Kad im iz komiteta odgovore da je prerano i da treba sacekati kraj sezone

Jest da si fulio sa onim Berišom ali si ovo ubo momački.1921boy je napisao/la: ↑11 mar 2026, 14:12Ova ligu svi stimaju.Od prvog na tabeli do zadnjeg.Neko ofirnije vise,neko manje al svi stimaju ukljucujuci i Sarajevo i Zelju.Sve dok se vodimo parolom "vi ste sutili kad su nas krali" i "nek komsiji crkne krava" nista od nas,Vico i Beus se smiju i uzivaju kako se mi medjusobno koljemo dok oni svoje planove i ciljeve sprovode u djelo.
Nemamo mi sta pricat,kad nas zakite,ne smeta nikom i niko nece rec evo guraju nas,kad zakolju,digli bi i kuntu i pantu da se rusi savez.Neide tako.Evo Velez prvi suti jer u savezu ima Kaplana,druga konekcija im je Niksic.Pitari su sutili prosle godine,mi one tamo,kad te pokradu sve bi da rusis,kad druge kradu i kad tebe pripaze,onda sutis,pase ti.Pogan smo narod i licemjeran.Nemamo se sta bunit.I mojne price nije tako,nemamo,imamo,svi su pristali da budu Vicine marionete,od Ismira i Sarajeva,Zelje,Veleza,Sirokog,Posusja,zna se ko je ciji i ko za koga igra.Ko je normalan i iskren priznat ce.
Sve je gore receno,ovi su nosali tabute,slavili korona titulu,Velez se borio kad nije niko,sad kad imaju protekcije boli ih briga,moji govorili bolje Zrinjski nego cigani,pitari slavili Bandica u Bijeljini.Nemamo se sta bunit.Mi smo krivi.Iskljucivo.
Isto je u borbi za savez,svi bi da guraju svoje podanike da se zalazu za svoju bolju situaciju i pregovaracku moc.
Ko je iskren,rec ce stvari onakve kakve jesu.Znate vi svi to.Samo sutite.Ako kazes da mutis,napadaju te,dje ces to rec.Svi mute.Bez izuzetka.
Čekamo je.. Bog ti pomogaoSarajevskigigant1921 je napisao/la: ↑11 mar 2026, 16:02Čekajte subotu.... InshAllahAvantiBL je napisao/la: ↑11 mar 2026, 09:01Vidi ovog kabadahije što je hrabar preko tastature... Nemoj toliko jako udarati po tastaturi, neće ti tata drugu kupiti...Sarajevskigigant1921 je napisao/la: ↑10 mar 2026, 22:59Četnici od sada vam ne garantujemo sigurnost na Grbavici. Pocevsi od subote u 15:00. Cuvajte se ispred hotela ili ispred stadiona....
Ti kao da ligu pratiš od jučer, pa baš zbog ovakvih situacija od sinoć.ErosViverosViv je napisao/la: ↑11 mar 2026, 15:40Niko da progovori o kvalitetu kamera raspale arene koja već godinama vedri i oblači ligom sa istom opremom iz 2016.
Ove kamere rade na 25-50 fps, jako nizak framerate, dok naprimjer većina mobitela snima u minimalno 60 fps.
Kada usporimo snimak, između 2 frejma lopta pređe put od 20-30 cm i praktično snimak ne može ni ispratiti loptu, pa dan poslije se nagađa je li prešla ili nije, a portali primorani da objavljuju snimke navijača sa tribina koji imaju kvalitetnije snimke..
Da ne govorim o poziciji kamera, neuslovnom stadionu i bezbroj drugih faktora.
U evropi kamere za var su na 500 frejmova.
Ili kad je Borac u BL prvo poluvrijemo vodio 2:0 protiv Travnika zadnje kolo ,pa na poluvremenu Hari i ostale ćevabdžije iskeširale ,pa Travnik dobio 3:2 i Rudar ispao iz lige.
Je li to ona sezona kad su okrenuli janje da proslave opstanak u ligi ili je sezona ranije .
Sezona 2013/14. Fedja Dudić dao 2 golaPact1921 je napisao/la: ↑11 mar 2026, 17:30Je li to ona sezona kad su okrenuli janje da proslave opstanak u ligi ili je sezona ranije .
Kako ces ti znat pedofilu sta govore? Zivis godinama u Americi ne znas beknut Engleski. Nemoj se pravit pametan. Pokucace ti ICE na vrata svakog momenta.
Ako Nodi kaze, ko smo mi da sumnjamo u to.NoDi80 je napisao/la: ↑11 mar 2026, 17:43Klubovi koji su osvali trofeje u vicinom mandatu velez, borac, sarajevo, zrinjski
Prekidala se lige, ponistavao kup, kralo se, izvodili su se penali sa juniorima…
Pitari sve svaljaju na zrinjski i borac, a oni su veliki saucesnici njihovi ljudi u savezu su izabrali vicu i zato je sarajevo u pocetku osvajalo trofeje