Svi su zakazali od trenera pa do igraca
Jedini plus navijacima koji su bili rasporedjeni na tri tribine
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Nažalost toliko možemo igrati na nivou, loše treniramo, fizika je tanka i spori smo, te igrači imaju veliku slobodu i opuštenost. Pojedinci se odvaljuju od alkohola, primjer Renana gdje mu je došlo na naplatu, a i prati ga kolega Marodza, u koktel su dva. Šiše su druga opsesija, za ove što ne preferiraju alkohol. Druga stvar, osnovnim poznavaocima fudbala je jasno da ne možeš svaku utakmicu miksati zadnju liniju, to je osnova da imaš uigrane tandeme, mi ga baš miješamo. Treća stvar, ko je god išta loše govorio za Gulija i davao komentare da ćemo proigrati kada ode veze nema sa fudbalom. Kao i svaki trener i Cvitanovic ima podršku jer ništa gore nema od stalnog mijenjanja trenera ali mora se malo dozvati te pojačati autoritet jer ne možeš igrača hvaliti kada nije dobar i ne možeš igračima pustiti punu slobodu da bi dobio momentum podrške od igrača, jer igrači te možda gotive ali rezultati trpe. Pozznokee je napisao/la: ↑11 mar 2026, 20:54Pa izgledalo je dobro, odlično prvih pola sata. Onda smo nakon prvog gola njihovog nestali sa terena. Nevjerovatno sta se desilo sa nasom ekipom koja je igrala čvrsto i odlicno u defanzivi.
Treba Mario dobro da se zapita s obzirom da kad je krenuo sa ovim rotacijama uslijedio je ovaj pad.
Krdzalic Bralic i Renan out definitnivno.
Mislim da se ni Renata nece zadržati, dosta je tanji od povrede. Realno.
Sve u svemu razočarenje jos jedno od sezone.
Gospon Plisek, medjunozje mirvica je slobodno za njegove pushikurce.plisek je napisao/la: ↑11 mar 2026, 21:58jos si samo ti falio, jel sanjas Mirvica, jel se probudis svako jutro i kazes ja sam frustriran u svom jadnom zivotu a za to sve je kriv Mirvic?Jet2Holiday je napisao/la: ↑11 mar 2026, 21:49Ima li neko da se nije ispišao po nama ove sezone?
Dok je Mirvic tu, nema nama naprijed.
Nebi se bas slozio da je imao dobre rezultate. Cisti prosjek, ali i to je ok, ako se vidi neki napredak, dobra igra, sanse pa da kazes ovo ce abd nadoci, ali jok oci krvave od tkz igre.

Evo vidio sam ga, na uzorku tri jače proljetne utakmice, dvomeč sezone sa Veležom i Borac. Epilog: tri poraza, jedan dati gol, sedam primljenih. Evo glave, da bi Kobac Selimović ili Dogan te tri utakmice bolje odradili za mjesečni minimalac.
Ekipa je vise nego kvalitetna, samo je problem sto su pichkice. Vjetar puhne, frizura se pokvari i odmah neraspolozeni budu citav dan. Nasikirali se.Neza je napisao/la: ↑11 mar 2026, 22:40Je li opet sudija kriv?
Morate da shvatite da imamo loš tim. Nemamo uopšte igrače za prvaka, a ni trenera. Sarajevo služi za prodaju igrača Mirviću i to je to. Iz istog razloga je njegov buraz ušao u Želju. Prodaja igrača i profit. Ovog crnca ubacili, momak ne zna da hoda, ali bitno je da dobija minute ne bi li ga tušnuli nekome. Telalović nije za fudbala. Mirvić OUT!
![]()
Sto je onda doveo Adema,Cimirota,Menala, Ristovskog itd. Na njima jedino moze izgubiti pare, jer sugurno nisu jeftini. Pola ti igraca da odu u npr. zrinjski bili bi glavni igraci.. Pa nas kara nas bivsi "otpad" kao Salcin i drugi. Problem je sto kod nas igraju ko bolikurci i jedva cekaju da svaka tekma zavrsi da nazdrave, tu je kriv onaj ko im to dopusta.Neza je napisao/la: ↑11 mar 2026, 22:40Je li opet sudija kriv?
Morate da shvatite da imamo loš tim. Nemamo uopšte igrače za prvaka, a ni trenera. Sarajevo služi za prodaju igrača Mirviću i to je to. Iz istog razloga je njegov buraz ušao u Želju. Prodaja igrača i profit. Ovog crnca ubacili, momak ne zna da hoda, ali bitno je da dobija minute ne bi li ga tušnuli nekome. Telalović nije za fudbala. Mirvić OUT!
![]()
neka te plava fekalijo, ispao ti jejo sinoc sloge, jel ti tesko palo?Jet2Holiday je napisao/la: ↑11 mar 2026, 22:20Gospon Plisek, medjunozje mirvica je slobodno za njegove pushikurce.plisek je napisao/la: ↑11 mar 2026, 21:58jos si samo ti falio, jel sanjas Mirvica, jel se probudis svako jutro i kazes ja sam frustriran u svom jadnom zivotu a za to sve je kriv Mirvic?Jet2Holiday je napisao/la: ↑11 mar 2026, 21:49Ima li neko da se nije ispišao po nama ove sezone?
Dok je Mirvic tu, nema nama naprijed.
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], muhamedhulk i 28 gostiju.