ANTIDRZAVNI ELEMENTI

Ko ti je kriv sto ga nisi bar malo zavuko kad se plavusa naguzilafeniksptica je napisao/la: ↑11 mar 2026, 21:54Trebo sam i ja yajebavat Zelju sinoc dok je bilo prilike majku mu...
Nece u PL al skoknuli bi u Europu malo ..
Logicno
Proklet bio dan kad je usao u nas klub.
Zato i ja sutim kad ste vi prvi na redu da fasujete, jer znam da ce nam prisjest. Mada svakako ne sjecam se u zivotu da sam prvi poceo s tim sranjima ni ovdje ni ovako inace, bas djecija furka, a furaju je i odrasli ljudi sto mi nikako ne ide u glavu. I sad se nerviram kad se sjetim 2019. i otkaza Husrefu kad su se nasi debili nakacili provocirat, nasladjivat se, pametovat i ni krivi ni duzni nas manje od 7 dana poslije toga prestignete na tabeli, i za to vam bio dovoljan remi sa Zvijezdom 09. Kad tad nasim debilima nisam psovo, ne znam hocu li ikad, mada mi i sad dodje nekad kad citam pojedine ovdje koje necu imenovati. Ali eto postujem ja kad neko zna dobro istrollat, bio vas ili nas, ali od ovih debila mi se ne da citat forum pa ovako ponekad udjem dan-dva pa opet ne ulazim mjesecima. Vi kad izgubite odletim do vase teme da procitam psovke i kletve jer imate najbolju inspiraciju za to i to je to.feniksptica je napisao/la: ↑11 mar 2026, 21:54Trebo sam i ja yajebavat Zelju sinoc dok je bilo prilike majku mu...
Druze, ovdje je samo takmicenje ovog hrama i brunde koji je veci bilde, nista drugofeniksptica je napisao/la: ↑11 mar 2026, 21:54Trebo sam i ja yajebavat Zelju sinoc dok je bilo prilike majku mu...
Lewy21 je napisao/la: ↑11 mar 2026, 22:06Zato i ja sutim kad ste vi prvi na redu da fasujete, jer znam da ce nam prisjest. Mada svakako ne sjecam se u zivotu da sam prvi poceo s tim sranjima ni ovdje ni ovako inace, bas djecija furka, a furaju je i odrasli ljudi sto mi nikako ne ide u glavu. I sad se nerviram kad se sjetim 2019. i otkaza Husrefu kad su se nasi debili nakacili provocirat, nasladjivat se, pametovat i ni krivi ni duzni nas manje od 7 dana poslije toga prestignete na tabeli, i za to vam bio dovoljan remi sa Zvijezdom 09. Kad tad nasim debilima nisam psovo, ne znam hocu li ikad, mada mi i sad dodje nekad kad citam pojedine ovdje koje necu imenovati. Ali eto postujem ja kad neko zna dobro istrollat, bio vas ili nas, ali od ovih debila mi se ne da citat forum pa ovako ponekad udjem dan-dva pa opet ne ulazim mjesecima. Vi kad izgubite odletim do vase teme da procitam psovke i kletve jer imate najbolju inspiraciju za to i to je to.feniksptica je napisao/la: ↑11 mar 2026, 21:54Trebo sam i ja yajebavat Zelju sinoc dok je bilo prilike majku mu...
A ti si se tad mućao kod tate u jajima?
Trenutno korisnika/ca: perodeformero i 21 gost.