FK Željezničar

Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee

U sezoni 2025/26. očekujem:

1. Borbu za titulu
74
18%
2. Borbu za Evropu
181
44%
3. Sredinu tabele
67
16%
4. Borbu za opstanak
90
22%

Ukupno glasova: 412

zeljovac21
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la zeljovac21 » 10 mar 2026, 21:54

Argentina je napisao/la:
10 mar 2026, 21:52
zeljovac21 je napisao/la:
10 mar 2026, 21:46
Cetm.icka komponenta radi punom parom na unistavanju bosnjackih klubova. Ko ne vidi il je glup ili lud. Otkad je pico predsjednik
Tacno. Samo nemoj zaboraviti da je cirkus ka nama.poceo sa Begicem i da je bosnjacka komponenta dovela Vicu, a da sudije koje cine najgore greske su vecinski Bosnjaci. Oni su gori od cetnika.

To ti je isto sto su brdjani sa brda govorili da Srbi koji su ostali u ratu su im gori nego svaki musliman, samo je ovo bila ispravna odluka nasih sufradjana Srba, a ove sudije su stoka nevidjena. Fuj.
Da, ali to ne mijenja cinjenicu da oni unistavaju bosnjacki fudbal u BiH

ELDIABLO20
Kontakt:

Post Postao/la ELDIABLO20 » 10 mar 2026, 21:54

Ma Borca docekati na noz pa makar dobili 3 crvena…mamu ja njima J***.
Sve dok mi sutimo i ismijavamo sta je radio sudija Sarajevu a oni tako i nama i sve ce nam biti gore. Treba jednkm za sva vremena prekinuti ovu smijuriju pa makar i prvenstvo.

J*** sve i Vici i Ceferinu

diplomatija
Kontakt:

Post Postao/la diplomatija » 10 mar 2026, 21:58

Prekinuti prvenstvo odmah, jebote igra, neka igra ko hoce, ne smiju nam nista, znaju da su bivsi ako nas pokusaju izbaciti

dubioza144
Kontakt:

Post Postao/la dubioza144 » 10 mar 2026, 22:00

Da sam bio taj sudija i da nisam bio siguran jel usla dovoljno bi mi rekla reakcija Sabica nakon penala, druze ako si ikad igro fudbal za onakve stvari se vrsi pritisak a ne pada na koljena, za yebeni aut se boris a kamoli za go
Ali duboko u srcu, u središtu naše Grbavice osim ratnog plamena, tinjala je jedna iskra, iskra koja je tiho šaputala pjesmu ljubavi i znala da će doći neko drugo vrijeme!

Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.

zeljovac21
Kontakt:

Post Postao/la zeljovac21 » 10 mar 2026, 22:01

dubioza144 je napisao/la:
10 mar 2026, 22:00
Da sam bio taj sudija i da nisam bio siguran jel usla dovoljno bi mi rekla reakcija Sabica nakon penala, druze ako si ikad igro fudbal za onakve stvari se vrsi pritisak a ne pada na koljena, za yebeni aut se boris a kamoli za go
A dobro ne treba njega kriviti mozda mu se u sekundi ucinilo da nije go

ferrovieresa
Kontakt:

Post Postao/la ferrovieresa » 10 mar 2026, 22:05

Kako iz tog ugla da vidi? valjda pomocnik treba gledati u loptu, a ne u igraca i njegovu reakciju. Nevjerovatno kako smo spremni okriviti sve osim onoga ko je zapravo kriv.

GrbavicaHrammm
Kontakt:

Post Postao/la GrbavicaHrammm » 10 mar 2026, 22:05

Golema je ova kradja, ali klub ni da se oglasi? Zar nije klupa imala prijenos utakmice? Kako se niko nije bunio?

Sve pi chke al svi do jednog

Mamba21
Kontakt:

Post Postao/la Mamba21 » 10 mar 2026, 22:08

Nije Šabić sudija da najbolje vidi. Jure Musa nije vidio ili nije htio da vidi.
Bolji smo bili. Nismo prošli, nije ni neka šteta, dvije utakmice sa Zrinjskim. Nekad je bolje ispasti. Ovi igrači su svakako psihički uništeni, što od sudija, što sami od sebe.

Sudije, ižvakana tema, kradu, sljedeće kolo sude i sve tako.
Nek je bošnji dobro, dobre pare, **** fudbal, uništavanje, najbolja slika koja opisuje naše društvo i našu državu.
IGRAJTE SRCEM SARAJEVSKI PLAVI!

dubioza144
Kontakt:

Post Postao/la dubioza144 » 10 mar 2026, 22:09

ferrovieresa je napisao/la:
10 mar 2026, 22:05
Kako iz tog ugla da vidi? valjda pomocnik treba gledati u loptu, a ne u igraca i njegovu reakciju. Nevjerovatno kako smo spremni okriviti sve osim onoga ko je zapravo kriv.
Pa on vidio ne vidio njegova reakcija u onom treba da bude ko da je lopta 3m u golu, ista reakcija kod penala niko ne trazi igranje rukom i ogladi se VAR i daje ti penal i sta cemo sad s tim ako uzmes da si dobio penal nisi realizivo na kraju ti poniste nesto kako cemo racunat jesul nas ostetili il nisu ako je cilj da te osteti sto ti daje penal na 1 0
Ali duboko u srcu, u središtu naše Grbavice osim ratnog plamena, tinjala je jedna iskra, iskra koja je tiho šaputala pjesmu ljubavi i znala da će doći neko drugo vrijeme!

Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.

berjan

Post Postao/la berjan » 10 mar 2026, 22:10

potpisujem, sto bi on mjenjao odluku kad si ti pao plakati vec a nisu ni oni bili sigurni gledali su se 2-3 sek minimum jer prebrza je lopta bila
a var nije htjeo promjeniti jer je razvucena lopta na snimku prebrza ako uopste i moze var djelovati kod penala jer nemamo goal line tehnologiju uvikek ce uzeti prije misljenje onog sudije sto je metar pored bio

sabic je usro zivotom

GIBRA
Kontakt:

Post Postao/la GIBRA » 10 mar 2026, 22:11

Nama se sve nakupilo, brutalne sudijske kradje, pa onda Bošnje u rukovodstvu kluba koji sprovode kriminal, pa loši neočekivani rezultati i onda dodješ do toga da imaš takvu situaciju da ti se sa klubom mogu zayebavati Edo Vehabović i Dobojska Sloga

Mnogo ovdje ulaganja i čiste treba, prije svega neko u klub kome neće na prvom mjestu biti da masti brk
SCUDETTI 38X 🏆
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆

FK ŽELJEZNIČAR 💙

"No Mikey,no no Mikey,that was so no right "

SUPER MAX 🧡

allegri OUT

Zhustri
Kontakt:

Post Postao/la Zhustri » 10 mar 2026, 22:15

Cvetanoski završio u bolnici.

Hodžić završio u bolnici.

Takmičara komisija nije rekla ni uh na mazanje tribine i skandiranje koje je klasični fašizam.

Ovi se žalili na virozu, tražili odgodu, takmičarska komisija promptno reagovala.

Oštećeni životom.

Napadnuti od marve koja već dva puta za redom nema nikakvu kontrolu ili ne želi da ima, po pitanju sigurnosti na stadionu općenito.

Klub će se sigurno oglasiti, ali ne može to odmah, nego hladne glave. Mada nikakve koristi neće biti. Sjeti o se samo Vehabovića u Mostaru...

GrbavicaHrammm
Kontakt:

Post Postao/la GrbavicaHrammm » 10 mar 2026, 22:17

Zhustri je napisao/la:
10 mar 2026, 22:15

Takmičara komisija nije rekla ni uh na mazanje tribine i skandiranje koje je klasični fašizam.

Ovi se žalili na virozu, tražili odgodu, takmičarska komisija promptno reagovala.

Oštećeni životom.

Napadnuti od marve koja već dva puta za redom nema nikakvu kontrolu ili ne želi da ima, po pitanju sigurnosti na stadionu općenito.

Klub će se sigurno oglasiti, ali ne može to odmah, nego hladne glave. Mada nikakve koristi neće biti. Sjeti o se samo Vehabovića u Mostaru...

Fuj yebote liga :puke:

GavranBeli

Post Postao/la GavranBeli » 10 mar 2026, 22:17

Zhustri je napisao/la:
10 mar 2026, 22:15

Oštećeni životom.

Klub pristao na odgodu o čemu ti pises. Sta ce klub uraditi, nikad nisu nista uradili.

KORRO
Kontakt:

Post Postao/la KORRO » 10 mar 2026, 22:18

diplomatija je napisao/la:
10 mar 2026, 21:58
Prekinuti prvenstvo odmah, jebote igra, neka igra ko hoce, ne smiju nam nista, znaju da su bivsi ako nas pokusaju izbaciti
100% PASA.

dubioza144
Kontakt:

Post Postao/la dubioza144 » 10 mar 2026, 22:20

Evo pretukli Kosorica, prosle godine ti pretuku navijaca sad pretuku ove u klubu a mi se nikad ne oglasavamo, a njima izlazis u susret zbig nekih viroza

GrbavicaHrammm
Kontakt:

Post Postao/la GrbavicaHrammm » 10 mar 2026, 22:21

10 mar 2026, 22:20
Evo pretukli Kosorica, prosle godine ti pretuku navijaca sad pretuku ove u klubu a mi se nikad ne oglasavamo, a njima izlazis u susret zbig nekih viroza
Kosorica bih i ja pretuko, yebem ga u usta paradna , imao je prijenos na telefonu, zasto nije reagovao na penal? Da se pregleda?

Ferroviere1987
Kontakt:

Post Postao/la Ferroviere1987 » 10 mar 2026, 22:23

Pa bolan igrace nam udara policija i zastitari, a mi dobijemo 20 hiljada za petarde. Druze dokle cemo trpit ovo, dva igraca ti zavrse sezonu radi njih, pokrade te pred cijelom nacijom i jos nas izudaraju na kraju. Top.

Sarajevskigigant1921
Kontakt:

Post Postao/la Sarajevskigigant1921 » 10 mar 2026, 22:25

Raja molim vas svi na Grbavicu 09.05. protiv četnika da vide gdje su došli **** cemo im mater u ****. Pretuces nam igrače sa policijom i zastitarima. Nece ovo izbaci na dobro ja ovo sada tvrdim u svoje ime!!!!

ELDIABLO20
Kontakt:

Post Postao/la ELDIABLO20 » 10 mar 2026, 22:26

Ovo na kraju napali Sulju a svi ostali vec u svlacionici, **** ti ove igrace.

Nama kada dodju gostujuce ekipe i navijaci mi ih ugostimo kao da kuci igraju, od sada treba samo reci ne mozemo garantovati sigurnost

Odgovori

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 12 gostiju.