Slabo ti ide prebacivanje sa profila na profil.
Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
I ja ovamo neki horor, nekakvi gayevi se ranjavaju...
Gledaj glavnog glumca, sve mu Nazor ulazi.

Sve isto je k'o nekada, sve isto je, ali ništa isto nije ! HB ♥️
Dok te djipke prži, tobe tvore izdrži.
Ma zapinje mi negdje u Olovskim lukama
A koliko je ovaj njihov uložio u klub kako je došao?
Kone, pobjegao vam sa uzice ovaj neki gigant.Sarajevskigigant1921 je napisao/la: ↑10 mar 2026, 14:53Idite ba pitari psujte Bandiću da Bogda vas jos toliko osakatili. **** pitarske. Koju ce Adem dobiti kaznu za nasrtanje na Bandica pitam za druga![]()
I na kraju svijeta, tebe bodriti.
Pa jest to nekako eno sad rakete idu preko Dubai ekipa pobjegla da igraju u Sarajevu gdje je mir . Tako je i FK sarajevo sa svojim osobljem i igracima pobjeglo iz Sarajeva 1993 gdje se ratovalo kako bi imali svoje turneje za mir.
Simpatizer najtrofejnijeg kluba u drzavi
Furam se na renana oliveiru ne smijem kod frizera ici
- Combattente87
- Kontakt:
Donio zidni kalendar sa motivima krava na ispaši i zvono veliko na ulazu u plavi salon, al kažu biće toga još....
BORAC U SRCU VRBAS U VENAMA !
Ne razumijem, šta trebaju i šta su trebali? U tenkove i rovove? Pojasni mi svoj pogled na tu situaciju, baš me zanima. U Šahtaru su izdajnici jer ne igraju u Donjecku svoje utakmice?
Šta je s tobom i tolikim psovanjem? Nekad si bio "normalan". Nadam se da će brzo proći/završiti to što te muči u životu.Argentina je napisao/la: ↑10 mar 2026, 14:41Hordas1990 je napisao/la: ↑10 mar 2026, 14:33Vcrs ide najsmjesniji scenario. Sloga igra sa kombinovanim sastavom i dobfija lagano 2-0 ni kriva ni duzna.Hordas1990 je napisao/la: ↑10 mar 2026, 14:07Jeste, navodno ce sad prijavit kod Tunovica na vikendici.
Sjetim vam se familije konpleksaske![]()
Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
E čuj konpleksaškePendulum je napisao/la: ↑10 mar 2026, 16:40Šta je s tobom i tolikim psovanjem? Nekad si bio "normalan". Nadam se da će brzo proći/završiti to što te muči u životu.Argentina je napisao/la: ↑10 mar 2026, 14:41Hordas1990 je napisao/la: ↑10 mar 2026, 14:33Vcrs ide najsmjesniji scenario. Sloga igra sa kombinovanim sastavom i dobfija lagano 2-0 ni kriva ni duzna.Hordas1990 je napisao/la: ↑10 mar 2026, 14:07
Jeste, navodno ce sad prijavit kod Tunovica na vikendici.
Sjetim vam se familije konpleksaske![]()
Je l' im i ovaj starosjedioc ili je ubačeni element?
Pa kako to da su ostali Inzinjeri , Advokati , Ekonomisti , Doktori itd . Da brane ovu drzavu a preko 30 radnosposobnih nad prosjecno fizicki spremnih ljudi je otislo usred svega kako bi igrali fudbala . I to samo iz jednog tima u drzavi .NoProfit je napisao/la: ↑10 mar 2026, 16:33Ne razumijem, šta trebaju i šta su trebali? U tenkove i rovove? Pojasni mi svoj pogled na tu situaciju, baš me zanima. U Šahtaru su izdajnici jer ne igraju u Donjecku svoje utakmice?
Tvoji su bili na okolnim brdimaPact1921 je napisao/la: ↑10 mar 2026, 16:56Pa kako to da su ostali Inzinjeri , Advokati , Ekonomisti , Doktori itd . Da brane ovu drzavu a preko 30 radnosposobnih nad prosjecno fizicki spremnih ljudi je otislo usred svega kako bi igrali fudbala . I to samo iz jednog tima u drzavi .
- Shategabri
- Kontakt:
Za vas pitare je poznato koga pratite
- DoktorXabaras
- Kontakt:
Iz istog razloga je gospodar familije slavio osvajenje Kupa SFRJ, i to samo iz jednog kluba u državi. Mirno sjedeći a kasnije uz šapanjac pregledao zgarišta stadiona i ulice koja sada nosi njegovo ime.Pact1921 je napisao/la: ↑10 mar 2026, 16:56Pa kako to da su ostali Inzinjeri , Advokati , Ekonomisti , Doktori itd . Da brane ovu drzavu a preko 30 radnosposobnih nad prosjecno fizicki spremnih ljudi je otislo usred svega kako bi igrali fudbala . I to samo iz jednog tima u drzavi .
Doktor za retardaciju.
PSIHIJATRIJSKA BOLNICA KANTONA SARAJEVO
PSIHIJATRIJSKA BOLNICA KANTONA SARAJEVO
DoktorXabaras je napisao/la: ↑10 mar 2026, 17:10Iz istog razloga je gospodar familije slavio osvajenje Kupa SFRJ, i to samo iz jednog kluba u državi. Mirno sjedeći a kasnije uz šapanjac pregledao zgarišta stadiona i ulice koja sada nosi njegovo ime.
A to najvise boli cinjenica kad je najgore bilo jedni su sacuvali svoj obraz kao klub dok drugi nisu . Strogo gledano Ivica nije vrsio nikakvu funkciju u klubu nakon rata jedina mu je funkcija bila kao otac naseg najboljeg trenera.DoktorXabaras je napisao/la: ↑10 mar 2026, 17:10Iz istog razloga je gospodar familije slavio osvajenje Kupa SFRJ, i to samo iz jednog kluba u državi. Mirno sjedeći a kasnije uz šapanjac pregledao zgarišta stadiona i ulice koja sada nosi njegovo ime.
- Shategabri
- Kontakt:
Koševo Zapad

.png)