Jel veceras pucanje
Premijer liga BiH - aktuelno
-
KarloIvandic
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Ko ono dobi po čkiPi? Jel ono igrace zelje tuklo svega vam?
Izgleda će i u željkana biti nekih suspenzija zbog tuče.
Sve su živo uništili,ubili su draž fudbala u BIH pa bolan kad se sjetim starijih derbija Sarajeva i Želje dodje mi da plačem,puna Grbavica puno Koševo atmosfera brazilska ludnica a sad tuga,čemer,jad...ma strašno šta su nam uradili al ničija nije do zore....doći će i njima kraj aBd kad tad.
U 22:00 valjda izlaze na teren, svasta ovo je presedan u fudbalu.
Fakat mi je zao sto je ispao Zeljeznicar, j... Slogu.
Ali fakat ovo njihovo seljacko ponasanje, nikad nece nista dobrog donijeti. Ovaj Krpic bas seljacina, svaku utakmicu nesto grana, pametuje, unosi se u facu, fuj.
A satro ovamo glume nekakvu gospodu, nesto. Uzas, samo brukaju grad.
Ali fakat ovo njihovo seljacko ponasanje, nikad nece nista dobrog donijeti. Ovaj Krpic bas seljacina, svaku utakmicu nesto grana, pametuje, unosi se u facu, fuj.
A satro ovamo glume nekakvu gospodu, nesto. Uzas, samo brukaju grad.
since 1973
Da su pametni al...feniksptica je napisao/la: ↑10 mar 2026, 21:44Volio bih da se navijaci sarajevskih klubova udruze i prevaspitaju sudije al samo bosnjacke sudije.
Majku im u pi cku.
Ne mogu ti odgovoriti u svetom mjesecu, javi se poslije bajrama.
Ne morate istupati,Arma00 je napisao/la: ↑10 mar 2026, 21:47Ma treba istupit iz lige, neka igraju Radnik, Sloga, Posušje i ostali.
2 čista gola ti ponište u Širokom, pošalješ žalbu Uefi, onda pošalju ovu marionetu Čeferina, i stanje bude još gore nego prije. Daj strane suce kao u Bugarskoj, ili Željo i Sarajevo izlaze iz lige, tako bi trebalo da ima mozga kod nas
Ispascete ionako
Nije vrijeme za sastanke
Pitar sam, ne vodim se tudjim misljenjima nikad u zivotu, nego vlastitim razumom. Hvala Allahu, dao mi je sposobnost kritickog razmisljanja i trudim se uvijek biti objektivan.
PS: I dalje mislim da ste sami sebe izbacili. U prvoj utakmici sami sebi go zabili, u drugoj fulite penal za prolaz. Do penal serije nije trebalo ni doci. Tu su sudije vec pokazale nekompetentnost i neznanje.
Sportski pozdrav.
U novi boj...
-
KarloIvandic
- Kontakt:
Tata ti je glup, glupane. Nigdje ne piše da tebi trebam biti zanimljiv ili genijalan. Čak je kompliment ako je suprotno. Jer znaš kako, takve hinje poput tebe su najgore prolazile tamo gdje sam ja odrastao. Baš onako kako bi i ti prošao kad si lajao na Devedesetku, pa odbio poziv na druženje.Virtu4l je napisao/la: ↑10 mar 2026, 21:22
Zaista je jedan od najglupljih, ali on je ubijeđen da je zanimljiv i genijalan.
@KONTRASVIH Sljedeći put morate dogovoriti sa svih 11 igrača na terenu + klupa, a ne samo sa četiri-pet igrača koji vam u svom šesnaestercu dodaju loptu.
Nadam se da ce sloga kada ispadne iz lige i ugasiti, najdebilniji klub od postojanja nase lige.
Mrš majku ti J*** bolesnuBrundoo je napisao/la: ↑10 mar 2026, 21:58Ne morate istupati,Arma00 je napisao/la: ↑10 mar 2026, 21:47Ma treba istupit iz lige, neka igraju Radnik, Sloga, Posušje i ostali.
2 čista gola ti ponište u Širokom, pošalješ žalbu Uefi, onda pošalju ovu marionetu Čeferina, i stanje bude još gore nego prije. Daj strane suce kao u Bugarskoj, ili Željo i Sarajevo izlaze iz lige, tako bi trebalo da ima mozga kod nas
Ispascete ionako![]()
![]()
![]()
![]()
Nije vrijeme za sastanke![]()
A sunce ti poljubim,pa opet fotograf dobi degenek. Prvi udarnik manijaka
- GrbavicaHrammm
- Kontakt:
Cekat sad da sudiya fks zayebe , pa opet se smijati i podyebavati ovde, i tako u krug yebiga
Svakako bi ispali u polufinalu, al ovakva kradja
Al sta reci za ove pacijente, ali bukvalno 90% njih govori da je namjesteno
Utakmice protiv Sloge su nas kostale mnogo, Cveti nogu slomili, Hodzicu ligamente, na kraju te jos pokradu
Navijaci fks uzivaju, od Sirokog i cirkusa, pa Posusja jos jednog cirkusa , onda se bune sto sam neki dan ja podyebavao za Bandica
…. Jos jednom
Svakako bi ispali u polufinalu, al ovakva kradja
Al sta reci za ove pacijente, ali bukvalno 90% njih govori da je namjesteno
Utakmice protiv Sloge su nas kostale mnogo, Cveti nogu slomili, Hodzicu ligamente, na kraju te jos pokradu
Navijaci fks uzivaju, od Sirokog i cirkusa, pa Posusja jos jednog cirkusa , onda se bune sto sam neki dan ja podyebavao za Bandica
…. Jos jednom
Zadnja izmjena: GrbavicaHrammm, dana/u 10 mar 2026, 22:03, ukupno mijenjano 1 put.
Dok se vi jedni drugima smijete ne shvatate da nam kokarda i šahovnica sa bijelim prvim poljem državu vodi samim tim i savez.
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, lakilone, teamnorth1989, ultrazonfa, Zigazaga i 18 gostiju.