Chelsea FC
Moderatori/ce: Monolog,ribery,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88
-
strahmeipomisliti
- Kontakt:
Re: Chelsea FC
Ahahahahahahahahah divi kapitena J*** mu mrtvace
- Pensioner26
- Kontakt:
Samo da se javim i da za vcrs yebem Jorgensenu i Delapu sve zivo. Uspio je prvim dodirom mi iz.je.bati zivce
- wadethegreat
- Kontakt:
Nista pokusati uci u LP nekako…
Sta ti jedan glupan od utakmice uradi…
Lakse bi mi bilo da su nas satrali…
Sta radi glupan…
Sta ti jedan glupan od utakmice uradi…
Lakse bi mi bilo da su nas satrali…
Sta radi glupan…
Zadnja izmjena: wadethegreat, dana/u 11 mar 2026, 22:49, ukupno mijenjano 1 put.
Tesko ce ovi moci stici dva razlike.. ovdje pod hitno treba novi golman,dva kvalitetna stopera i desni bek dostojna zamjena za Dzejmsa,Gusto nije taj kalibar..
Ne svidja mi se veceras sto Rosenior cuva 82 minuta dvojicu najgorih na terenu Palmera i Joao Pedra..umjesto Garnaca da ubacis,sa ovim izmjenama Enzo ide na krilo
Probat kroz ligu nekako izboriti ligu prvaka,ako se bude dalo.
Ne svidja mi se veceras sto Rosenior cuva 82 minuta dvojicu najgorih na terenu Palmera i Joao Pedra..umjesto Garnaca da ubacis,sa ovim izmjenama Enzo ide na krilo
Probat kroz ligu nekako izboriti ligu prvaka,ako se bude dalo.
Zadnja izmjena: harry_90, dana/u 11 mar 2026, 22:49, ukupno mijenjano 1 put.
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
Jbg..šteta ,prevelika prednost..a svega mi bolje smo stajali na terenu..bilo šansi,dobrih akcija..svega..i što reče pensioner Delap mi pravo ra.spizdi živce jednim dodirom
Zadnja izmjena: aqarius, dana/u 11 mar 2026, 22:53, ukupno mijenjano 1 put.
- superFrankie
- Kontakt:
Kakva je ovo tuga, sta smo sve primili. Sve sto smo napravili i promasili naprijed, nadoknadili smo defanzivno duplo. Na goli otok vecinu nasih defanzivaca treba poslati
- wadethegreat
- Kontakt:
Trpajjjj.
Gledaj Jorgensena
Gledaj Jorgensena
Vadis Palmera i Pedra, ubacujes jos jednog veznjaka i napadaca, dakle petrpavas sredinu da ne zna ko gdje igra, sta radis Enza guras na krilo? Zatvaras tekmu dok gubis 3:2, bolje da ispadnemo i ne brukamo se, ljudi su doveli dva lijeva krila i niti jedno ne valja i uskoro ce napustiti klub. Bacio si 100m.
Mora se izucavati ovo sto rade nasi direktori, lekcija svima kako unazaditi klub. Maresca je znao kako izbalansirati tim, ovaj frajer gleda samo naprijed, imas 1:1 i dva igraca ti brane kontru. Necemo mi daleko s Roseniorom. Taj covjek NE SMIJE ostati nas trener.
Mora se izucavati ovo sto rade nasi direktori, lekcija svima kako unazaditi klub. Maresca je znao kako izbalansirati tim, ovaj frajer gleda samo naprijed, imas 1:1 i dva igraca ti brane kontru. Necemo mi daleko s Roseniorom. Taj covjek NE SMIJE ostati nas trener.
Bgm osvetiše nam se pravo za ono ljetos ali šta je tu je. 
Jeste vidjeli Delapa sada...naš aut i on napravi faul..izgubismo loptu i gol..a Jorgensen neka ide u tri pichke materine..on im je i okrenuo tekmu..što limeni kaže skini ga sa gola neka niko ne brani..sve što je išlo u okvir gola primio je..
Zadnja izmjena: aqarius, dana/u 11 mar 2026, 22:57, ukupno mijenjano 1 put.
Svi ubodu sa francuskim igracima,samo mi naletimo na Disasija,Badiasila,Fofanu i Gusta
Gotovo je ovo,mislim da je greska Jorgensena sve preokrenula kontra nas..
90% ovih igraca ne bi igrali za Celzi da je Roman tu,ovo je zesci skart,cast Dzejmsu i donekle Palmeru.
Gotovo je ovo,mislim da je greska Jorgensena sve preokrenula kontra nas..
90% ovih igraca ne bi igrali za Celzi da je Roman tu,ovo je zesci skart,cast Dzejmsu i donekle Palmeru.
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
-
sportskimarketing
- Kontakt:
Jel te obradovalo?Pensioner26 je napisao/la: ↑11 mar 2026, 18:54Sumnjam, ici ce tu Gusto na beka a James u sredinu, iako sam i ja za tu tvoju varijantu bez što manje prd.eža u odbrani. Obradovalo bi me da ne vidim Sancheza na golu.
Puce petarda,ma nema pojma ne moze ovako,i prosle sezone je pred kraj menjao sanceza i stavljao jorgensena pa je ovaj isto zaebao i ove sezone opet,pa slepci opametite se vise i dovedite klasu gilmana i stopera ali ne vredi moramo da se brukamo,a smejemo se totenhemu nesto.
- Pensioner26
- Kontakt:
Nek nas šprdaju. I nismo za bolje
Ma ista su to ****, i Sanchez nista bolji ili hajmo reci za dlaku bolji. Bezveze se nerviramo i prdimo o golmanima i odbrani dok ovi supci dovode krila i napadace. Ako izbore LS sljedece sezone aferim.sportskimarketing je napisao/la: ↑11 mar 2026, 22:56Jel te obradovalo?Pensioner26 je napisao/la: ↑11 mar 2026, 18:54Sumnjam, ici ce tu Gusto na beka a James u sredinu, iako sam i ja za tu tvoju varijantu bez što manje prd.eža u odbrani. Obradovalo bi me da ne vidim Sancheza na golu.
-
sportskimarketing
- Kontakt:
Napredak ce postojati tek kad leglo sportskih direktora napusti klub. Kroz selekciju sastava se vidi da oni diriguju s forsiranjem pojedinih igraca / rotacija. Maresci je smetalo, zato je bivsi. Smijesno je u sta su pretvorili klub i koliko nesposobnosti postoji unutar samog kluba.
- superFrankie
- Kontakt:
Dan te yebo, od utakmice gdje si bio bolji dolazimo do toga da primamo 5 golova. Puno puta su me ove sezone bez rijeci ostavili, ali ovo je vrhunac
50/50 utakmicu izgubiti sa tri razlike, svaja cast momci. Ne znam koliko utakmica su nam zasrali golmani i stoperi, pa zao mi je ovi ofanzivni igraca koji moraju sa ovim majmunima igrati
Nestvarno.
Nisno uopste losi bilk a natrpase nas ljudi.
Jorgensenov poraz njegov gol i poslije raspad.
Da je ostalo 1 razlike. Moglo bi sd sta ocdkivat u uzvratu.
Ovako nema potrrbe ni igrat
Nisno uopste losi bilk a natrpase nas ljudi.
Jorgensenov poraz njegov gol i poslije raspad.
Da je ostalo 1 razlike. Moglo bi sd sta ocdkivat u uzvratu.
Ovako nema potrrbe ni igrat
-
sportskimarketing
- Kontakt:
Ne bih se slozio. Najveci % gresaka Sancheza je igra nogom, sto se tice refleksa, agilnosti i hvatanja kornera/centarasuteva tu nikad nije bio problem s njim. Nadam se i ja da ce uprava dovesti novog golmana, ali Sanchez je u svim parametrima bolja opcija od JorgensenaIQ200 je napisao/la: ↑11 mar 2026, 23:00Ma ista su to ****, i Sanchez nista bolji ili hajmo reci za dlaku bolji. Bezveze se nerviramo i prdimo o golmanima i odbrani dok ovi supci dovode krila i napadace. Ako izbore LS sljedece sezone aferim.sportskimarketing je napisao/la: ↑11 mar 2026, 22:56Jel te obradovalo?Pensioner26 je napisao/la: ↑11 mar 2026, 18:54
Sumnjam, ici ce tu Gusto na beka a James u sredinu, iako sam i ja za tu tvoju varijantu bez što manje prd.eža u odbrani. Obradovalo bi me da ne vidim Sancheza na golu.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.