Pa i krhno je iz sve snage. Bolje da nije, mada je cist go.ZeljeznicarUberAlles je napisao/la: ↑10 mar 2026, 20:42Jel fakat gol? Ja sam od nervoze odma ugasio, nisam ni gledao ponovljeni snimak…
Ali svakako dati Šabiću da puca penal, smiješno, ma dijete ne zna, krhni je iz sve snage pa ako ude uðe…
FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
Re: FK Željezničar
- WeekendOffender
- Kontakt:
Jest go nije go, ovo je Bosna bice kako sudija kaze. Mi smo iz kupa ispali
Curva Sud
Tri yebene šanse propustiti triii i to sve penali
Pa hajte sad opet nazad u psihički kanal i jeste za toga
Pa hajte sad opet nazad u psihički kanal i jeste za toga
SCUDETTI 38X 🏆
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
"No Mikey,no no Mikey,that was so no right "
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
- dubioza144
- Kontakt:
Majku yebo uveo Sabica da penal šuta
mali glavonja ošuta i pada na koljena pa i da je na liniju pala dozi ruke orema sudiji pravi pritisak radi nesto
Ali duboko u srcu, u središtu naše Grbavice osim ratnog plamena, tinjala je jedna iskra, iskra koja je tiho šaputala pjesmu ljubavi i znala da će doći neko drugo vrijeme!
Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.
Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.
Sta je ovo ljudi dragi
Kako se zove ovaj pomocni i zasto se VAR nije gledao?
Kako se zove ovaj pomocni i zasto se VAR nije gledao?
Prvak NR BiH: 1946
Prvak Jugoslavije: 1972
Prvak BiH: 1998, 2001, 2002, 2010, 2012 i 2013
Kup BiH: 2000, 2001, 2003, 2011, 2012 i 2018
Super kup BiH: 1998, 2000 i 2001
Dupla kruna: 2001 i 2012
Titula, kup i super kup: 2001
Kup UEFA: 1/4(1972) i 1/2(1985)
Prvak Jugoslavije: 1972
Prvak BiH: 1998, 2001, 2002, 2010, 2012 i 2013
Kup BiH: 2000, 2001, 2003, 2011, 2012 i 2018
Super kup BiH: 1998, 2000 i 2001
Dupla kruna: 2001 i 2012
Titula, kup i super kup: 2001
Kup UEFA: 1/4(1972) i 1/2(1985)
Cist gol Sabica brate pokrali nas opetdubioza144 je napisao/la: ↑10 mar 2026, 20:45Majku yebo uveo Sabica da penal šutamali glavonja ošuta i pada na koljena pa i da je na liniju pala dozi ruke orema sudiji pravi pritisak radi nesto
Krali nas u ligi dok smo bili prvi, evo izbise nam polufinale kupa
Treba ubiti nekog
Yugoslav First League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
-
GavranBeli
Rekoh vam ja frajer zavrsio s fudbalom poslije saobracajne, mene ovdje ubjedjivali talenat. On nema kuveta za 10min igre.
Kad sam vidio da kreten prema klupi maše rukama da on puca sljedeću znao sam da je gotovo
Jednostavno imaš likova za koje znaš da to nije to
Jednostavno imaš likova za koje znaš da to nije to
SCUDETTI 38X 🏆
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
-
19vendetta87
- Kontakt:
Ma on da valja ne bi s 22 godine dolazio u nasu ligu. Ali onaj iz Siminog Hana ga hvali ko da je Alajbegovic...GavranBeli je napisao/la: ↑10 mar 2026, 20:46Rekoh vam ja frajer zavrsio s fudbalom poslije saobracajne, mene ovdje ubjedjivali talenat. On nema kuveta za 10min igre.
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
Ni namještenu utakmicu nismo mogli proći, e moj Željo.
SAMO JE JEDAN GRIJEHA JE VRIJEDAN!
-
Railwayman30
- Kontakt:
Jeli nema var na penalima? Neka neko provjeri.
Savo **** te Sabic,a ti njega
Savo **** te Sabic,a ti njega
Ma nisu bitni ni Sabic, ni Huskovic ni Bugarin u ovom rapsucavanju penala.
Nas su ukopali Bicakcic u prvom i veceras Alic sa promasenim penalom. To su dva prelomna momenta ovog dvomeca sa Slogom u Kupu.
Dva amaterska poteza
Nas su ukopali Bicakcic u prvom i veceras Alic sa promasenim penalom. To su dva prelomna momenta ovog dvomeca sa Slogom u Kupu.
Dva amaterska poteza
-
zeljovac21
- Kontakt:
Glupost osmanovica u prvoj utakmici i de.bilizam alica za 2 0 i vozdra. Sami sebi krivi. I na kraju cist go ponisti
Opet vi dusmani kluba napisite da nije do sudija i da smo sami sebi krivi!
Ne dopusta kontru u zadnjoj minuti, standardno sjeckanje igre, sve sto vec vidjamo cijelu sezonu.
Ponisten cist pogodak, Vini nije bio u ofsajdu.
Eric brani Galchevu penal nakon sto je izasao pola metra sa linije. Tu se var ne gleda naravno. Sjetite se prosle godine utakmice borac-celik. Durmo brani penal, a var utvrdi da je izasao 1cm sa gol linije.
Slag na tortu, penal Sabica. Onaj jad od pomocnog jasno vidi da je lopta presla i nece da signalizira cist pogodak.
Ovu sezonu su nam unistile sudije i to je jedna jedina istina. Ne pravdam upravu, strucni stab, igrace, ali jedno je istina.
SEZONU SU NAM UNISTILE SUDIJE I NFSBiH!!!
Ne dopusta kontru u zadnjoj minuti, standardno sjeckanje igre, sve sto vec vidjamo cijelu sezonu.
Eric brani Galchevu penal nakon sto je izasao pola metra sa linije. Tu se var ne gleda naravno. Sjetite se prosle godine utakmice borac-celik. Durmo brani penal, a var utvrdi da je izasao 1cm sa gol linije.
Slag na tortu, penal Sabica. Onaj jad od pomocnog jasno vidi da je lopta presla i nece da signalizira cist pogodak.
Ovu sezonu su nam unistile sudije i to je jedna jedina istina. Ne pravdam upravu, strucni stab, igrace, ali jedno je istina.
O cemu pricas kralju...2 utakmice 2 asistencije19vendetta87 je napisao/la: ↑10 mar 2026, 20:48Ma on da valja ne bi s 22 godine dolazio u nasu ligu. Ali onaj iz Siminog Hana ga hvali ko da je Alajbegovic...GavranBeli je napisao/la: ↑10 mar 2026, 20:46Rekoh vam ja frajer zavrsio s fudbalom poslije saobracajne, mene ovdje ubjedjivali talenat. On nema kuveta za 10min igre.
a budale boze sacuvaj hahaAllosio je napisao/la: ↑10 mar 2026, 20:51Opet vi dusmani kluba napisite da nije do sudija i da smo sami sebi krivi!
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
-
GavranBeli
Ne seri ziv bio. Mogao ti je komotno da ne svira penal. Jedete **** redovno dosadni ste.Allosio je napisao/la: ↑10 mar 2026, 20:51Opet vi dusmani kluba napisite da nije do sudija i da smo sami sebi krivi!
Ove sezone smo ubjedljivo najvise pokradena ekipa. Najmanje 8 direktnih stetnih odluka po na rezultat. Al haj okrene se zemlja oko svoje ose i "sljedeca tekma najbitnija".
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot] i 11 gostiju.