Liverpool FC
Moderatori/ce: Monolog,ribery,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Liverpool FC
Da ovaj sudija sudi u epl, Arsenal bi bio negdje na sredini tabele
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool
Gakpo vrlo dobar.
Jbt vise i Yilmaz ko da je Bale
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
-
LiverpoolREDS
- Kontakt:
Standardan ulaz na desnu,Konate ce ga zabit do kraja kakve im poklone priprema
“Ne možete sebe nazvati igračima Liverpula ako se predate. Mi smo Liverpul. Igrate za Liverpul. Mislite o navijačima. Morate da ovo uradite zbog njih.” – Benitez.
Liverpool.igra u talasima, par minyta dobro onda 20 min **** pa opet par minuta dobro pa ****.
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool
Jad. Ko da se u putu nisu sreli ovi igrači. Ne zna se ko pije ko plaća. Najgore što ćemo mi ovo proći na Anfieldu, ali šta dalje? Ovakvom igrom do trofeja?
Tacno sam prebacio na penale Sloga-Zeljo da oci odmorim od Slotovog terorizma
Srce, čast i ponos!
-
LiverpoolREDS
- Kontakt:
Smjenite ga prcili mater vise ,da bar na taj nacin probamo spasit sezonu.Imal iko oci u ovoj upravi pa nikakvih naznaka nema da ce bit napretka,krajnje je vrijeme.Idi celavi u Dubai neka te granatiraju ako nista
“Ne možete sebe nazvati igračima Liverpula ako se predate. Mi smo Liverpul. Igrate za Liverpul. Mislite o navijačima. Morate da ovo uradite zbog njih.” – Benitez.
Kud nisi ti umjesto Jote.
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Opet, nije realno da je samo do Slota. Doduše to ćemo vidjeti kad ode. Ali naši igrači... Amaterski djeluju u nekim trenucima, kao da su na psihodelicima.
Nije do njega sto Wirtz fula haman prazan gol i sto Hugo promasi 1v1. Ali je do njega ova sterilnost citave ekipe, nedostatak kontrole i kreacije.
Srce, čast i ponos!
To da. I te šanse koje oni promaše nisu došle iz ne znam ti kakvih akcija, nego su se spletom okolnosti našli u šansama. Slabo stvaramo situacije, čekamo da nam padne s neba.
Bolje igramo protiv jačih ekipa nego slabijih, protiv jačih smo qarina a kakvi smi tek protiv slabijih onda.
Valjda uspijemo pobjediti u revanšu.
Valjda uspijemo pobjediti u revanšu.
Celav qurton dvaput izgubi od turaka

- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Ja sam nekako uvjeren da ispadamo.Ne znam zašto ali mi nemamo nikako kontrolu nad utakmicama kao prošle godine.Sinoć sam bio uvjeren da ćemo zabiti 1+gol ali mi tolike amplitude imamo da je to cirkus.
Yugoslav First League - ★★
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
- FieldsOfAnfieldRoad
- Kontakt:
Vjerujem da prolazimo na Anfieldu, nekako cemo se vec provuci ovu rundu - Galata nema fanova na tekmi, navijaci i atmosfera ce biti na nasoj strani, bit ce to vjerovatno drugacija tekma od one sinoc gdje ti 50.000+ ljudi zvizdi 95 minuta bez prestanka.Suki46 je napisao/la: ↑11 mar 2026, 06:31Ja sam nekako uvjeren da ispadamo.Ne znam zašto ali mi nemamo nikako kontrolu nad utakmicama kao prošle godine.Sinoć sam bio uvjeren da ćemo zabiti 1+gol ali mi tolike amplitude imamo da je to cirkus.
1. svakako mislim da bi nam to bio kraj, cetvrtina finala bi bio maksimalni doseg ove ekipe, cak i debelo preko nasih kapaciteta
2. ako ovdje pak ispadnemo, kako se ne ubiti?
Zadnja izmjena: FieldsOfAnfieldRoad, dana/u 11 mar 2026, 09:27, ukupno mijenjano 1 put.
- JayCatwright
- Kontakt:
Osvajamo ovo smiješno takmičenje, Slot ostaje još 10 godina.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.