ljudima na pravom mjestu, ako sad ne "ubode" sa ljudima na pozicijama ne vjerujem da ce nam ista biti bolje i sljedece sezone.

berjan

Post Postao/la berjan » 10 mar 2026, 15:13

znaci vi tvrdite nijaz otjeran jer je stimao sa slogom ??

Odgovori

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Pact1921 i 4 gosta.