Sretno i da osvojite ovaj trofej na kraju!
Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Čestitam Veležu. Odučili nas od lopte.
Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
-
sakahuligana
- Kontakt:
E cuj sad Adem najgori igrac a do neki dan svrsavali ovuda na svaku primljenu loptu tog covjeka , " Adem se zvao " sad spomenes Adema dobiju napad
Sad je Zubejda najboljasakahuligana je napisao/la: ↑11 mar 2026, 20:32E cuj sad Adem najgori igrac a do neki dan svrsavali ovuda na svaku primljenu loptu tog covjeka , " Adem se zvao " sad spomenes Adema dobiju napad
Sve isto je k'o nekada, sve isto je, ali ništa isto nije ! HB ♥️
U prvom redu ima 20 ljudi a nema 3 reda kako treba .Ferroviere1987 je napisao/la: ↑11 mar 2026, 20:31Slabo si vidioKosevoZove je napisao/la: ↑11 mar 2026, 19:52Sta fali brojki pun je onaj dio koliko sam vidio koji je namjenjen gostima?
![]()
Simpatizer najtrofejnijeg kluba u drzavi
Furam se na renana oliveiru ne smijem kod frizera ici
Furam se na renana oliveiru ne smijem kod frizera ici
Sudije nas ne vole
-
sakahuligana
- Kontakt:
Jel ovo bilo na pocetku dok su ulazili ili je ovako citavu utakmicu?Ferroviere1987 je napisao/la: ↑11 mar 2026, 20:31Slabo si vidioKosevoZove je napisao/la: ↑11 mar 2026, 19:52Sta fali brojki pun je onaj dio koliko sam vidio koji je namjenjen gostima?
![]()
Napunio se sektor, dobra brojka.Pact1921 je napisao/la: ↑11 mar 2026, 20:34U prvom redu ima 20 ljudi a nema 3 reda kako treba .Ferroviere1987 je napisao/la: ↑11 mar 2026, 20:31Slabo si vidioKosevoZove je napisao/la: ↑11 mar 2026, 19:52Sta fali brojki pun je onaj dio koliko sam vidio koji je namjenjen gostima?
![]()
Fk Željezničar.
Vamos Rajvosa!
Ko te nije volio nije ni obolio...
Ko te nije volio nije ni obolio...
-
KosevoZove
- Kontakt:
Ovo je sa pocetka koliko se sjecam,ali ja se ne opterecujem i ovo je previse za ovo sta su nam priredili veceras balerine!Ferroviere1987 je napisao/la: ↑11 mar 2026, 20:31Slabo si vidioKosevoZove je napisao/la: ↑11 mar 2026, 19:52Sta fali brojki pun je onaj dio koliko sam vidio koji je namjenjen gostima?
![]()
Limvo te Rajvosa 🇱🇻🇱🇻
Dok nas guze sa svih strana mi se izmedju sebe raspravljamo oko brojki navijaca.
Ma nama je i ova borba za 4 mjesto maksimum
-
sanjinusto
- Kontakt:
Ustanite Velezovci kad se pomene veliki Ibro Rahimic i nemojte biti budale pa otjerati covjeka kad kiksa 2-3 utakmice za redom. To je neminovno sa ovako slabom ekipom. On iz ovog kadra izvlaci 250%. Pa jbt covjek izmislio spica iz zadnje ekipe federalne, koji je inace bio stoper. Sta dalje pricati 
Sarajevo godinama kao i mi igra toplo hladno, mogu pobjediti svakoga a mogu i izgubiti od svakoga i kod njih kao i kod nas u klubu se ne zna ko pije a ko placa a oba kluba taraba zesca na sta je Sarajevo kao grad spalo
Crni Cerak 🐦⬛
Pogledaj boljeFerroviere1987 je napisao/la: ↑11 mar 2026, 20:31Slabo si vidioKosevoZove je napisao/la: ↑11 mar 2026, 19:52Sta fali brojki pun je onaj dio koliko sam vidio koji je namjenjen gostima?
![]()

Velez ozbiljan klub, zdrava prica Rahimic, Pudar, Hrkac
Mi smo Karica mogli zadrzati i ne bi pogrijesili, gledaj ovog Milaka (18) sve bolji i bolji
Nas Korora (16) treba igrati i samo tako ce biti dobar i od cekanja nema nista
Zadnja izmjena: NoDi80, dana/u 11 mar 2026, 20:44, ukupno mijenjano 1 put.
Yugoslav First League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
To vam je sve zbog Borca 
Koliko Ibro sija od sreće. Suze u očima. Bravo majstore
Nemaš ti mozga kako treba. Bilo je sigurno 300+ ljudi na 3 tribine. Bukvalno nijedan klub u državi ne može skupiti ovoliko ljudi na gostovanju srijedom.Pact1921 je napisao/la: ↑11 mar 2026, 20:34U prvom redu ima 20 ljudi a nema 3 reda kako treba .Ferroviere1987 je napisao/la: ↑11 mar 2026, 20:31Slabo si vidioKosevoZove je napisao/la: ↑11 mar 2026, 19:52Sta fali brojki pun je onaj dio koliko sam vidio koji je namjenjen gostima?
![]()
-
KosevoZove
- Kontakt:
Ma naravno ja se zajebajem sa konama sala majkemi sve nikad nikoga nismo uvrijedio, jbt umjesto da se mi borimo za prvo mjesto, mi cemo ispustiti i trece vi jos gori, a igrace satro libo tuki plata ide, oni hoce igrati ili nece, pa ne moze J*** vam mame ili ce te krv pisati ili mrs, meni je moje fks svetinja kaoi tebi zeljo pametnom dosta.
Limvo te Rajvosa 🇱🇻🇱🇻
Zaslužena pobjeda Veleža, u fer i sportskoj utakmici. Želim im da osvoje kup BiH.
A mi da se zapitamo šta radimo, zašto držimo neke igrače, odakle to da:
Menalo - otkako je stigao, odbija se lopta od njega
Ljajić - Trčkara misli da igra na starim zaslugama, a još ima kapitensku.
Ristovski - Precijenjen, nema ga od Craiove, ništa nismo dobili sa njim. Imali smo Čelika koji je bolji bio od njega za klasu, i mlađi.
Krdžalić - Prevara od igrača.
Banić - Precijenjen.
Gojković - samo pričamo o iskustvo, to iskustvo nismo vidjeli.
Ivanišević - Najgori štoper što je zaigrao na koševu.
Kada sabereš njihov salary cap, ko pola lige, a uzme ih jedan prosječan sastav i tim.
Svaka čast još jednom Veležu, a komšija učite na našim grešakama sad kad imate "strateškog partnera" jer ovo je sunovrat kojim hodi FK Sarajevo. Nemojte vi kao i mi.
A mi da se zapitamo šta radimo, zašto držimo neke igrače, odakle to da:
Menalo - otkako je stigao, odbija se lopta od njega
Ljajić - Trčkara misli da igra na starim zaslugama, a još ima kapitensku.
Ristovski - Precijenjen, nema ga od Craiove, ništa nismo dobili sa njim. Imali smo Čelika koji je bolji bio od njega za klasu, i mlađi.
Krdžalić - Prevara od igrača.
Banić - Precijenjen.
Gojković - samo pričamo o iskustvo, to iskustvo nismo vidjeli.
Ivanišević - Najgori štoper što je zaigrao na koševu.
Kada sabereš njihov salary cap, ko pola lige, a uzme ih jedan prosječan sastav i tim.
Svaka čast još jednom Veležu, a komšija učite na našim grešakama sad kad imate "strateškog partnera" jer ovo je sunovrat kojim hodi FK Sarajevo. Nemojte vi kao i mi.
Trenutno korisnika/ca: successminator i 25 gostiju.