Liverpool FC
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Liverpool FC
Kako nam je odbrana Krizia, strah te svaki put kad ovi pređu pola
Ibou godinama moljaka za 200k, kad vidis da su ovom dali 280k, Ibou zasluzuje 350 onda.
Zna dodati prvom do sebe da je u radijusu 20 metara i to je manje-vise to. Da bar presijeca lopte i uklizava, pa ni po muke.
Jedva cekam kad ce ova smlata sa klupe otici.
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool
Nije do Slota do igraca je
Isto ko kad sastavis tim na fifi pa los chemistry e tako nekako izgledaju, kao da ne treniraju skupa. Dodavanje u napadu ili prejako ili presporo ili na pogresnu nogu, kao da su se prvi put sastali svi. Nemas 2 igraca da imaju neko razumijevanje i konekciju.
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Dobro su ovo uigrali
-
JohannWolfgang
- Kontakt:
Svaki normalan klub kad vidi da ne ide otpusti glavnog i odgovornog, samo se ovdje ceka da lik sve unisti i poispada iz svih takmicenja i defitivno popusi plasman u LP da mu uruce otkaz. Onda ce biti prica nema za pojacanja jer se ne igra LP. Cirkus
Ovako je i Baho jednom, bas u utakmici Liverpoola u Ligi prvaka. Skoro cijeli mec, tamo negdje do oko 80-te minute Coutinha zvao Juninho, da bi tad nekad pred kraj rekao nesto tipa "oprostite dragi gledaoci, nije Juninho vec Coutinho, otkud mi Juninho pade na pamet
Ne pasu nam ove ekipe sto igraju otvoreno I napadacki
Ne paše nama niko.
-
JohannWolfgang
- Kontakt:
Imas trenera Nizozemca a posjed 50% protiv Galatasaraya sa 76% tacnih dodavanja
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Jedna od onih utakmica.
Problem je što je dvadeseta takva ove sezone.
Problem je što je dvadeseta takva ove sezone.
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Debili smo.Ovdje moramo po rezultat inace kuci slabo sta mozemo kad krenu niski blok.
Yugoslav First League - ★★
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
Galata nije los tim uopste. Posebno u Istanbulu igra dobro. Njihova mana je da kad prime prvi gol, cesto znaju pasti pa onda redovno prime jos bar jedan, dva. Iako vode, mislim da je Liverpool i dalje favorit za prolaz
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Eto opet nismo iskoristili prva dva minuta kad smo dobri. Sad više nećemo moći meda.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.