FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Čestitke Veležu, sasvim zasluženo su nas pobjedili, nadigrali itd. Mi psihički nismo u utakmici bili nikako. Više od ovoga je suvišno reći.
A papak s juga uvijek plakat' će jer je bordo Saraj'vo!
Dzemre je krivo. Dzemre sad 6. marta udarilo u njih!
Velez nam odrzao lekciju samo takvu.
Velez nam odrzao lekciju samo takvu.
U novi boj ...
Cvitanovicu hvala i dovidjenja prije nego se vratite u Sarajevo.
- Maroon1946
- Kontakt:
Moze li anketa koga zelite za novog sefa strucnog staba 
Carlos probao ali nije Messi, ne može sam. Ostali ne treba komentarisat.
Ustati pa reći Horde zla, onakvo navijanje na rezultatu 4:1
Ustati pa reći Horde zla, onakvo navijanje na rezultatu 4:1
Vamos Rajvosa!
Ko te nije volio nije ni obolio...
Ko te nije volio nije ni obolio...
-
Strucnjak1
- Kontakt:
Koji smo mi “nogomet” igrali gospodine Cvitanovicu??!
-
bordobijeli
- Kontakt:
Sta rece covjek navikli nas na dobre rezultate
.
Zadnja izmjena: bordobijeli, dana/u 11 mar 2026, 20:49, ukupno mijenjano 1 put.
Ovome bilmezu izgledalo nesto dobro veceras ? Mrs i ti u PM.
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
-
KosevoZove
- Kontakt:
Horde jedina svijetla tacka jos radni dan i pun sektor kapa do poda, a ovim manekenima J*** sve, sem carlosu koji ne moze sam logicno!
Trese nam se i trece mjesto sunce vam J***!
Limvo te Rajvosa 🇱🇻🇱🇻
Pa pricekao bih siroki i superkup, to ako ne uzme moze onda anketa.Maroon1946 je napisao/la: ↑11 mar 2026, 20:46Moze li anketa koga zelite za novog sefa strucnog staba![]()
Ljajic, Ristovski i Kupresak ocajni. Kao da se prvi put s loptom sastavljaju.
Carlos dobar, nije mogao vise. Turkes je solidno odigrao ovo sto je dobio minuta. Nazalost prespor je u trku i u reakcijama. Menalo, Krdzalic i Telalovic isto mogu dobiti prolaznu ocjenu. Rahimic je pojeo Cvitanovica u obje utakmice. Kad na to dodas kukavicki pristup u prvoj utakmici i katastrofalnu igru bekova i kapitena u drugoj dobijes ovaj debakl veceras.
Hitno se presabrati, ovo ne sluti na dobro. Velika kriza ne samo rezultata nego i igre. Ide tezak raspored u ligi, ovakvom igrom necemo zadrzati ni trece mjesto. Superkup ne spominjem jer je ocigledno spremna igranka.
Carlos dobar, nije mogao vise. Turkes je solidno odigrao ovo sto je dobio minuta. Nazalost prespor je u trku i u reakcijama. Menalo, Krdzalic i Telalovic isto mogu dobiti prolaznu ocjenu. Rahimic je pojeo Cvitanovica u obje utakmice. Kad na to dodas kukavicki pristup u prvoj utakmici i katastrofalnu igru bekova i kapitena u drugoj dobijes ovaj debakl veceras.
Hitno se presabrati, ovo ne sluti na dobro. Velika kriza ne samo rezultata nego i igre. Ide tezak raspored u ligi, ovakvom igrom necemo zadrzati ni trece mjesto. Superkup ne spominjem jer je ocigledno spremna igranka.
U novi boj...
-
Strucnjak1
- Kontakt:
Sramotna je cinjenica da nisi osutao citavo drugo poluvrijeme dok lafo ganjas rezultat. A bezidejno dodavanje stopera je posebno tesko za gledati. Sramotno.
- Maroon1946
- Kontakt:
Bgm je pitanje hoce li on docekati Bajram na klupi FKSŠTA_JE je napisao/la: ↑11 mar 2026, 20:49Pa pricekao bih siroki i superkup, to ako ne uzme moze onda anketa.Maroon1946 je napisao/la: ↑11 mar 2026, 20:46Moze li anketa koga zelite za novog sefa strucnog staba![]()
Djeste karinasi, jel se pljuje po ekipi? Mi smo grmili do izlaska na 4 gola zaostatka ko da smo vodili, davali podrsku, vi ovdje sjedite i pljujete. Jarane jeza me prosla ko protiv tuzle u zenici birvaktile. Al sta zna derbi/plastika navijac sta je taj osjecaj. SARAJEVO ZA TEBE ZIVIMO
Zadnja izmjena: plisek, dana/u 11 mar 2026, 20:53, ukupno mijenjano 1 put.
2x šampion Jugoslavije
5x šampion Bosne i Hercegovine
8x osvajač Kupa BiH
1x osvajač Superkupa BiH
--Najtrofejniji klub u Bosni i Hercegovini--
---------Saraj'vo, za tebe zivimo!!--------
5x šampion Bosne i Hercegovine
8x osvajač Kupa BiH
1x osvajač Superkupa BiH
--Najtrofejniji klub u Bosni i Hercegovini--
---------Saraj'vo, za tebe zivimo!!--------
Od tog trećeg mjesta imaš samo još jedno brukanje u Evropi.KosevoZove je napisao/la: ↑11 mar 2026, 20:49Horde jedina svijetla tacka jos radni dan i pun sektor kapa do poda, a ovim manekenima **** sve, sem carlosu koji ne moze sam logicno!
Trese nam se i trece mjesto sunce vam ****!
Pa izgledalo je dobro, odlično prvih pola sata. Onda smo nakon prvog gola njihovog nestali sa terena. Nevjerovatno sta se desilo sa nasom ekipom koja je igrala čvrsto i odlicno u defanzivi.
Treba Mario dobro da se zapita s obzirom da kad je krenuo sa ovim rotacijama uslijedio je ovaj pad.
Krdzalic Bralic i Renan out definitnivno.
Mislim da se ni Renata nece zadržati, dosta je tanji od povrede. Realno.
Sve u svemu razočarenje jos jedno od sezone.
Treba Mario dobro da se zapita s obzirom da kad je krenuo sa ovim rotacijama uslijedio je ovaj pad.
Krdzalic Bralic i Renan out definitnivno.
Mislim da se ni Renata nece zadržati, dosta je tanji od povrede. Realno.
Sve u svemu razočarenje jos jedno od sezone.
Nece ni ovaj baklavu probat
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
Tako je, samo podrska ! To sto ih Nukic i Hrkac oduce od fudbala, nema veze. Podrska manekenima.plisek je napisao/la: ↑11 mar 2026, 20:52Djeste karinasi, jel se pljuje po ekipi? Mi smo grmili do izlaska na 4 gola zaostatka ko da smo vodili, davali podrsku, vi ovdje sjedite i pljujete. Jarane jeza me prosla ko protiv tuzle u zenici birvaktile. Al sta zna derbi/plastika navijac sta je taj osjecaj. SARAJEVO ZA TEBE ZIVIMO
Za sve su krivi navijaci koji nisu bili u Mostaru !
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
- MaroonWhite1946
- Kontakt:
Ne moze bez mangupluka i zelje nikako. Zabijes u 13' minuti, u pravo vrijeme i kad su ti sve karte otvorene ti se takticki raspadnes i igras neku laganu pas igru pa te ljudi namlate sa 4 gola do kraja, ovo je za izucavanja.
...sve drugo ce proci! 🇱🇻
Samo je jedno ime koje bi nas moglo izvuci iz ovog ponora ali nažalost nije vise sa nama.
Ko te nije volio,nije ni obolio❤️
Trenutno korisnika/ca: teamnorth1989 i 48 gostiju.