To ti vidi sa cetnicima sa grbavice kako ces. U subotu vam dolazi buduci sampion. Pa se ponasajte u skladu sa manirima, domacinski. Da vico to ne bi zavrtao..Sarajevskigigant1921 je napisao/la: ↑10 mar 2026, 22:59Četnici od sada vam ne garantujemo sigurnost na Grbavici. Pocevsi od subote u 15:00. Cuvajte se ispred hotela ili ispred stadiona....
Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
- KONTRASVIH
- Kontakt:
Svi bi pisali da je skolski penal da je dosudjen nekom drugom. Ovako krece standardno lijecenje frustracija i pokusaji spinovanja koji kao i obicno nijedan nije prosao.Zaboljesutra je napisao/la: ↑11 mar 2026, 07:58Misliš da bi napisao da ovo nije penal da je suđen kriminalnoj narko organizaciji iz BL?
Čist penal.Ruka odvojena od tijela.
HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA
Jbg dečko nema za mora. Inače tpt je jedan od onih "pretis" turista. A kad ispadnu prvo pretkolo, dečko ide da kopa krompir kod punice u Nevesinje.imekorisnicko je napisao/la: ↑11 mar 2026, 08:22Šala nerijetko govori više o onom ko je uputio nego kome je upućena.Threeplanetrees je napisao/la: ↑11 mar 2026, 07:56Podanik sretna ti kosidba ovo ljeto. Naoštri kosu i baliraj sijeno gunjašu![]()
![]()
Rad na selu kao prva asocijacija na ljeto![]()
Sve isto je k'o nekada, sve isto je, ali ništa isto nije ! HB ♥️
Threeplanetrees je napisao/la: ↑11 mar 2026, 07:56Podanik sretna ti kosidba ovo ljeto. Naoštri kosu i baliraj sijeno gunjašu![]()
![]()
- StriktnoZlo
- Kontakt:
Mi smo ko društvo totalno zakazali i ono čega se najviše bojim je da nam se ne desi nova Srebrenica.
Kakav dušmanluk viri iz dva največa kluba u državi to je nevjerovatno, naravno mislim na dušmalnuk jednih protiv drugih.
Vico je izuzetno pametan frajer, koji siguran sam zna šta radi i da uvijek syebe jednog pa drugog da se možemo naslađivati i prcati.
Prvi ne volim kone sekunde, pod tim ne mislim na klub, koji izrazito poštujem, nego navijače koji će te prcati gdje i kad stignu, isto ko i naši njihove, ali mi ne dignemo li se, i Sarajevo i Željo mogu glat otiči u drugu ligu bez puno pogovora, u najboljem slučaju za koju godinu igrati za 7-8. mjesto.
Ovo govorim zbog vlasnika klubova tjst braće Mirvić. Kakav god klošar bio naš, ko god da drugi dođe i ovo vidi šta se dešava davno bi se povukao i shvatio da nije budala da ulaže pare a drugi te yebu.
Bolje uzet klub u slovenskoj ligi, znaš da je poštena, pa ako ne osvajaš znaš da je do tebe, a ne da te seljak iz rs-a handri ili što je gore balija prodani.
Gledam ovaj forum, kako se samo čeka da nekoga pokradu i kakve glave umobolne nevjerovatno. Prije smo se mi radovali kad ti rivala zakine sudija dva puta u sezoni, a sada možda toliko regularnih tekmi odigraš.
Ne možemo gledati mi prvi de.bile poput grbavicehram ili oni ove naše hadalje kojim je u svom klubu najbolje, ako je rival loš.
Željo se i doveo u ovu situaciju samo iz prostog razloga jer Sarajevo nije osvajalo titule zadnjih godina i jer su nas krali sve ove godine (pogotovo pod Zekićem), a Željo je sve lopovluke i malverzacije prikrivao u tom neosvajanju titule Sarajeva.
Sarajevo se i dovelo u ovu situaciju da nakon Zekića i onih krađa ne yebeš sve živo sudijama i savezu (kao što RA uradi Sabriji), jer je Željo očaj i jer se Željo bori za opstanak. Gledalo se hoće li Željo ispasti i da se to slavi kao titula.
Da se ne lažemo prvi ja bih volio da ispadnu, ali ispadni ako si stvarno loš i ako si ti samo zaslužan jer ispadaš, a ne jer nekome tamo u šumadiji ne odgovara da mu dva kluba ispadaju iz manjeg bh entiteta.
Ista situacija bi bila da je Sarajevo na mjestu Želje, ali skroz ista. Ovi bi prcali do mile volje nas, mi bi govorili opsjednuti ste Sarajevom i tjt...
Užasni smo svi majke mi i gledam ovu omladinu po gradu nešto skidanje, otvaranje glava i tako te budalaštine, a na obje tribine ni jedni ni drugi ne smiju pisnuti, nego rade šta im kaže samo jedna osoba.
Obje te osobe imaju krivična djela pokušaje ubistva, dok su neki i u bjegstvu, ali zato silu ću glumiti komšiji, njemu ću otvoriti glavu, tad sam ponosan na sebe.
Pi.zda vam materina imate li mozga izaći zajedno pred savez ukinuti ovu bagru. Svaki put kad nekog oštetiti da ga na KUM pošaljete. Neće onda nijedan smjet zaklati vjeruj. Prije će odstupiti od suđenja našim klubovima nego da fasuje degenek.
Ali nećemo tako, hajmo se vamo klati pa ući na forumu i **** ko je kult glavnog grada, jer sam ja tebi otvorio glavu.
DO TADA I JEDNI I DRUGI U RUPE, JER MU.DA NEMAJU NIJEDNI DA BANDIĆE, SIVCE, KAZLAGIĆE GEPEKUJU I NJIMA GLAVU OTVORE.
PIŠITE SAOPŠTENJA, DAJITE SUDIJI NAGRADE ZA IGRAČA UTAKMICE, TO JE DOMET KOJI NAJVIŠE MOŽETE, A SUTRA OČEKUJTE NA KOŠEVU I NA GRBAVICI NOVOG MATEA MUSU !
Kakav dušmanluk viri iz dva največa kluba u državi to je nevjerovatno, naravno mislim na dušmalnuk jednih protiv drugih.
Vico je izuzetno pametan frajer, koji siguran sam zna šta radi i da uvijek syebe jednog pa drugog da se možemo naslađivati i prcati.
Prvi ne volim kone sekunde, pod tim ne mislim na klub, koji izrazito poštujem, nego navijače koji će te prcati gdje i kad stignu, isto ko i naši njihove, ali mi ne dignemo li se, i Sarajevo i Željo mogu glat otiči u drugu ligu bez puno pogovora, u najboljem slučaju za koju godinu igrati za 7-8. mjesto.
Ovo govorim zbog vlasnika klubova tjst braće Mirvić. Kakav god klošar bio naš, ko god da drugi dođe i ovo vidi šta se dešava davno bi se povukao i shvatio da nije budala da ulaže pare a drugi te yebu.
Bolje uzet klub u slovenskoj ligi, znaš da je poštena, pa ako ne osvajaš znaš da je do tebe, a ne da te seljak iz rs-a handri ili što je gore balija prodani.
Gledam ovaj forum, kako se samo čeka da nekoga pokradu i kakve glave umobolne nevjerovatno. Prije smo se mi radovali kad ti rivala zakine sudija dva puta u sezoni, a sada možda toliko regularnih tekmi odigraš.
Ne možemo gledati mi prvi de.bile poput grbavicehram ili oni ove naše hadalje kojim je u svom klubu najbolje, ako je rival loš.
Željo se i doveo u ovu situaciju samo iz prostog razloga jer Sarajevo nije osvajalo titule zadnjih godina i jer su nas krali sve ove godine (pogotovo pod Zekićem), a Željo je sve lopovluke i malverzacije prikrivao u tom neosvajanju titule Sarajeva.
Sarajevo se i dovelo u ovu situaciju da nakon Zekića i onih krađa ne yebeš sve živo sudijama i savezu (kao što RA uradi Sabriji), jer je Željo očaj i jer se Željo bori za opstanak. Gledalo se hoće li Željo ispasti i da se to slavi kao titula.
Da se ne lažemo prvi ja bih volio da ispadnu, ali ispadni ako si stvarno loš i ako si ti samo zaslužan jer ispadaš, a ne jer nekome tamo u šumadiji ne odgovara da mu dva kluba ispadaju iz manjeg bh entiteta.
Ista situacija bi bila da je Sarajevo na mjestu Želje, ali skroz ista. Ovi bi prcali do mile volje nas, mi bi govorili opsjednuti ste Sarajevom i tjt...
Užasni smo svi majke mi i gledam ovu omladinu po gradu nešto skidanje, otvaranje glava i tako te budalaštine, a na obje tribine ni jedni ni drugi ne smiju pisnuti, nego rade šta im kaže samo jedna osoba.
Obje te osobe imaju krivična djela pokušaje ubistva, dok su neki i u bjegstvu, ali zato silu ću glumiti komšiji, njemu ću otvoriti glavu, tad sam ponosan na sebe.
Pi.zda vam materina imate li mozga izaći zajedno pred savez ukinuti ovu bagru. Svaki put kad nekog oštetiti da ga na KUM pošaljete. Neće onda nijedan smjet zaklati vjeruj. Prije će odstupiti od suđenja našim klubovima nego da fasuje degenek.
Ali nećemo tako, hajmo se vamo klati pa ući na forumu i **** ko je kult glavnog grada, jer sam ja tebi otvorio glavu.
DO TADA I JEDNI I DRUGI U RUPE, JER MU.DA NEMAJU NIJEDNI DA BANDIĆE, SIVCE, KAZLAGIĆE GEPEKUJU I NJIMA GLAVU OTVORE.
PIŠITE SAOPŠTENJA, DAJITE SUDIJI NAGRADE ZA IGRAČA UTAKMICE, TO JE DOMET KOJI NAJVIŠE MOŽETE, A SUTRA OČEKUJTE NA KOŠEVU I NA GRBAVICI NOVOG MATEA MUSU !
Zadnja izmjena: StriktnoZlo, dana/u 11 mar 2026, 08:36, ukupno mijenjano 3 puta.
"Sve laže onaj mali ..."
ULTRAGOTIVA
ULTRAGOTIVA
- Threeplanetrees
- Kontakt:
Beeee beeeee beeee kako ih skupljam mmmmm 
Poselami Avdu.
Koje **** od covjeka mozes biti da porodicnu tragediju jednog covjeka uvlacis u prepucavanja izmedju klubova... ali je to tako kad nemas nikakvih argumenata za normalnu komunikaciju. nimalo neocekivano od tzv HB populacije kockastih glava i pajda...
-
zeljojedanjedini
- Kontakt:
Seremo se na šampionaResolute je napisao/la: ↑11 mar 2026, 08:24To ti vidi sa cetnicima sa grbavice kako ces. U subotu vam dolazi buduci sampion. Pa se ponasajte u skladu sa manirima, domacinski. Da vico to ne bi zavrtao..Sarajevskigigant1921 je napisao/la: ↑10 mar 2026, 22:59Četnici od sada vam ne garantujemo sigurnost na Grbavici. Pocevsi od subote u 15:00. Cuvajte se ispred hotela ili ispred stadiona....
Ovo je penal, nema se šta o ovome pričati. Lopta ide prema golu, ruke igrača ga "prave većim nego jeste", odvojen lakat od tijela.
Inače, ova odluka od sinoć će vam biti lijep alibi za neuspjehe i cirkus koji radite od kluba ove sezone i vidim da to uveliko koristite, što je možda za konkurenciju i dobro jer nećete da se pozabavite ozbiljnim problemima.
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
Da su kojim slučajem prošli Slogu, ne bi ni riječi rekli, zaboravili bi sve, kad je dobro i kad im ide u korist, tad šute. Pogotovo nakon prošle "pobjede" u prvenstvu.
Go je čist bio da se razumijemo, prešla liniju, tu je sudija zavrno i nema priče, ali isto tako su dobili i penal koji Alić nije realizovo, mogo je da sudija ne svira onaj penal, ali ipak je sviro. Ja, i!? Imali su prolaz u svojim rukama, i nisu uspjeli. Nek se svojim igračima obrate i svetom Savi.
Go je čist bio da se razumijemo, prešla liniju, tu je sudija zavrno i nema priče, ali isto tako su dobili i penal koji Alić nije realizovo, mogo je da sudija ne svira onaj penal, ali ipak je sviro. Ja, i!? Imali su prolaz u svojim rukama, i nisu uspjeli. Nek se svojim igračima obrate i svetom Savi.
Sve dok čelni ljudi Sarajeva, Želje, Veleža i drugih bosanskih klubova ne sjednu za sto i dogovore konkretnu strategiju, dešavaće nam se ovo što nam se dešava.
Realno, ova Sloga i njihova sinoc igra, postavka je bila za 4 komada, sad pa sad... najlosija ekipa u PL BIH, i bice steta ako ne ispadnu.
- StriktnoZlo
- Kontakt:
Tačno bih volio izači na kafu sa par forumaša samo da vidim kakve su to traume iz djetinjstva proživljavali da bi ovakvi dušmani bili, jer ovo nije naslađivanje a pogotovo ne nekad zayebancija dok ti drugi ruše državu i sve što valja u njoj.
Da li je moguće da su to bas neka djeca od 16-17 god ili neka bagra koja ne smije pred ženom pisnut pa se ovdje kofrči iza tastature i hajca komšiju jer je loš.
Čitam i ne vjerujem kakvi pacijenti i sa jedne i druge strane. Kakvi kompleksi od rivala nevjerovatno.
VICO SAMO NAS NASTAVI, I TO JOŠ JAČE, A ZNAMO DA MOŽEŠ
Da li je moguće da su to bas neka djeca od 16-17 god ili neka bagra koja ne smije pred ženom pisnut pa se ovdje kofrči iza tastature i hajca komšiju jer je loš.
Čitam i ne vjerujem kakvi pacijenti i sa jedne i druge strane. Kakvi kompleksi od rivala nevjerovatno.
VICO SAMO NAS NASTAVI, I TO JOŠ JAČE, A ZNAMO DA MOŽEŠ
"Sve laže onaj mali ..."
ULTRAGOTIVA
ULTRAGOTIVA
Dule ne izlazi iz Ministarstva Pravde, covjek se zbog Amara svim silama bori da vam prihvate Statut, a ti @let tako o njemu...
Ma ono sinoc je antifudbal teski. Zeljo ne zna, ovi katastrofa. I na kraju prodju ni krivi ni duzni. Pri tome, ono jeste bio go iz penala
Ma gdje ćeš to napisati, sad će te razapeti...mobih je napisao/la: ↑11 mar 2026, 07:54Sarajevo i Zeljeznicar radili su ranije ono sto Borac i zrinjski rade danas, imali su kontrolu na FSBIH i uzimali su titule sakom i kapom. Sada je problem sto to radi neko drugi, a ne oni.
Imali ste priliku i jedni i drugi koristiti Inicijativu 4R, ali ste se prvom prilikom izmakli, gurnuli Velez i Hasica pod autobus i inicijativa se raspala. Sad, kada zagusti, zovete na nekakve sastanke i trazite podrsku.
Imali ste priliku, sad kusajte sta ste zakuhali.
BTW, niko ne moze sa sigurnoscu reci da li je lopta punim obimom presla gol liniju, osim mozda pomocnog sudije. Usput, ne pominjete poklonjeni penal koji niste znali iskoristiti.
"jesu radili, ali ne toliko kao Borac danas"...
Njihova sreća a naša žalost je što tad nije bilo tehnologije da se sve dokumentuje kao danas, a radili su iste i čak gore stvari...
Tamo gdje si ti, tamo stanuje mi duša... FKB1926
ŽIŽOVIĆ MLADEN
ŽIŽOVIĆ MLADEN
- StriktnoZlo
- Kontakt:
Mislim da se ovo ponavlja iz sezone u sezonu. Onda dolazi hajcanje pred novu sezonu, pojačanja, priče o borbi za titulu do zadnjeg kola, taj hajc potraje dok je evropa i koje kolo i onda te Vico smjesti tamo gdje želi, za utjehu ti podari kup da šutiš i da možeš hajcati komšiju ili u drugom slučaju završi ti opstanak da bolje slušaš sljedeče godine i tu je domet klubova.
"Sve laže onaj mali ..."
ULTRAGOTIVA
ULTRAGOTIVA
Da je sinoc bio Bandic sa pomocnicima, priznao bi gol...Stroj1946 je napisao/la: ↑11 mar 2026, 08:52Da su kojim slučajem prošli Slogu, ne bi ni riječi rekli, zaboravili bi sve, kad je dobro i kad im ide u korist, tad šute. Pogotovo nakon prošle "pobjede" u prvenstvu.
Koje dno od čovjeka moraš biti pa skupljati pare za odbranu ubicemobih je napisao/la: ↑11 mar 2026, 08:45Koje **** od covjeka mozes biti da porodicnu tragediju jednog covjeka uvlacis u prepucavanja izmedju klubova... ali je to tako kad nemas nikakvih argumenata za normalnu komunikaciju. nimalo neocekivano od tzv HB populacije kockastih glava i pajda...
Šta kaže Avdo za malog :

Inače ubica je bio izuzetno "talentiran" član sudijske org. NAVIJAČA, pa ga je malo prenijelo i na ulici počeo dijeliti "pravdu".
Nemoj se ti meni nervirati, nego pravac sergija, poguraj za Anisa.
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, teamnorth1989, ultrazonfa, Zigazaga i 14 gostiju.