Olise mi je ovako bas sjeo i uzivam ga gledati
Serie A
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Re: Serie A
A ovo je realna razlika izmedju Bayerna i njih. Ovog Olisea je milina gledati, kako je brat lagan. Uzivo kad ga gledam jos vise uzivam, odem cesto bayerna pogledati iako ih ne volim nikako, al sve su to vrhunske utakmcie.
Ovako bi prosao svaki klub iz serie a protiv Bayerna.
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
A kontra, polu-kontra, neš ti... eto je pao gol iz kontinuiranog posjeda.UrbyEmanuelson je napisao/la: ↑10 mar 2026, 10:34Dovoljno mi je ovo vidjeti.
Ne da mi se da trazim video od gola al' preporucujem ti da ga ponovo pogledas i ako ti ono u fudbalu smatras golom iz kontre,nije ovaj sport za tebe. Mada mislim da ti je samo tesko priznati da je ekipa koju vodi Allegri i koja igra antifudbal,kao takva,uspjela izigrati odbranu Intera.
Plus da dodam,mislim da je Leao postao najbeskorisniji igrac u ovim vecim ligama i ne znam zasto se forsira u prvih 11.
Ps. Ronaldo, nezreli klinjo, šta si se sad firme uhvatio, nemoj biti ljubomoran.
- BocaJuniors1905
- Kontakt:
Milan kažnjen sa 8 hiljada eura jer su im navijači otpjevali dvije pjesmice protiv Bastonija

MANIJACI JUG 1987
MI SMO ONI ŠTO NE DAJU NA SVOJE!
MI SMO ONI ŠTO NE DAJU NA SVOJE!
Nit je iz kontre nit iz polukontre, vec iz izgradjenog napada, posjed je trajao skoro pa minut. Odi pogledaj pa se uvjeri. Fofana vas izigrao sa dva poteza.
Neka firme dobra je firma
Neka firme dobra je firma
Skupi smo, ne vrijedi nas zaposliti. Mogu im domara preporuciti ako treba
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
Izvini druže, al nemaš ti pojma.
3:28 pocinje gradjenje napada za gol Milana. Akcija krece od zadnje linije, gdje se Modric spustio. Par dodavanja sa Pavlovicem, posle lopta na stranu do Tomoria onda Fofana i Rafa prave budalama plave, akciju zavrsava Pervis.
Kakva kontra Milana
Treba internet iskljuciti IMT traktoristi ako ovo smatra za kontru.
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
-
RobertHrkac555
- Kontakt:
Za vikend Inter -Atalanta i Lazio-Milan, vidjet ćemo može li Inter dobiti i staviti pritisak pred Milan, ili još jedan kiks Intera probudi nadu kod Milana
Slikao se s Dilettom, svoje sam ostvario
Gledaj za sta cigan trazi prekrsaj haha
Titula se uzela pa da se stvari malo iznivelisu!
Liga je očito dala smjernice sudijama, da se ove male gluposti ne sviraju...
Liga je očito dala smjernice sudijama, da se ove male gluposti ne sviraju...
Max Allegri
Nisam gledo jel bilo padanja od padavičara opet i mahanja rukama na sudije ????
inter ostecen 
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli
-
RobertHrkac555
- Kontakt:
Inter ušao u težak set utakmica, zasada ne prolazi dobro kroz njih. Sutra Milan može doći na -5. Napoli s pobjedom večeras dolazi na -9
Slikao se s Dilettom, svoje sam ostvario
Inter samara ove male a gubi derbije, ACM obrnuto. Bez ikakve provokacije, ali liga jest u kurtcu ako ce ovakav Inter da bude prvak.
embrace the chaos
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.