Ne bi ga mogli ni 1% unistiti, kao ato ne bi mogli nista dotaci 1% u drzavi da nisu podkupili dio Bosnja, a drugi dio je toliko glup da samo suti.zeljovac21 je napisao/la: ↑10 mar 2026, 21:54Da, ali to ne mijenja cinjenicu da oni unistavaju bosnjacki fudbal u BiHArgentina je napisao/la: ↑10 mar 2026, 21:52Tacno. Samo nemoj zaboraviti da je cirkus ka nama.poceo sa Begicem i da je bosnjacka komponenta dovela Vicu, a da sudije koje cine najgore greske su vecinski Bosnjaci. Oni su gori od cetnika.zeljovac21 je napisao/la: ↑10 mar 2026, 21:46Cetm.icka komponenta radi punom parom na unistavanju bosnjackih klubova. Ko ne vidi il je glup ili lud. Otkad je pico predsjednik
To ti je isto sto su brdjani sa brda govorili da Srbi koji su ostali u ratu su im gori nego svaki musliman, samo je ovo bila ispravna odluka nasih sufradjana Srba, a ove sudije su stoka nevidjena. Fuj.
Npr nas Klub je glup i suti. Nikad da reaguje.
Ne mogu da vjerujem da cu ovo napisati, ali obkava FK Sarajeva da je Bandic igrac tekme je top, kao i onaj spalor. Znas kad ce sljedeci put suditi Bandic na Kosevu? Nikad.
Stimac (koji mi je retardiran, ali bas retardiran) sa izjavama oko sudija, vrhunski posao radi. Zamisli desi mu se ovo ekipi, taj nikad vise ne bi sudio njegovoj ekipi, a i ako bi sudio, on bi ga fizicki napao 100%.
Mi se merhametli ponasamo u pogresnoj situaciju. Evo ti primjer, dopis Uefi nakon Sirokog? Sta nakon toga, nista. Ja da sam ova losa strana, nakon toga bi te satrao (nije da to ne rade dobrim dijelom).
P.S. Nemoj me pogresno shvatiti. Mene ovdje nije briga sta ae desava Bosnji, Srbinu, Hrvatu, mene zanima Zeljo. A vidim da nas J*** svi i kad padnemo da naa dobro cipelare, svi od reda. A mi kao da kazemo, pa dobri ste, niste nas puno cipelarili.

/origin-imgresizer.eurosport.com/2024/06/12/image-b3c9ebe4-2186-4541-88ba-0b9790003858-85-2560-1440.jpeg)