ima Goran poruku za takveSilvio B je napisao/la:nema vece supacje ekipe od intera ooo mila majko sta sudija radiii da nisu dali gol u 95 da li bi ga u 115 toj .

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
ima Goran poruku za takveSilvio B je napisao/la:nema vece supacje ekipe od intera ooo mila majko sta sudija radiii da nisu dali gol u 95 da li bi ga u 115 toj .

Provalio je to kasno Leonardo. Protiv Cesene je proslo, a protiv jacih ekipa to ne prolazi. Ne mozes da dobijas ovako sretno u kontinuitetu.Interista di cuore je napisao/la:
a ko je ubacio Pazzinia ?![]()
Milita pokusavaju da vrate,da mu podignu samopouzdanje,al frajer isto ko da ne igra...I ja bih ga stavljao do kraja lige,pa ako ovako nastavi onda ga na kraju prodat![]()
Mariga,s druge strane,mora imat prednost u odnosu na Mottu !
P.S. Pazzo je majstor
Brw ,,pandevPuma je napisao/la:ima Goran poruku za takveSilvio B je napisao/la:nema vece supacje ekipe od intera ooo mila majko sta sudija radiii da nisu dali gol u 95 da li bi ga u 115 toj .
Koje u toj priči Juventusovps:samo ne kontam sta rade ovi juventini tu,ja nikad nebih citao nesto na forumima juveta,milana,rome,ne znam,mozda je do mene,meni je to stvarno glupo,al eto,svako zna svoje,,
ale ale alee ale aleee inter inteerInterista di cuore je napisao/la:evo prvog gola,majstorija Pazza :
[youtube][/youtube]
Puma je napisao/la:Slazem se sa Massimom da ekipi nije potrebna revolucija, par izmjena, par dobrih pojacanja i bice to dobro![]()
http://www.fcinternews.it/?action=read&idnotizia=45718
Coutinho ide na posudbu u Chievo, to je dobro, prvenstveno za njega
Ne znam. Meni se cini da Maicon i Milito igraju preko qrca. Pandev i Chivu su zalutali ove sezone. Deki i Samuel su omatorili i stalno se povredjuju. Motta je dosta pao, kao i Cambiasso. JC mi nije jasan...Puma je napisao/la:slazem se da treba osvjeziti ekipu, ali sto kaze cika Moratti gotovo sve igrace rasrodati nema smisla
al koga se rijesiti sada ?
Orlandoni, Castellazi, Cordoba, Materazzi, Lucio, Samuel, Chivu, Maicon, svi pobrojani su pod ugovorom do 2012![]()
Nagatomico ce biti otkupljen, Santon vracen, Kharja poslan odakle je dosao, a Suazu istice ugovor
ma rano je jos, necu da se zamaram iducom sezonom, to cemo aBd kad zavrsi tekuca
i ovo ti realno pa nagatomo ce kostati 8 mil vivano 8 ,montolivo 15+ modric 30 a ako hoces sahina onda 20+ i sanchez 35 + to ti je 85 mil minimumPuma je napisao/la:pa i sam vidis, puno je to igraca
iskreno, ja ne znam sta bih uradio u ovakvoj situaciji, valjda ce Branca i co. skontati sta da se radi![]()
-----------------Viviano----------------
Santon---Samuel--Rannochia-Zanetti(Nagatomo)
------Cambiasso---Monto (Sahin/Modric)--
Eto'o--------Sneijder-------Sanchez
--------------Pazzini------------------
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.