KK Bosna

Moderatori/ce: nerminh74,CashMan,ultrasstyle_tz

Kaunas
Kontakt:

Re: KK Bosna

Post Postao/la Kaunas » 11 mar 2026, 19:56

I protiv Albe nam je trebalo 15...
15.10.2013.

"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."

VensanKasel
Kontakt:

Post Postao/la VensanKasel » 11 mar 2026, 19:56

Syebaše sezonu za dvije minute , ne vjerujem ... Carruthers navalio kao da juri rezultat , umjesto da stane .
Ostaje naše prvenstvo , nadam se da će tada biti svi koncentrisani .
Vodoinstalateru zabraniti da vodi loptu u kontranapadu .
Miki 10 minuta maksimalno i to ako je Đoko baš umoran .

Vjerovatno se i West vrati .

Neka nauče šta iz ovog poraza , pogotovo Carruthers .
Moja zemlja mala brana velikoj rijeci ludila ...

Student94
Kontakt:

Post Postao/la Student94 » 11 mar 2026, 19:57

Caruthers je za A1 lige jednostavno njegovo dovodjenje nema smisla. Bolje da su Camparu doveli, 2026 bitnija trica od odbrane kako god okrenes. A vala nije ni neki defanzivac jest ali protiv slabijih ekipa, jer je realno i nizak. Sad vidimo koliko je West zapravo strasan igrac on bi ove sam rijesio veceras.

VensanKasel
Kontakt:

Post Postao/la VensanKasel » 11 mar 2026, 19:59

BarbareZeljin je napisao/la:
11 mar 2026, 19:55
Jedini problem Pasalica zove dvojac Atic i Halilovic. Sve ostalo je i vise nego korektno. Ovaj jaranski odnos ce ga kostati mozda polufinala,ali sta da mu covjek kaze nakon ovakve sezone.
Vala baš , haj za Atića mogu i shvatiti jer može dosta stvari da odradi na terenu , ali Miki je gore od katastrofalnog . Igra kao pionir , i ono što me najviše nervira ravna linija . Da bar malo emocije pokaže , ma ništa ...

NebeskaSila96
Kontakt:

Post Postao/la NebeskaSila96 » 11 mar 2026, 19:59

<3 LiMes <3 je napisao/la:
11 mar 2026, 19:48
Ocajna Bosna, mislim da su generalno u raspadu, forma nikakva, tesko da mozemo ocekivati pozitivniji ishod i u Sarajevu. Atmosfera u timu kao na sahrani, ne znaju gdje gone.
Ma realno ovi rezultati su iznad svakih očekivanja,dosta utakmica je pobijedjeno vise na srecu nego na kvalitet i to dolazi u zadnje vrijeme do izražaja kad te sreca napusti.Imat sutera u ekipa kao što jd Plummer i ja ne pamtim ni jednu utakmicu u kojoj su izradili za njega za neki šut to dovoljno govori o kompletnoj igri Bosne.Pa ja kad se sjetim koliko je Audige lose izgledao kod Bosne i kako su ga Kovacevic i Pasalic zakucavali na klupu a momak igra odlično u Unicaji.

Kad bi gledao realno cijeli strucni stab bi trebao dobit odmah otkaz poslije utakmice iz razloga što ti poraz od nekih 5 poena dodje skoro kao pobjeda od jedan razlike za revanš a oni kao debili se zaletili i na kraju izgubiš 15 i skoro da si i završio sa tim porazom svoje u evropi.

TETRAPAK
Kontakt:

Post Postao/la TETRAPAK » 11 mar 2026, 20:00

Steta, al ljudi nas jedini prioritet do kraja sezone svakako treba biti titula nase lige. Ovo ostalo privesti kraju uz sto manje brukanja.

CAZIN
Kontakt:

Post Postao/la CAZIN » 11 mar 2026, 20:01

Znači prolazimo jedino ako se desi neka rapsodija trojki a oni ne pogode bazen. Da je 6-10 razlike moglo bi se nadati ali ovako teško.

Fakat je neki raspad u ekipi što se vidi, kao da su se zasitili osvajanjem Kupa.

Kad bi se Shepherd ili West mogao vratiti trebaju nam više nego u cijeloj sezoni. Čim se West vrati Caruthers na kraj klupe da leti.
Zadnja izmjena: CAZIN, dana/u 11 mar 2026, 20:02, ukupno mijenjano 1 put.

Velizar
Kontakt:

Post Postao/la Velizar » 11 mar 2026, 20:02

Osvojit prvenstvo ostaje prioritet no1. Kad bi Shepherd igrao, rastu sanse...ne znam dokle je s oporavkom. Ovaj karuters je gori suter i od zack righta.

Madafaka
Kontakt:

Post Postao/la Madafaka » 11 mar 2026, 20:03

3/4 10 poena
4/4 10 poena

Jesmo li ovo igrali protiv Fenerbahcea? Fuj.

CAZIN
Kontakt:

Post Postao/la CAZIN » 11 mar 2026, 20:03

Ako bi se do revanša vratio West/Shepherd vjerujem da bi donio pozitivni neki naboj da se ekipa vrati psihički vidi se da su pali

VensanKasel
Kontakt:

Post Postao/la VensanKasel » 11 mar 2026, 20:05

Student94 je napisao/la:
11 mar 2026, 19:57
Caruthers je za A1 lige jednostavno njegovo dovodjenje nema smisla. Bolje da su Camparu doveli, 2026 bitnija trica od odbrane kako god okrenes. A vala nije ni neki defanzivac jest ali protiv slabijih ekipa, jer je realno i nizak. Sad vidimo koliko je West zapravo strasan igrac on bi ove sam rijesio veceras.
Ma kakav Čampara , ne može da napravi razliku na terminu daj ba ...

Ima se još igrati , nikad se ne zna . Na kraju sezone se podvlači crta , ali dobro nije da nismo navikli ...
Kada pobjeđujemo jedna stranica se napiše preko qrca i isti forumaši , kada izgubimo nižu se stranice .
Jednostavno voli se pljuvati puno više nego hvaliti .

Više loš poraz nego loša igra i utakmica , baš ono što ni pod razno se nije trebalo desiti .
Još govore ona dva komentatora na -9 , polako sada da bude što manja razlika ne treba nam -15 ...

VensanKasel
Kontakt:

Post Postao/la VensanKasel » 11 mar 2026, 20:07

NebeskaSila96 je napisao/la:
11 mar 2026, 19:59
<3 LiMes <3 je napisao/la:
11 mar 2026, 19:48
Ocajna Bosna, mislim da su generalno u raspadu, forma nikakva, tesko da mozemo ocekivati pozitivniji ishod i u Sarajevu. Atmosfera u timu kao na sahrani, ne znaju gdje gone.
Ma realno ovi rezultati su iznad svakih očekivanja,dosta utakmica je pobijedjeno vise na srecu nego na kvalitet i to dolazi u zadnje vrijeme do izražaja kad te sreca napusti.Imat sutera u ekipa kao što jd Plummer i ja ne pamtim ni jednu utakmicu u kojoj su izradili za njega za neki šut to dovoljno govori o kompletnoj igri Bosne.Pa ja kad se sjetim koliko je Audige lose izgledao kod Bosne i kako su ga Kovacevic i Pasalic zakucavali na klupu a momak igra odlično u Unicaji.

Kad bi gledao realno cijeli strucni stab bi trebao dobit odmah otkaz poslije utakmice iz razloga što ti poraz od nekih 5 poena dodje skoro kao pobjeda od jedan razlike za revanš a oni kao debili se zaletili i na kraju izgubiš 15 i skoro da si i završio sa tim porazom svoje u evropi.
Ma jašta , otkaz svima zbog poraza . Yebo kup , TOP 8 ABA lige nakon 15 godina , a na kraju ima i uzvrat .

I šta sad zbog promašaja sa Audigom treba da popišamo sve dobro što je urađeno ?

MElloo
Kontakt:

Post Postao/la MElloo » 11 mar 2026, 20:19

Jedna stvar koju sam uocio kod Bosne i mislim da pravi povelike probleme.Osim Atica kad je normalan i Young nijedan igrac u rosteru ne moze kreirati svoj sut.Neko da povuce kad ne ide.Neko da uzme loptu pravi razliku

Surreal
Kontakt:

Post Postao/la Surreal » 11 mar 2026, 20:24

Koliko još loših utakmica mora doći da bi legitimno bilo kritikovati stručni štab i igrače?
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.

🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤

U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.

CAZIN
Kontakt:

Post Postao/la CAZIN » 11 mar 2026, 20:25

MElloo je napisao/la:
11 mar 2026, 20:19
Jedna stvar koju sam uocio kod Bosne i mislim da pravi povelike probleme.Osim Atica kad je normalan i Young nijedan igrac u rosteru ne moze kreirati svoj sut.Neko da povuce kad ne ide.Neko da uzme loptu pravi razliku
West samo što je trenutno povrijeđen

Cwirek
Kontakt:

Post Postao/la Cwirek » 11 mar 2026, 20:50

Gledam sad, Sloboda igra četvrtfinale ABA 2 lige sa Sutjeskom koju su pobijedili nedavno. Da su ovoj Slobodi ovi Bosnini uhljebljeni ublehasi u ABA1 ligi Halilovic i Gutic ( svakako Slobodini puleni ), možda bi se i mogli uključiti u borbu za ABA1.

PikachuSA
Kontakt:

Post Postao/la PikachuSA » 11 mar 2026, 21:00

Bolno je bilo gledati drugo poluvrijeme, pogotovo ono srljanje u finišu koje graniči sa idiotizmom...

Može se ovo okrenuti, ali je neophodno odigrati minimalno 10x bolju tekmu nego što je bio slučaj večeras... Od 8. do 14. minute smo pokazali da možemo, tad smo im sastavili seriju 17-0.
Daj gol Saraj'vo, nama više ne treba!
L : ⭐×7
K : ⭐𝘅𝟴
Bit će Bosna opet šampion!
EL : ⭐
L : ⭐×7
K : ⭐𝘅𝟳
𝕸𝖆𝖌𝖎𝖘𝖈𝖍𝖊𝖗 𝕾𝕮𝕽, 𝖉𝖚 𝖇𝖎𝖘𝖙 𝖆𝖑𝖑𝖊𝖘 𝖚𝖓𝖉 𝖓𝖔𝖈𝖍 𝖛𝖎𝖊𝖑 𝖒𝖊𝖍𝖗!
L : ⭐×32++
K : ⭐x14++

𝑨𝒄𝒕𝒂 𝒏𝒐𝒏 𝒗𝒆𝒓𝒃𝒂

Jarodwest
Kontakt:

Post Postao/la Jarodwest » 11 mar 2026, 21:04

BarbareZeljin je napisao/la:
11 mar 2026, 19:55
Jedini problem Pasalica zove dvojac Atic i Halilovic. Sve ostalo je i vise nego korektno. Ovaj jaranski odnos ce ga kostati mozda polufinala,ali sta da mu covjek kaze nakon ovakve sezone.
Halilović je gnoj

TripleThreat
Kontakt:

Post Postao/la TripleThreat » 11 mar 2026, 21:21

Previše se očekuje od Caruthersa, igrača koji je doveden kao privremena zamjena za povrijeđenog Westa. Tu je prije i toga Shepherd bio planiran, ali je skroz poremetilo koncepciju ta situacija sa njegovom povredom.
"Your favorite player's favorite player" - MB

Adnan33
Kontakt:

Post Postao/la Adnan33 » 11 mar 2026, 22:22

Koliko volim Bosnu čovječe, razbolio sam se od zadnja dva poraza, pogotovo ovog od večeras u kojem nas je mađarska ekipa razbucala. Ne tako davno svi smo slavili što smo izbjegli Murciu u četvrtfinalu, evo ja prvi sam nas već vidio u polufinalu kada sam saznao protivnika, ali gledaj sada…

Da mi je neko prije početka sezone rekao da ćemo biti TOP8 ABA lige i TOP8 FIBA EuropeCupa, ja bi rekao da od toga nema ništa, a pored toga već imao trofej Kupa.

Kako god da se završi FIBA, smatram da svu formu tima treba tempirati za borbu u našem prvenstvu i da svi daju posljednji atom snage da se titula vrati u Sarajevo nakon dugo godina. Vjerujem da stručni štab na čelu sa Muhamedom ima dovoljno znanja da odradi adekvatnu periodizaciju treninga pa da forma bude na vrhuncu kada nam bude najbinije. Ako u periodu do početka završnice prvenstva vratimo Sheparda u zadovoljavajuću formu, mislim da će to biti naše najjače pojačanje. Naravno i da ostale sačuvamo od povreda ako je ikako moguće. Kad se vrate Shepard i West, jedan od dvojca Caruthers i Lopez postaje višak a nije da imamo novca na bacanje.

Odgovori

Natrag na “Bh. košarka”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.