koliko ja to pričam, konačno još neko. Samo ovim razmišljanjem možemo do poboljšanja BH fudbala.
Premijer liga BiH - aktuelno
-
labostarmomosa
- Kontakt:
-
ANamelessGhoul
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Konacno normalan post. Ja sam bandicu mrtve **** u subotu kad je onaj penal sviro. Taj majmun i dalje hoda na dvije noge nakon svega sta je radio. Dok se vodeci tzv. bosnjacki klubovi ne odluce na nek iradikalan potez **** ce nam majku ko i do sad.
labostarmomosa je napisao/la: ↑10 mar 2026, 22:05koliko ja to pričam, konačno još neko. Samo ovim razmišljanjem možemo do poboljšanja BH fudbala.

12.11.2020 Georgia - N.Macedonia 0:1 (Goran Pandev)
Iz ovog ugla jeste gol, treba jedan snimak u pravcu linije gol auta, vjeruj da bi drugačije izgledalo. Nisam siguran, ne mogu tvrditi ni da jeste, ni da nije.Bejker je napisao/la: ↑10 mar 2026, 21:58Pitar sam, ne vodim se tudjim misljenjima nikad u zivotu, nego vlastitim razumom. Hvala Allahu, dao mi je sposobnost kritickog razmisljanja i trudim se uvijek biti objektivan.
PS: I dalje mislim da ste sami sebe izbacili. U prvoj utakmici sami sebi go zabili, u drugoj fulite penal za prolaz. Do penal serije nije trebalo ni doci. Tu su sudije vec pokazale nekompetentnost i neznanje.
Sportski pozdrav.
Gazda kravar kaze da odstupanja NEMAArma00 je napisao/la: ↑10 mar 2026, 22:01Mrš majku ti **** bolesnuBrundoo je napisao/la: ↑10 mar 2026, 21:58Ne morate istupati,Arma00 je napisao/la: ↑10 mar 2026, 21:47Ma treba istupit iz lige, neka igraju Radnik, Sloga, Posušje i ostali.
2 čista gola ti ponište u Širokom, pošalješ žalbu Uefi, onda pošalju ovu marionetu Čeferina, i stanje bude još gore nego prije. Daj strane suce kao u Bugarskoj, ili Željo i Sarajevo izlaze iz lige, tako bi trebalo da ima mozga kod nas
Ispascete ionako![]()
![]()
![]()
![]()
Nije vrijeme za sastanke![]()
- BegovicRamiz
- Kontakt:
mali Sabic (18) novi Pedja Mijatovic
dvije najlosije ekipe u ligi definitvno
ja sto sam vidio Krpic valja ove u zelenim prslucima
nije ni cudo sto smjenjuje trenere
dvije najlosije ekipe u ligi definitvno
ja sto sam vidio Krpic valja ove u zelenim prslucima
nije ni cudo sto smjenjuje trenere
- luckystrike
- Kontakt:
Nisam gledao utakmicu, samo penal seriju. Ovaj posljednji penal je bio gol. U tom smislu niste zaslužili, barem ne na ovakav način.Lewy21 je napisao/la: ↑10 mar 2026, 21:22Izvini na osnovu čega smo zaslužili da prođemo onda? Zaboravi sad na više prilika i što penal serija nije bila regularna, ima ko treba da se time bavi, a ima i onaj šugo Jusufbegović čiji sam govor na pressu prije 3 godine dobro zapamtio kad je prvo prozivao Bašića za bušenje lopti pa izjavio da treba da se priča i kad je drugi oštećen. Nakon toga sam zapamtio 4 utakmice gdje smo zakinuti, jedna iz prošle sezone, pa onda 3 u samo ovih mjesec dana. On se pravi budala, još mu kao nije jasno što se proziva njegovu ekipu za grubu igru? Malo što su nam dva igrača povrijedili bez ikakvog kartona, koliko su morali to povrijedit da bi se on sjetio svojih izjava? To treba da nam kaže pravi klovn kad se sjeti da i on malo buši lopte.
Na stranu to, sad smo izgubili u penal seriji do koje nije trebalo uopšte da dođe, ljudi ti poklone penal ti budeš toliki luzer da ga fuliš. Pa onda ti se u istoj toj penal seriji nudi pobjeda, al moraš i ti svoje isfulat, onaj Husković haman golmana gađa. I šta da je Šabićev gol priznat pa da se nastavilo? Slijedeći penal da su fulili mi bismo to morali nekako ispratit. Nije ova ekipa, najodvratnija od kako pratim ovaj klub (a pratio sam i prije Amarovih titula od 2010 pa nadalje), zaslužila ništa. Zaslužili su da se poslije najgore sezone za ovaj klub u njihovoj režiji oproste i od ovog kluba i od ovog sporta.
A u isto vrijeme nocna posjeta kod presednikarishovski je napisao/la: ↑10 mar 2026, 22:05labostarmomosa je napisao/la: ↑10 mar 2026, 22:05koliko ja to pričam, konačno još neko. Samo ovim razmišljanjem možemo do poboljšanja BH fudbala.![]()

- GrbavicaHrammm
- Kontakt:
Brundo se opet odvezo, pa zar te nisam fino svezo u podrumu
Halalite, nece vise
Dolazi vamo Brundo
Halalite, nece vise
Dolazi vamo Brundo
Odakle ti to da navijači Sarajeva uživaju? Ja sam barem napisao 10 komentara da se pitari i manijaci moraju ujediniti ako hoće da budu neki faktor u našem fudbalu. To je masa od 200-300 hiljada ljudi koja može biti neki faktor ako se ujedini.GrbavicaHrammm je napisao/la: ↑10 mar 2026, 22:02Cekat sad da sudiya fks zayebe , pa opet se smijati i podyebavati ovde, i tako u krug yebiga![]()
Svakako bi ispali u polufinalu, al ovakva kradja![]()
Al sta reci za ove pacijente, ali bukvalno 90% njih govori da je namjesteno![]()
Utakmice protiv Sloge su nas kostale mnogo, Cveti nogu slomili, Hodzicu ligamente, na kraju te jos pokradu![]()
Navijaci fks uzivaju, od Sirokog i cirkusa, pa Posusja jos jednog cirkusa , onda se bune sto sam neki dan ja podyebavao za Bandica
…. Jos jednom![]()
Možda večeras nije adekvatan primjer krađe, jer je trebalo milijardu uglova da se pogleda i opet je malo nejasno je li i li nije prešla, ali materijala o iživljavanju nad klubovima B komponente ima na pretek.
🇵🇸 FREE PALESTINE! 🇵🇸
- Jet2Holiday
- Kontakt:
Imamo brace na celu klubova, i mi i vi smo nezadovoljni. Haj da i mi sutra ispadnemo, pa da skupa istupimo iz lige?
🎶 Kad sa sjevera pjesmu čuješ ti, dole na terenu srce ostavi 🎶
„Nothing beats a Jet2 holiday!”
„Nothing beats a Jet2 holiday!”
- GrbavicaHrammm
- Kontakt:
Dovoljno je Zeljo i Sarajevo da istupe, tu je Vico vec gotov
Ali nece se to nikad desiti, a mozda ni tad
- BegovicRamiz
- Kontakt:
to su price za likove iz Australije i Amerike
nikad se bosnjo nece ujediniti pa ni u fudbalu
ovako se poklopi usima i cmizdri na forumu il klubovi sapostenje neko i to je to
nikad se bosnjo nece ujediniti pa ni u fudbalu
ovako se poklopi usima i cmizdri na forumu il klubovi sapostenje neko i to je to

Slome ti dva igraca, namazu tribinu svinjskom mascu, pokradu te, pretuku... i na sve to im MORAS izaci u susret !!!
Skup je opstanak u ligi.
SAMO SLOZAN DZEMAT !!!
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
-
TrofejiSuTu
- Kontakt:
Ma nema price,iz ovog ugla lopta je zakacila liniju.
To je ono sto iz jednog ugla izgleda kao cist gol,iz drugog sasvim suprotno.
I ne gleda se var za gol liniju,nije relevantno.
Samo gol tehnologija.
Zanimljivo mi je to kako Jusufbegovic izgleda syeban,razocaran lik sto igra polufinale.
Eric,dva ili tri puta otvoreno signalizira u koju stranu ide,a sve kao u pokusaju da zbuni igraca.
Ni njemu nije drago sto je „morao“ dva odbraniti.
Samo gol tehnologija.
Zanimljivo mi je to kako Jusufbegovic izgleda syeban,razocaran lik sto igra polufinale.
Eric,dva ili tri puta otvoreno signalizira u koju stranu ide,a sve kao u pokusaju da zbuni igraca.
Biti srcem vezan,u tome lezi snaga!
12.11.2020 Georgia - N.Macedonia 0:1 (Goran Pandev)
Kako se bolan ne gleda kad su nama u širokom gledali i priznali gol širokom?!TrofejiSuTu je napisao/la: ↑10 mar 2026, 22:13Ma nema price,iz ovog ugla lopta je zakacila liniju.
Samo gol tehnologija.
MNON
Mora biti razocaran i syeban kad to nije bio dogovor, jelte..TrofejiSuTu je napisao/la: ↑10 mar 2026, 22:13Ma nema price,iz ovog ugla lopta je zakacila liniju.
Samo gol tehnologija.
E jesi našao kome ćeš se pravdati, on ti je najgori po tom pitanju. On je ovdje bio najaktivniji kad nas je Bandić masakrirao.Zeko87 je napisao/la: ↑10 mar 2026, 22:10Odakle ti to da navijači Sarajeva uživaju? Ja sam barem napisao 10 komentara da se pitari i manijaci moraju ujediniti ako hoće da budu neki faktor u našem fudbalu. To je masa od 200-300 hiljada ljudi koja može biti neki faktor ako se ujedini.GrbavicaHrammm je napisao/la: ↑10 mar 2026, 22:02Cekat sad da sudiya fks zayebe , pa opet se smijati i podyebavati ovde, i tako u krug yebiga![]()
Svakako bi ispali u polufinalu, al ovakva kradja![]()
Al sta reci za ove pacijente, ali bukvalno 90% njih govori da je namjesteno![]()
Utakmice protiv Sloge su nas kostale mnogo, Cveti nogu slomili, Hodzicu ligamente, na kraju te jos pokradu![]()
Navijaci fks uzivaju, od Sirokog i cirkusa, pa Posusja jos jednog cirkusa , onda se bune sto sam neki dan ja podyebavao za Bandica
…. Jos jednom![]()
Možda večeras nije adekvatan primjer krađe, jer je trebalo milijardu uglova da se pogleda i opet je malo nejasno je li i li nije prešla, ali materijala o iživljavanju nad klubovima B komponente ima na pretek.
-
KarloIvandic
- Kontakt:
Evo Sarajevo u subotu zeljoi veceras. Hoce li ikad biti idealniji trenutak. Nece. Hoce li se sta desiti. NeceGrbavicaHrammm je napisao/la: ↑10 mar 2026, 22:12Dovoljno je Zeljo i Sarajevo da istupe, tu je Vico vec gotov
Trenutno korisnika/ca: Lynx, MikiPirs, successminator i 26 gostiju.