+ Dali vam penal, koji niste znali iskoristiti.
Valja sad Ericu se bacati ko budala, a valjda vi po golu osutate
+ Dali vam penal, koji niste znali iskoristiti.
I penali se mogu namjestiti.GrbavicaHrammm je napisao/la: ↑10 mar 2026, 20:21Zar nije namjesteno ovo ? O pitariiiii flamingosii
Nijazeeee nemoj vise...GrbavicaHrammm je napisao/la: ↑10 mar 2026, 20:21Zar nije namjesteno ovo ? O pitariiiii flamingosii
Iskreno meni je svejedno, ja ne vidim nacina kako osvojiti ovo pored Zrinjskog
fks74 je napisao/la: ↑10 mar 2026, 20:16Kada vidim kakav si ti, siguran sam da su kod tebe retardirani svi od pradede. Kada bi takvi kao ti određivali kada će ko umrijeti, na planeti bi živjeli samo debili. Debilu jedan možda ti nećeš jutro dočekati, samo kažem.Bumbaclat je napisao/la: ↑10 mar 2026, 20:12Pogledaj ko je na celu pitarske brigade botova i sve ce ti se samo reci. Mentalno retardirani Djipke (fks74), koji je na samrti i Tobe (trenutno BrundoZaboljesutra je napisao/la: ↑10 mar 2026, 19:43Tko garantira da će Željezničar osvojiti kup pored Zrinjskog i Veleža sve da ih ovi i puste?
Željo je prevelika institucija da dogovara nešto sa bivšim i sadašnjim narkokartelom iz BL kao što to radi "gospodin" Ismir.Od bošnjačkih i hrvatskih klubova samo FK Željezničar,HŠK Zrinjski i FK Velež nisu Vicini pušikurci .
U širenju nogica u zrak za BL i Vicu Zeljkovića ubjedljivo prednjače FK Široki i FK Narkokartel Sarajevo.), koji je bivsi borac VRS sa PTSP-om nastanjen u Americi.
Dva oboljela covjeka u poznim godinama ciji ce se najrodjeniji obradovati kad umru im vode glavnu rijec. Ne mozes od takvih ocekivati da ti kazu nesto smisleno, oni ni slagati ne znaju da to ima logike.
Erić se iz sredine ne pomjera
Nije tad Ismir bio, glupane.Zaboljesutra je napisao/la: ↑10 mar 2026, 20:23I penali se mogu namjestiti.GrbavicaHrammm je napisao/la: ↑10 mar 2026, 20:21Zar nije namjesteno ovo ? O pitariiiii flamingosii
Pitaj Vicu i Ismira kako se to radi.![]()
Trenutno korisnika/ca: ExEsPerac, Hajdeee, MostarReds22, Pact1921, successminator, Zigazaga i 35 gostiju.