Premijer liga BiH - aktuelno

NoProfit
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - aktuelno

Post Postao/la NoProfit » 10 mar 2026, 22:30

ErosViverosViv je napisao/la:
10 mar 2026, 22:20
Jako tesko za procijeniti, milimetri bukvalno. Rekao bih da je gol
slika
Čist gol. Samo i ovaj njihov orangutan što je pucao taj penal pade k'o pokošen i olakša lopinašima.

Druga stvar je što nisu zaslužili da prođu nakon što nisu znali iskoristiti sve poklone koje su im konstantno pružali nekoliko igrača Sloge koji su to i dogovorili prije utakmice. Sad baš gledam Jusufbegovića, sve mu lađe potonule, a prošao u polufinale. Što li? :lol:

NazorUso
Kontakt:

Post Postao/la NazorUso » 10 mar 2026, 22:32

Brundoo je napisao/la:
10 mar 2026, 22:22
Ima li kakvih crtica zgrbavice?
:rol: :rol: :rol: :rol:
Trebaju sjesti, porazgovarati...
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC

plisek
Kontakt:

Post Postao/la plisek » 10 mar 2026, 22:32

Vorovus je napisao/la:
10 mar 2026, 22:29
plisek je napisao/la:
10 mar 2026, 22:23
Nego jel pravi trenutak za sastanak? Dabogda vas svaku tekmu klali do federalne jer ste nam se smijali na inicijativu. Mi ovo zivimo 5 godina, vi niste relevantni otkad je vico tu pa nema ni potrebe da vas kolju
Da imas mozga vidio bi da je sudjenje bilo odlicno. Na kraju situacija koje se bez goal line tehnologije ne moze provjeriti.
Cuj vi zivite OVO. Koje ovo glupane?
evo cetnika u pravi cas, cuj sta zivimo, 5 godina nas koljete da ne mozemo dahnut i fol sta zivimo. Samo da vam vico ode i lagano nazad u cvajtu
2x šampion Jugoslavije
5x šampion Bosne i Hercegovine
8x osvajač Kupa BiH
1x osvajač Superkupa BiH
--Najtrofejniji klub u Bosni i Hercegovini--
---------Saraj'vo, za tebe zivimo!!--------

juka55
Kontakt:

Post Postao/la juka55 » 10 mar 2026, 22:33

yebeš fudbal kad je sve bitno osim fudbala... žao mi je što se ovo radi, ali iskreno nismo se ni potrudili da nam bude bolje... a haram svakom bilo ko stoji iza ovoga sve ove godine, posebno mislim na poštene bošnjake serem im se djeci u pernice...
SARAJEVO SIAMO NOI <3

labostarmomosa
Kontakt:

Post Postao/la labostarmomosa » 10 mar 2026, 22:33

Kako ne shvatate da situacija nije za lokalna prepucavanja, ovo sta se desava svim B klubovima u ligi je alarmantno, sto kaze neki, Dzemat do kraja!

lakilone
Kontakt:

Post Postao/la lakilone » 10 mar 2026, 22:34

plisek je napisao/la:
10 mar 2026, 22:28
lakilone je napisao/la:
10 mar 2026, 22:25
plisek je napisao/la:
Nego jel pravi trenutak za sastanak? Dabogda vas svaku tekmu klali do federalne jer ste nam se smijali na inicijativu. Mi ovo zivimo 5 godina, vi niste relevantni otkad je vico tu pa nema ni potrebe da vas kolju
Kakva incijativa sa pitarima, nek nas izbace iz lige, nek nas ugase, ali sa tom pogani nikad necemo suradjivati!
sa nama necete al zato sa vicom za opstanak mozete hahahaha mrs u federalnu dabogda vas svaku tekmu ostetili dok sam ziv
Kakav opstanak? Kad smo se to mi borili za opstanak?
Ako mislis na sezonu prije dvije godine, koliko me sjecanje dobro sluzi, mi smo tu sezonu imali 16 bodova vise od ekipe koja je bila ispod crte…
Željezničar über alles

Lewy21
Kontakt:

Post Postao/la Lewy21 » 10 mar 2026, 22:34

Press konferencija nakon utakmice Željezničar - Velež 2023. godine kada šugo govori da je izgubio zato što, kako reće prije ove konferencije, "nije došao klovn i nije izbušio lopte". Na pressu ponavlja kako je oštećen, ali bitan je dio od 9:00 kada govori ako ćemo se već boriti daj da se borimo za fudbal, a ne vlastite interese.

Sad se naravno ušutio. Poenta je da moraš paziti šta pričaš. Uredu, dobija se novčana kazna za komentarisanje suđenja pa ako ćeš to raditi radit ćeš samo kad smatraš da moraš zbog sebe, ali ako si izašao sa izjavom da si oštećen i da o tome treba govoriti generalno, a ne samo kad tebi odgovara, namećeš sam sebi obavezu.

Međutim, šugi je sasvim okej da se prave faulovi za zatvor i da se isti ni žutim kartonom ne kazne. Sasvim mu je okej i ona svinjska mast na gostujućoj tribini (još je on ko biva Bošnjak). Nepravilnosti u penal seriji neću spominjat jer on iz svog ugla ništa nije mogao vidjeti, tu su krivi i pomoćni i oni u VAR sobi, mada mi tu ni Šabić nije jasan što bar nije prišao ni jednom sudiji da pita ima li tu VAR-a ikakvog.

Željo ima najjadniju ekipu koju sam ja gledao i jedva čekam kraj sezone u nadi da će ih se što više pokupit odavdje da ih više ne gledam. Suđenje ko suđenje, neće se to promjeniti šta god mi govorili. Samo ne želim da šugino licemjerje ostane nezapaženo. Pa klovne, hoćemo li sad bušit lopte, ne za vlastite interese nego za dobrobit fudbala koji si spominjao?
Zadnja izmjena: Lewy21, dana/u 10 mar 2026, 22:36, ukupno mijenjano 2 puta.

BegovicRamiz
Kontakt:

Post Postao/la BegovicRamiz » 10 mar 2026, 22:34

NoProfit je napisao/la:
10 mar 2026, 22:30
slika
Čist gol. Samo i ovaj njihov orangutan što je pucao taj penal pade k'o pokošen i olakša lopinašima.

Druga stvar je što nisu zaslužili da prođu nakon što nisu znali iskoristiti sve poklone koje su im konstantno pružali nekoliko igrača Sloge koji su to i dogovorili prije utakmice. Sad baš gledam Jusufbegovića, sve mu lađe potonule, a prošao u polufinale. Što li? :lol:
il je proljev il je kladionica

Brundoo
Kontakt:

Post Postao/la Brundoo » 10 mar 2026, 22:35

lakilone je napisao/la:
plisek je napisao/la:
Kakva incijativa sa pitarima, nek nas izbace iz lige, nek nas ugase, ali sa tom pogani nikad necemo suradjivati!
Ako su beusovi ultrasi dobili aplauz za pjesme jebbem te bosno i neretvom lesevi plove, hoce li lesinari dobiti standing ovation kada zapjevaju vama dobro poznate njihove hitove koje pjevaju i vasa braca iz zemuna? :kafa:

TrofejiSuTu
Kontakt:

Post Postao/la TrofejiSuTu » 10 mar 2026, 22:35

successminator je napisao/la:
10 mar 2026, 22:26
HeavyBassBlues je napisao/la:
successminator je napisao/la:
10 mar 2026, 20:42
Ima li neko ko se razumije da mi objasni zašto se VAR nije uključio? Svi vidimo da je lopta prešla liniju, pomoćnog treba suspendovati na godinu dana ako ovo nije vidio.
Ako do sada nije niko:
Kod ovih i ovakvih situacuja, VAR ne kontriolise situaciju, jer nije predviđen za to, nego to radi tzv. Goal Line Technology.
U BiH nije implementirana ista, tako da se ove situacije prepustaju slobOdnom sudijskom uvjerenju.
Hvala, nije niko do sad.

Mislim da se slažemo da je VAR u ovakvoj situaciji mnogo korisniji od slobodnog sudijskog uvjerenja i da može samo da pomogne. Zašto onda iz sudijskog komiteta nisu odobrili korištenje VAR-a za ovakve situacije, s obzirom da je ikakva pomoć bolja od nikakve, ili je to pravilo FIFA-e?
Kako je korisniji,sta to on bolje vidi na istom snimku kojeg vidis i ti,ja,ili bilo ko peti?

Nije budala izmislila gol tehnologiju,i sto mu je bilo dosadno.
Nema korisnije je,jednostavno podlozno je spekulacijama kad bi var o tome odlucivao.

Znaci opet ide konacna odluka sudije,u ovom slucaju pomocnog koji je tu na manje od dva metra.

Sad on jedino zna sta je vidio,ili nije?
Zato kazem ako je vidio par cm da je zakacila liniju u onoj brzini,onda mu treba cestitati.

Pa da je znao unaprijed gdje ce pasti lopta i tu fiksirao pogled opet bi mu bilo zayebano odluciti.
To je trenutak,i kako ga prenese,s namjerom ili bez…
Potpuno je irelevantno sad,njegova je zadnja!
Zadnja izmjena: TrofejiSuTu, dana/u 10 mar 2026, 22:38, ukupno mijenjano 2 puta.
Biti srcem vezan,u tome lezi snaga!

ErosViverosViv
Kontakt:

Post Postao/la ErosViverosViv » 10 mar 2026, 22:35

NoProfit je napisao/la:
10 mar 2026, 22:30
slika

Nedim je covjek od dogovora, ne moze sakriti kada mu nesto ne ide od ruke, kao danas prolaz. Naprimjer u prvoj ligi federacije je sa 7 klubova igrao 3 za 3, s njim se svi lahko dogovore kao sa jagodicem. Danas je bio vidno razocaran.
Inace vico u slogu dovodi samo trenere s kojima se moze pricati. To dokazuje angazman i nedima i svih prethodnih.

plisek
Kontakt:

Post Postao/la plisek » 10 mar 2026, 22:35

lakilone je napisao/la:
10 mar 2026, 22:34
plisek je napisao/la:
lakilone je napisao/la:

sa nama necete al zato sa vicom za opstanak mozete hahahaha mrs u federalnu dabogda vas svaku tekmu ostetili dok sam ziv
Ako mislis na sezonu prije dvije godine, koliko me sjecanje dobro sluzi, mi smo tu sezonu imali 16 bodova vise od ekipe koja je bila ispod crte…
kakva je ovo mitomanija jel mene neko fura hahahahahahaahah ljudi kupili tekmu par kola pred kraj nakon sto nisu nijedan bod u gostima uzeli kaze ko se borio za opstanak
2x šampion Jugoslavije
8x osvajač Kupa BiH
1x osvajač Superkupa BiH

KarloIvandic
Kontakt:

Post Postao/la KarloIvandic » 10 mar 2026, 22:36

Najvise je kriv ovaj sto je pucao. Pade ko pokosen . Da je slavio priznali bi go

Mada nije Dzaba mirvic sve raspustio dan prije tekme. Bog zna sta je dogovoreno

lakilone
Kontakt:

Post Postao/la lakilone » 10 mar 2026, 22:37

plisek je napisao/la:
10 mar 2026, 22:35
lakilone je napisao/la:
plisek je napisao/la:

kakva je ovo mitomanija jel mene neko fura hahahahahahaahah ljudi kupili tekmu par kola pred kraj nakon sto nisu nijedan bod u gostima uzeli kaze ko se borio za opstanak
pa ti si mitoman klosaru, hoces nekog ubijediti da smo kupili opstanak, a mi bili blizi evropi, nego ispadanju
Željezničar über alles

rimljanin90
Kontakt:

Post Postao/la rimljanin90 » 10 mar 2026, 22:38

lakilone je napisao/la:
plisek je napisao/la:
Sreca pa se ti balo ne pitas

NeSamSafetee
Kontakt:

Post Postao/la NeSamSafetee » 10 mar 2026, 22:38

Brundoo je napisao/la:
lakilone je napisao/la:
plisek je napisao/la:
Ako su beusovi ultrasi dobili aplauz za pjesme jebbem te bosno i neretvom lesevi plove, hoce li lesinari dobiti standing ovation kada zapjevaju vama dobro poznate njihove hitove koje pjevaju i vasa braca iz zemuna? :kafa:
Već su im cvijeće donosili, ništa nije isključeno.

Kockoglavi

Post Postao/la Kockoglavi » 10 mar 2026, 22:39

Veze ovo sa golom nema.

lakilone
Kontakt:

Post Postao/la lakilone » 10 mar 2026, 22:39

rimljanin90 je napisao/la:
10 mar 2026, 22:38
lakilone je napisao/la:
plisek je napisao/la:
Sreca pa se ti balo ne pitas
Nikad sa smradovima sa kobilje glave!
Željezničar über alles

plisek
Kontakt:

Post Postao/la plisek » 10 mar 2026, 22:40

lakilone je napisao/la:
10 mar 2026, 22:37
plisek je napisao/la:
lakilone je napisao/la:

pa ti si mitoman klosaru, hoces nekog ubijediti da smo kupili opstanak, a mi bili blizi evropi, nego ispadanju
nisi ti dobar s glavom, buncas tebra. prije par sezona vam je vico sredio i opstanak i licencu za ligu, ti se pravi lud koliko hoces. To je vas najveci problem, radije cete prodat obraz i s cetaljima radit nego s nama inicijativu zapocet. Dzilda vam se u grobu okrece, cetnike na grbavicu dovodite
2x šampion Jugoslavije
8x osvajač Kupa BiH
1x osvajač Superkupa BiH

NazorUso
Kontakt:

Post Postao/la NazorUso » 10 mar 2026, 22:40

Gdje nam je mali noDi (14), i sta kaze na igre reprezentativca Austrije, malog Huskovica (22).
Ovo do sada je za reprezentativnog poziva !
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: bvsic, LondonBlues, WeekendOffender i 35 gostiju.