Kakvu nadu ljudi nisu u stanju dva pasa odigrati kako treba.
Re: Champions League 2025/26
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers
Re: Re: Champions League 2025/26
1974---1975---1976---2001---2013---2020
- JayCatwright
- Kontakt:
Znaci karamo arsenala u finalu 
- superFrankie
- Kontakt:
Okrece Chelsea ovo, bolji smo bili..
Hahahahah,bit ce dobro ako galatu prodjete
PSG osvaja.
Party je kaze odgodjen, navijat ce protiv dok ne ubodu
A jbg onaj komentator u uvodu utakmice jedno 7 puta ponovio kako je City favorit, samo sto nije rekao ovi nemaju nikakve sanse. Izgledali su malo nonsalantno u drugom poluvremenu iskreno se nadam da se nece obit o glavu. Nelos onaj Tiago ili kako vec.
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
-
Invincibles14
- Kontakt:
A petarde u Parisu, sta kaze onaj bara bara su s Parisom
Pokrij se sinko i ne brukaj se izjavama
Pokrij se sinko i ne brukaj se izjavama
čnajjača liga
Pa nije ni cudo sto je Arsenal prvi u PL 
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Ne zna Real kako je dao a City ne zna kako je primio 3 večeras. Čudna utakmica.
Zasluga 100% Pep Guardiola sa O’Really i Khuasanov na bokovima i magarac Erling u napadu.
Zasluga 100% Pep Guardiola sa O’Really i Khuasanov na bokovima i magarac Erling u napadu.
4-IN-A-ROW
Valverde odigrao kao zlatna lopta. Bravo za simpaticni Bodo. 
Zadnja izmjena: Velizar, dana/u 11 mar 2026, 23:08, ukupno mijenjano 1 put.
- Shategabri
- Kontakt:
I ćorava koka zrno ubode.
Nije neki ćejf.
Koševo Zapad
Ne zanimaju me vise ovi preplaceni milioneri iz liga petice
Za Bodo navijam do kraja
Za Bodo navijam do kraja
A jbt, bilo bi stvarno tragikomično, vanvremenski da Arsenal izgubi u finalu od ovog Real Madrida.
U smislu fudbalskom, bolji su u svakom segmentu igre, pogotovo prekid, aposlutno bolje igraju cijelu sezony, imaju veću dubinu i onda doɗe neki Fran zGarcia izbaci te autogolom
Ali to je Real Madrid , klub po kojem ce se zvati ovo takmicenje
I Liverpool je bio debelo bolji 2022 pa opet nista
Mislim da ce im najtezi meč biti eventualno PSG u 1/2 ,ako dignu formu kao prosle sezone i vrati im se Ruiz ,baš su nezgodni. Tu jedino mogu ispast .
Ovo ostalo je sve teška talašikaz City revans, Bayern, PSG? I u finalu ko god svejedno je
U smislu fudbalskom, bolji su u svakom segmentu igre, pogotovo prekid, aposlutno bolje igraju cijelu sezony, imaju veću dubinu i onda doɗe neki Fran zGarcia izbaci te autogolom
Ali to je Real Madrid , klub po kojem ce se zvati ovo takmicenje
I Liverpool je bio debelo bolji 2022 pa opet nista
Mislim da ce im najtezi meč biti eventualno PSG u 1/2 ,ako dignu formu kao prosle sezone i vrati im se Ruiz ,baš su nezgodni. Tu jedino mogu ispast .
Ovo ostalo je sve teška talašikaz City revans, Bayern, PSG? I u finalu ko god svejedno je
- Wilshere10
- Kontakt:
Ovo sto sam pogledao,
slabo ko ima sansi protiv Arsenala sem Bayerna.
slabo ko ima sansi protiv Arsenala sem Bayerna.
Jasno da bi to bilo jedino posteno finale izmedju dvije najbolje ekipe u ovom trenutku.Wilshere10 je napisao/la: ↑11 mar 2026, 23:14Ovo sto sam pogledao,
slabo ko ima sansi protiv Arsenala sem Bayerna.![]()
Kako je lagano naložiti ove glupe fanove EnBiJeja na raspale mediokritete. Igrače koje njihovi timovi plaćaju po 20-40 milja klubovi tipa Hofenheim, Udinese, Getafe i slični nađu za nekih 5m. Godišnja primanja isto tako debelo iznad, relativno talentu igrača. Ovih 5-10 što su zapravo svjetska klasa u ligi turista, čeka ponudu Barcelone, Reala, Bayerna, PSGa pa da napokon mogu početi osvajati nakon što iscijede kofere glu-pih engleza.
Zapravo, žao mi je trenera koji ispaštaju zbog toga. Liga je zapravo preslikana saudi liga sa dobrim PR-om. Samo kad shvatiš da su od mrtvog arsenala (koji nikad ništa ne osvoji bajdvej) nekako stvorili ideju 'velikog kluba' i prvog favorita za osvajanje ove sezone. Tragikomično, ali i impresivno kako manipulišu prosječnog fana. Liverpool I United su zapravo jedini veliki klubovi koje imaju. Opet, uprkos historiji, jedan od ova 2 je skoro pa mrtav klub koji se vrlo vjerovatno neće vratiti na stari put. Nešto kao Juventus i Milan. Nostalgija dr-kić i tjt. Znači, samo jedan velikan realno
Zapravo, žao mi je trenera koji ispaštaju zbog toga. Liga je zapravo preslikana saudi liga sa dobrim PR-om. Samo kad shvatiš da su od mrtvog arsenala (koji nikad ništa ne osvoji bajdvej) nekako stvorili ideju 'velikog kluba' i prvog favorita za osvajanje ove sezone. Tragikomično, ali i impresivno kako manipulišu prosječnog fana. Liverpool I United su zapravo jedini veliki klubovi koje imaju. Opet, uprkos historiji, jedan od ova 2 je skoro pa mrtav klub koji se vrlo vjerovatno neće vratiti na stari put. Nešto kao Juventus i Milan. Nostalgija dr-kić i tjt. Znači, samo jedan velikan realno
- Shategabri
- Kontakt:
- superFrankie
- Kontakt:
Toliko nas spanci pisaju da se lider La lige muci sa ekipom iz donjeg dijela tablice u Engleskoj, svaka cast nema sta