FK Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Koju poziciju će zauzeti FKS na kraju ove sezone?

Prvaci
42
11%
Drugi
38
10%
Treći
120
32%
Četvrti
75
20%
Peti
33
9%
Šesti
17
5%
Sedmi
6
2%
Osmi
13
3%
Ispadamo iz lige
30
8%

Ukupno glasova: 374

Fudo
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Fudo » 11 mar 2026, 21:21

Opet cu ponoviti, Ristovski je jedan od najgorih bekova Sarajeva u zadnjih puno godina. Mnogi ga brane/su ga branili samo zbog "imena". Lik pozadi supalj ko k.r.va a naprijed igra ko Stevie Wonder. Ja I dalje stojim iza toga, da smo mi uzasno odigrali i tekme koje smo dobili [-Posusje], sve osim pomenute utakmice smo dobili na srecu/ho rul ili indv. kvalitet. Igru nemamo, a pogotovo bez Cimirota, koji je po meni nas najvzniji igrac. Patnja je iznijeti loptu, a bez njega nemoguca misija.. Ovo sto mi igramo je velika patnja, odgovorno tvrdim da igramo najgori fudbal u ebenoj bhpl.
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool

boki86
Kontakt:

Post Postao/la boki86 » 11 mar 2026, 21:22

Odlicno poceli, stajali na terenu, dali go, primimo pacerski go i onda raspad. E to je do tebe mario

belosevic23
Kontakt:

Post Postao/la belosevic23 » 11 mar 2026, 21:25

Svake sedmice nova sramota.. ima li kraja vise. Yebeem ti dan kad krenu pratit ovaj klub. Jatti trebale 2 godine u radniku i juniorima da se nametne u ekipu, ovaj Meite dobije prvu postavu iz aviona odmah. Kakav Ivanisevic nije mogo u istri igrat, kakav Hujber kakvi bakraci.
Kuzmanovic, Pidro, Serbecic, Salcin sve nasi igraci a 3x jeftiniji sigurno! Gdje su se kapiteni Ljajic, Ristovski sakrili umjesto da dizu ekipu.. Lako je biti kapiten kad se pobjeđuje

H8Z7
Kontakt:

Post Postao/la H8Z7 » 11 mar 2026, 21:27

Nije da smo navikli na trofeje i nešto. Bruka i sramota. Što je rekao Sušić nisu oni ni i od igrači.
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene

L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!

NajvecaRadosti
Kontakt:

Post Postao/la NajvecaRadosti » 11 mar 2026, 21:31

Mozemo lagano aktivirati onu temu novi trener.Trebat ce nam za heftu.Nek vas je sram i stid sve karinasi jedni.
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!

Lucas
Kontakt:

Post Postao/la Lucas » 11 mar 2026, 21:33

Herson je napisao/la:
11 mar 2026, 21:20
SHZ82 je napisao/la:
11 mar 2026, 21:09
prije svega cestitke Velezu i veliki aplauz za atmosferu sa obje strane.

ekipa i strucni stab nemam rijeci kakvo razocarenje, pa otvoris utakmicu idealno i onda gluoe greske.
prvi gol neshvatljivo losa procjena Banica, Gojkovic stoji na 5m i konta nece se nista desiti.
Poslike toga nikakva reakcija, bukvalno stali.
Laljic, Ristovski ne smiju krenuti kao igraci slikedecu sezonu u FKSarajevo, nama trebaju mladi igraci koji ce da trce vise od zivota u ovakvim utakmicama.
Cvitanovic jeste stsbilizovao ovu ekipu koja ima potencijal ali previse demagogije i nakvih supljih prica tako da zavrsi sezonu i cao.
Sta i kako dalje vise niko nema pojma, ali ovo ovako nece ici
Cvitanović je za kratko vrijeme stabilizovao ekipu i napravio tim, a onda za još kraće vrijeme rasformirao isti tim.
Ljajić i Ristovski ne mogu u istu rečenicu. Adem je u mnogim utakmicama vukao ekipu naprijed i pravio prevagu u ofanzivi, dok Ristovski ne donosi apsolutno ništa, konstantno griješi, ispada, djeluje kao totalni amater.
Ovo me podsjeća na sezonu 2014/15. Kodro preuzeo ekipu tokom jeseni, otprilike u istom periodu kad i Cvitanović, brzo iskristalisao prvih 11, uglavnom isti počinjali i do kraja jeseni imao sve pobjede i remi sa Zrinjskim u Mostaru. Došlo proljece, čovjek se izgubio u silnim rotacijama i izmišljanju tople vode, rahmetli Dženo morao spašavati titulu.
Zadnja izmjena: Lucas, dana/u 11 mar 2026, 21:34, ukupno mijenjano 1 put.

visokohz
Kontakt:

Post Postao/la visokohz » 11 mar 2026, 21:34

I treće mjesto je upitno sa ovakvom odbranom...

rimljanin90
Kontakt:

Post Postao/la rimljanin90 » 11 mar 2026, 21:34

Iako sam jako nezadovoljan kako cvitanovic postupa kada nema rezultat mislim da se treba sacekati i kada covjek dobije svoj prijelazni rok onda tjerati nakon poraza. Hladne glave sada mislim da nije rjesenje da se trazi novi trener, svakako nemamo sta izgubiti. U Evropi cemo izvuci nekog basaksehira ili fscb i sl ekipe tako da svakako mi kao i svake godine trebamo se fokusirati na iducu sezonu

Brundoo
Kontakt:

Post Postao/la Brundoo » 11 mar 2026, 21:37

Petev?

plisek
Kontakt:

Post Postao/la plisek » 11 mar 2026, 21:41

ŠTA_JE je napisao/la:
11 mar 2026, 21:04
plisek je napisao/la:
11 mar 2026, 20:52
Djeste karinasi, jel se pljuje po ekipi? Mi smo grmili do izlaska na 4 gola zaostatka ko da smo vodili, davali podrsku, vi ovdje sjedite i pljujete. Jarane jeza me prosla ko protiv tuzle u zenici birvaktile. Al sta zna derbi/plastika navijac sta je taj osjecaj. SARAJEVO ZA TEBE ZIVIMO
To sto si ti se pohvalio da si bio na utakmici i navijao abolira onu igru, 4 primljena gola, Ibrine casove trenerskog posla Mariju, igru Spahica naspram naseg Turkeša, pa i Mamići su imali sta da vide kako se gradi ekipa od prosjećnih igrača? Dragi @plisek ni od koga se ne smije primati 4 gola, niko ne smije od nas biti bolji u dvije utakmice NIKO!!! Cijenim odlazak, navijanje, podrsku, tvoje stavove ali veceras ih nista ne smije abolirati ovog naprosto poniženja od rezultata.
burazeru niko ne postavlja pitanje jel trebamo primiti 4 komada ili jesmo li dobro izgledali. Poenta mog posta nije bilo da se hvalim, ja sam svaku tekmu uz Sarajevo od 1996e, nemam se kome dokazivat. Poenta je da dok smo imali niz pobjeda sve je bilo mirno, pola ovih nazoruso i jet2holiday ublehasa ovdje nije pisalo. Odjednom izlaze iz sahtova, ne valja Mario, ne valja Adem, ne valja Kupresak, treba sve tjerat ispocetka. Mi imamo najgoru navijacku bazu u Bosni. Ovih 1000 sto je danas bilo u Mostaru su oni najgori bolesnici, mi cemo pjevat i da se ispada u drugu ligu, ostatak ce doci na evropske tekme i eventualno derbi. Ne pricam o tome jesmo li dobri bili, daleko, uzasno smo izgledali, raspad sistema, pricam o tome da i kada tesko je treba stat uz svoj tim a ne psovat mrtve. Nadam se da kontas sta govorim, ovo je bez ikakve lose namjere ka tebi, nevezano za tvoje stavove
Zadnja izmjena: plisek, dana/u 11 mar 2026, 21:43, ukupno mijenjano 1 put.
2x šampion Jugoslavije
5x šampion Bosne i Hercegovine
8x osvajač Kupa BiH
1x osvajač Superkupa BiH
--Najtrofejniji klub u Bosni i Hercegovini--
---------Saraj'vo, za tebe zivimo!!--------

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 11 mar 2026, 21:41

Mi smo se vratili opet na početak sezone i na one utakmice kad primamo gol ide raspad sistema . Toliko iskustva a kad primamo gol pucamo po šavovima, čim je nasuprot iole agresivna ekipa mi sami sebi dajemo golove. Banic moze odbrani svašta nesto posebno 1 na 1 al nije dobar golman a razlog je centarsutevi i nizak je a to se kod današnji golmana najviše traži. Kad pomislim na sljedeće dvije utakmice Siroki I Zrinjski nije mi dobro .

Brundoo
Kontakt:

Post Postao/la Brundoo » 11 mar 2026, 21:44

visokohz je napisao/la:
11 mar 2026, 21:34
I treće mjesto je upitno sa ovakvom odbranom...
Peto mjesto bi bio uspjeh. Vrapcici i listica su 10 puta bolji. Borac i zrinjski svjetlosnu godinu ispred svih.

adoado
Kontakt:

Post Postao/la adoado » 11 mar 2026, 21:44

Jet2Holiday je napisao/la:
11 mar 2026, 21:15
Moram priznati, da mi je vcrs malo teško.

slika
Zaboli ga kita, gura čamugu, gura ovog malog radioaktivnog što neće da trči glumi Pjanića, gura kloca ovog tenisera Ivaniševića, njemu top jer zna da će se transferima na ljeto parčati ekipa, a djecu iz akademije ko J**+ nikad Anes mali neće dočekati svoju priliku kakvu god kvalitetu on imao, a mali odskače nevjerovatno.

Haj što je čamuga izgubljen, tek je doš'o. Al' što igra od prve u najvažnijoj utakmici sezone, gdje je Sergej? Gdje je Cimirot? Gdje je Maroodza? Zašto je ovako kratka klupa?
Zaklinj'o si se,
Pehar obećav'o...

OsmanhodzicBuco
Kontakt:

Post Postao/la OsmanhodzicBuco » 11 mar 2026, 21:47

Ristovskom se zahvaliti, a adema koristiti kao dzokera pola sata.
Promijeniti formaciju jer ne mozemo igrati sa krilima kad ih nemamo. Ne izmisljati toplu vodu sa ovom djecom i rotirati svaku utakmicu po trojicu novih.
Ovo ako usvojimo mozemo izvuci sezonu da na nesto lici.

Jet2Holiday
Kontakt:

Post Postao/la Jet2Holiday » 11 mar 2026, 21:49

Ima li neko da se nije ispišao po nama ove sezone?

Dok je Mirvic tu, nema nama naprijed.
🎶 Kad sa sjevera pjesmu čuješ ti, dole na terenu srce ostavi 🎶

„Nothing beats a Jet2 holiday!”

DoSmrtiOdani87
Kontakt:

Post Postao/la DoSmrtiOdani87 » 11 mar 2026, 21:51

I superkup odigrajte ovako preko kurca majku vam u picku jeb.em. Al necemo upirati prste

feniksptica
Kontakt:

Post Postao/la feniksptica » 11 mar 2026, 21:53

Idejno rjesenje sutra !!!!

Svako zlo za neko dobro :mrgreen:
Plavo oko plakalo je.

BOT (ponude u inbox)

Fudo
Kontakt:

Post Postao/la Fudo » 11 mar 2026, 21:54

rimljanin90 je napisao/la:
11 mar 2026, 21:34
Iako sam jako nezadovoljan kako cvitanovic postupa kada nema rezultat mislim da se treba sacekati i kada covjek dobije svoj prijelazni rok onda tjerati nakon poraza. Hladne glave sada mislim da nije rjesenje da se trazi novi trener, svakako nemamo sta izgubiti. U Evropi cemo izvuci nekog basaksehira ili fscb i sl ekipe tako da svakako mi kao i svake godine trebamo se fokusirati na iducu sezonu
Znaci ti bi upropasti i sljedecu takmicarsku godinu. Lik ko da vodi Rudar, ustvari i oni bolje igraju.
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool

plisek
Kontakt:

Post Postao/la plisek » 11 mar 2026, 21:58

Jet2Holiday je napisao/la:
11 mar 2026, 21:49
Ima li neko da se nije ispišao po nama ove sezone?

Dok je Mirvic tu, nema nama naprijed.
jos si samo ti falio, jel sanjas Mirvica, jel se probudis svako jutro i kazes ja sam frustriran u svom jadnom zivotu a za to sve je kriv Mirvic?
2x šampion Jugoslavije
5x šampion Bosne i Hercegovine
8x osvajač Kupa BiH
1x osvajač Superkupa BiH
--Najtrofejniji klub u Bosni i Hercegovini--
---------Saraj'vo, za tebe zivimo!!--------

feniksptica
Kontakt:

Post Postao/la feniksptica » 11 mar 2026, 21:59

Pa je l Cvitanovic dobar il nije..

Ne mozete svaka 3 kola mijenjat misljenje..
Plavo oko plakalo je.

BOT (ponude u inbox)

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: AvantiBL i 28 gostiju.