To sto smo se mi poseravali po tim igracima ne znaci da su oni losi.
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
-
TrofejiSuTu
- Kontakt:
Fakat kad pogledas sve sami otpaci iz par klubova pa na to jos iz federalne,i gledaj na sta lici taj tim i ovaj nas.
Znaci trener,strateg,koji zna kako i sta u ovoj ligi.
Koja nemoc i bezidejnost.
Mislim da je Mario zavrsio svoje,on ovaj tim nije znao podici na veci nivo kad je imao priliku.
Sad idemo dole neminovno.
Znaci trener,strateg,koji zna kako i sta u ovoj ligi.
Koja nemoc i bezidejnost.
Mislim da je Mario zavrsio svoje,on ovaj tim nije znao podici na veci nivo kad je imao priliku.
Sad idemo dole neminovno.
Biti srcem vezan,u tome lezi snaga!
Ograjisali 1946 
- DoktorXabaras
- Kontakt:
Ristovski je najveća prevara od igrača u historiji FK Sarajevo!
Cuj "misli da ima neke benefite kod nas", ljudi mu posvecuju objave, arzikle iz fan shopa, kao da je dao gol u polufinalu Lige prvaka, a ne yebenom zeljeznicaru, u derbiju za trece i cetvrto mjesto...
Sandzacki Pirlo nas, Adem se zvao.
Sandzacki Pirlo nas, Adem se zvao.
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Pa bolje da ga nismo primjetili danas...rimljanin90 je napisao/la: ↑11 mar 2026, 20:32Ivanisevic jedini defanzivac danas ostali neprimjetniKarlMarx je napisao/la: ↑11 mar 2026, 20:31Menalo otkako je došao lopta se odbija od njega.
Ristovski ne postoji od Craiove, prve utakmice.
Krdzalic prevara od igrača.
Ljajić se gega po terenu, misli da ima neki neke benefite kod nas.
Ivanišević - gori štoper nije zaigrao u FK Sarajevu odavno.
Gojković - Precijenjen
Banić - puno se bolje priča o njemu nego što jeste.
Ko se trudi ovu utakmicu ovaj Carlos nešto.
Držiš cijelu polusezonu Kyeremech-a na klupi, igrač koji se najviše trudi, kad ga ide ide, kad ne ide, ne ide. Čovjek igro sve pozicije kad je trebalo
Kontam ili velez ili zeinjski ce uzeti kup, pa samim tim bi trebao 4-ti ici u europu, jer tu cemo se boriti sa sirokim, velez ce nas do kraja prestici sigunro.
Ovo je sto ljudi govore da moras imat igrace ka nukic hrkac, jer znaju igrat ovu ligu tacnije znaju sta sudije sude. Pogledaj serbedzica kod crvenog gledaj nukica hrkaca kako ljudi leze sjecjsju ritsm sudije to dopustaju nagradjuju, brazilac nemoze da vjeruje sta sudija sudi..
I sve ti nadoknadi 2 minute
-
Imamkarbarum
- Kontakt:
Nece ljudi ni da se trude ni trce samo nam J*** zivce nama koji volimo klub.istinski,ovo je uzas jedan veliki,nema ovdje ni z od zvijezde.
Večeras samo brazilac zaslužuje prolaznu ocjenu.
- DoktorXabaras
- Kontakt:
Rile trebao si grijati klupu Dinama i njih varati, pa njih zaj.ebati ko što si govori da si pogriješio što nisi prisrao na to.
Prestani se brukati više i nas ponižavati. Oprosti se sam.
Prestani se brukati više i nas ponižavati. Oprosti se sam.
Ali kakav pad nakon primljenog gola, nevjerovatno
Siguran sam da ovi gnjavatori orgijaju 
Bravo za HZ i Carlosa danas jedino, ostali nek se zapitaju malo zajedno sa šefom.
Bravo za HZ i Carlosa danas jedino, ostali nek se zapitaju malo zajedno sa šefom.
Bravo za HZ, bravo za navijace, u fer i sportskoj utakmici, gdje nas sudije nisu zakinule, zaslužena pobjeda Veleža, čestitke Veležu, želim im da osvoje kup BiH!
I ovaj Cvitanović se pogubio u ovom rotiranju igraca kako u prvih 11 tako i u toku utakmice.
Zauvijek ti znaj da cu tebe voljet' ja,
zauvijek ti znaj da cu tebe bodrit' ja!
zauvijek ti znaj da cu tebe bodrit' ja!
Igrali smo dobro al nas sudija..Pitar6785 je napisao/la: ↑11 mar 2026, 20:36Ovo je sto ljudi govore da moras imat igrace ka nukic hrkac, jer znaju igrat ovu ligu tacnije znaju sta sudije sude. Pogledaj serbedzica kod crvenog gledaj nukica hrkaca kako ljudi leze sjecjsju ritsm sudije to dopustaju nagradjuju, brazilac nemoze da vjeruje sta sudija sudi..
-
KosevoZove
- Kontakt:
100% ali drug sami smo sebi krivi svake godine isto svake **** godine ti rudara ne mozes dobiti a sanjas o nekim pretkolima mi smo daleko od toga , ulazemo navodno zavrsis na kraju treci, ove godine je upitno ako popusimo u listici, velez dobije rudara to ti je to mislim stvarno smo cirkus, druge prcamo a i mi u kurcu ja sam realan.
Dodju fks da uzmi dobru lovi i libo ih tuki, odu dalje i tako ne vole klub koliko mi zivimo za njega pas im mater **** svima!
Limvo te Rajvosa 🇱🇻🇱🇻
4 gola stoperi krivi za svaki go
Jedan zavrsio u Gosku, drugog otjerali i iz Amerike i sa posudbe, treci lutao po nizerazrednim klubovima, cervrti otjeran iz Kragujevca itd itd itd
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
-
roccosiffredi
- Kontakt:
**** majku bolje se skretnicari držali od nas

.png)