Protivnik je nebitan.
Liverpool FC
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Liverpool FC
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Joj krvare mi oči.
abbhbhaahahahahahahah aaaaaaaaaaaaaaaaa

I found freedom. Losing all hope was freedom.
Dobri smo
-
LiverpoolREDS
- Kontakt:
Konateu ne dati mogucnost da potpise novi ugovor uopste
“Ne možete sebe nazvati igračima Liverpula ako se predate. Mi smo Liverpul. Igrate za Liverpul. Mislite o navijačima. Morate da ovo uradite zbog njih.” – Benitez.
Smiješni smo ko cirkus.
- SoloControTutti
- Kontakt:
Sve ste rekli samo da dodam da je ovaj mentalni pad Salaha za izucavanja, dokaz koliko je glava sve. Covjek koji je konstantno u trenaznom procesu, visi u teretani i ne moze zaboraviti igrati par mjeseci nakon najjace sezone ikad. Jednostavno je covjek diskonektovan od fudbala.
Da je dobio otkaz nakon onih sramota protiv Foresta i PSV-a. Sad ne bi gledali kako nam ova cobanska ekipa drzi predavanje iz fudbala
Srce, čast i ponos!
Dobro viđenje situacije. Mislim da je nerealno da neko ovako opadne posebno nakon onakve prošle sezone. Apsolutno mu ništa ne prolazi i skroz je letargičan.SoloControTutti je napisao/la: ↑10 mar 2026, 20:07Sve ste rekli samo da dodam da je ovaj mentalni pad Salaha za izucavanja, dokaz koliko je glava sve. Covjek koji je konstantno u trenaznom procesu, visi u teretani i ne moze zaboraviti igrati par mjeseci nakon najjace sezone ikad. Jednostavno je covjek diskonektovan od fudbala.
-
LiverpoolREDS
- Kontakt:
Uzas zbog njega jer ne zna pruzit podrsku ni nabrijat igrace.Taktiku nikakvu nema da su ga na vrijeme otpustili sad bi se borili na 3 fronta rame uz rame,ovako nam Galata drzi predavanje od Sitija ide ispadanje i borba do zadnjeg kola za ucesce u LP sljedece sezone iako su na ljeto potrosili rekordnu sumu novca.Krivac je samo celavac i niko drugi
“Ne možete sebe nazvati igračima Liverpula ako se predate. Mi smo Liverpul. Igrate za Liverpul. Mislite o navijačima. Morate da ovo uradite zbog njih.” – Benitez.
Allaha mi pa ja nisam Wirtza niti jednom u drugom poluvremenu vidio
Ma brt syeba me kae Wirtz izlazi, pa reko zar je ušao uopšte
Gakpo friško iz Dubaija izgleda.
Ne znam, ali Salahov prvi dodir I dribling on ne moze popraviti, da nauci Alexisa da doda prvom do sebe ili da uklize nekad bez faula nije njegov posao, a da ne pricam kako malo ima veze s tim sto nam odbrana a ponajvise Konate igraju kao prime LovrenLiverpoolREDS je napisao/la: ↑10 mar 2026, 20:15Uzas zbog njega jer ne zna pruzit podrsku ni nabrijat igrace.Taktiku nikakvu nema da su ga na vrijeme otpustili sad bi se borili na 3 fronta rame uz rame,ovako nam Galata drzi predavanje od Sitija ide ispadanje i borba do zadnjeg kola za ucesce u LP sljedece sezone iako su na ljeto potrosili rekordnu sumu novca.Krivac je samo celavac i niko drugi
ma bzvz sortirate pojedince, ova ekipa kao ekipa ne funkcioniše nigdje
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.