Nije u tome poenta, i Petrovic bi s nasom odbranom isto izgledao. Ne bi primili 5 primili bi 4 gola sa njim, jel bi nas to spasilo, pa i ne bas. Svi koji su vidjeli da je imao wow statistiku u Strasbourgu i pogledali kompilaciju odbrana, necemo se lagati koga boli ona stvar za Strasbourg da gleda 5 njihovih tekmi u sezoni, e svi ti ljudi su u zabludi. Da ne pricamo o Bournmoutu koji ljudi vide dva puta u sezoni i to kad igraju protiv nas. Petrovic isto ima uzasne greske u Bournmoutu i amaterski primljene golove, popratite malo pa onda napisite, ne pisite samo da se pravite pametni zato sto vam je drag ili sto je srbin.
Chelsea FC
Moderatori/ce: _dreamer_,Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88
Re: Chelsea FC
- wadethegreat
- Kontakt:
Jedina je nada da je Penders Novi Kurto 
- Pensioner26
- Kontakt:
Daj mi 2 stopera Talijana, pa nek su iz Chieva, Verone ili Cremonesea
Aha, naša odbrana je kriva što Jorgensen doda loptu njihovom igraču, hahaha. Imaš 2:2 na teškom gostovanju i amater im pokloni gol. Mojne više, dosta od tebe.IQ200 je napisao/la: ↑11 mar 2026, 23:33Nije u tome poenta, i Petrovic bi s nasom odbranom isto izgledao. Ne bi primili 5 primili bi 4 gola sa njim, jel bi nas to spasilo, pa i ne bas. Svi koji su vidjeli da je imao wow statistiku u Strasbourgu i pogledali kompilaciju odbrana, necemo se lagati koga boli ona stvar za Strasbourg da gleda 5 njihovih tekmi u sezoni, e svi ti ljudi su u zabludi. Da ne pricamo o Bournmoutu koji ljudi vide dva puta u sezoni i to kad igraju protiv nas. Petrovic isto ima uzasne greske u Bournmoutu i amaterski primljene golove, popratite malo pa onda napisite, ne pisite samo da se pravite pametni zato sto vam je drag ili sto je srbin.
-
sportskimarketing
- Kontakt:
volio bih do kraja sezone Sarr da dobije priliku. logicnije je njega razvijati i pretrpiti poneku gresku nego trpiti iste greske od igraca koji su pokazali da se ne mogu razviti više i da im ne odgovara ovaj stil fudbala. Sarr je za svoju visinu agilan, moze pokriti puno terena, upravo karakteristike koje se traze od modernih stopera
- wadethegreat
- Kontakt:
Odbrana je hladno kriva za prva dva gola.Madafaka je napisao/la: ↑11 mar 2026, 23:40Aha, naša odbrana je kriva što Jorgensen doda loptu njihovom igraču, hahaha. Imaš 2:2 na teškom gostovanju i amater im pokloni gol. Mojne više, dosta od tebe.IQ200 je napisao/la: ↑11 mar 2026, 23:33Nije u tome poenta, i Petrovic bi s nasom odbranom isto izgledao. Ne bi primili 5 primili bi 4 gola sa njim, jel bi nas to spasilo, pa i ne bas. Svi koji su vidjeli da je imao wow statistiku u Strasbourgu i pogledali kompilaciju odbrana, necemo se lagati koga boli ona stvar za Strasbourg da gleda 5 njihovih tekmi u sezoni, e svi ti ljudi su u zabludi. Da ne pricamo o Bournmoutu koji ljudi vide dva puta u sezoni i to kad igraju protiv nas. Petrovic isto ima uzasne greske u Bournmoutu i amaterski primljene golove, popratite malo pa onda napisite, ne pisite samo da se pravite pametni zato sto vam je drag ili sto je srbin.
Prvi gol 4 igraca Gledaju niko u blok ne ide.
Prije toga ti igrac sam na drugoj stativi spusta loptu nesto sto smo vidjeli million puta fule assignment.
Drugi gol 2 na 2 mislim sta ocekivati kad Nemas kvalitetnog stopera da ti rijesi Dembelea 1 na 1….
I u napadu isto Klasika dodje se do gola I onda rinaka fulaju se sanse I donose pogresne odluke.
I kao takav napad nam je prime Brazil za ovo Nazad..
Ali Jorgensen jedna od najgorih partija golmana u knockout fazi LP.
Na stranu greska lik je hladno bio na lopi dva puta…
Neozbiljna je ovo ekipa drama.
Isto radi i Petrovic da na govorim o Sanchezu, taj covjek nije prvi golman Srbije raspale, ajd ne pricajte svasta vise, a odbrana je kriva za vise golova nego sto je golman, ti amateri ne pokrivaju prostor dobro nikako. Hajde da vidimo kako smo primili vcrs golove:Madafaka je napisao/la: ↑11 mar 2026, 23:40Aha, naša odbrana je kriva što Jorgensen doda loptu njihovom igraču, hahaha. Imaš 2:2 na teškom gostovanju i amater im pokloni gol. Mojne više, dosta od tebe.IQ200 je napisao/la: ↑11 mar 2026, 23:33Nije u tome poenta, i Petrovic bi s nasom odbranom isto izgledao. Ne bi primili 5 primili bi 4 gola sa njim, jel bi nas to spasilo, pa i ne bas. Svi koji su vidjeli da je imao wow statistiku u Strasbourgu i pogledali kompilaciju odbrana, necemo se lagati koga boli ona stvar za Strasbourg da gleda 5 njihovih tekmi u sezoni, e svi ti ljudi su u zabludi. Da ne pricamo o Bournmoutu koji ljudi vide dva puta u sezoni i to kad igraju protiv nas. Petrovic isto ima uzasne greske u Bournmoutu i amaterski primljene golove, popratite malo pa onda napisite, ne pisite samo da se pravite pametni zato sto vam je drag ili sto je srbin.
1. gol Barcole, covjek spusta glavom loptu Barcoli koji ima pola sata da se namjesti i nema nikoga u bloku, krivac ODBRANA
2. gol Dembelea, ide jedan na jedan sa Fofanom, ovaj ko muha bez glave, tamo ga vamo ga i sut naravno u mrezi, krivac ODBRANA
3. gol Vitinhe, dodavanje u noge protivniku, krivac GOLMAN
4. gol Kviche, pa majstorija, tu ne mogu nikoga kriviti, to ti je kad imas pravo krilo
5. gol Kviche, vracanje u odbranu nula kao i pokrivanje prostora i igraca, Jorgensen istina mogao puno bolje, krivci ODBRANA I GOLMAN
Rezultat je 3:2 za odbranu, dakle Jorgensen je iskljucivi krivac iako je odbrana usrala vise... Ne branim Jorgensena, pokazao je i prije da ne zna braniti, e sad kockas se sa svim tim mladim igracima u polju a ne mozes ostaviti golmana s takvim potencijalom i posaljes ga u Strasbourg. Radije gledas kako igrac kod nas napreduje nego ove mazge na golu. Al eto direktori imaju sjajan plan, vrate Sarra i ne daju mu da igra, posalju Anselmina u Strasbourg ne igra, ljudi dragi...
- Pensioner26
- Kontakt:
Sve mogu prihvatiti, ali da svaki meč mora biti jedna amaterska greška, to nisam zapamtio u životu. Ovo je utopija pratiti i gledati. Bukvalno kvota 1.1 da će neko naš usr.ati se u utakmicu do guše
Zamisli ljudi dali 5 golova
Maresca je zrtvovao pola sezone da ih nauci da igraju u dva smjera, i taj je gowno al je bolji od Roseniora
Kakvo nepostovanje mater onom ko ga je doveo
- wadethegreat
- Kontakt:
Sto je najjace od svega Mogli su Pendersa ostavit da se takmici isti ti kjurac.
I umjesto Gittensa I Garnacha se nesto Moglo rijesiti u odbrani.
Ionako je George bolji od ove dvojice
I umjesto Gittensa I Garnacha se nesto Moglo rijesiti u odbrani.
Ionako je George bolji od ove dvojice
Sve rečeno i objašnjeno jednom slikom. Dodatni komentari nisu potrebni.
- wadethegreat
- Kontakt:
- superFrankie
- Kontakt:
Al i retardirana mi je odluka Roseniora koji je stavio Jorgensena da brani, a zadnji put kad smo igrali protiv Parisa Sanchez imao bogovsku utakmicu
- wadethegreat
- Kontakt:
I On je neiskusan Vidi se drama na nekim odlukama…superFrankie je napisao/la: ↑12 mar 2026, 00:14Al i retardirana mi je odluka Roseniora koji je stavio Jorgensena da brani, a zadnji put kad smo igrali protiv Parisa Sanchez imao bogovsku utakmicu
Ali Sanchez je imao probleme I sa De zerbijem I Maresca ga je slao na klupu I sada Liam.
Kontam da je Neki problem sa karakterom.
Ima samo srece da mu je Jorgensen do sada bio konkurencija.
- Pensioner26
- Kontakt:
Zna li neko da li Cech ima muške djece
-
sportskimarketing
- Kontakt:
ne bi me cudilo da su neznalice od SD trazili da cesto rotira golmane, "da budu oba u formi". neki potezi granice sa socijalnim eksperimentima. pogotovo ako na sve ove ocigledne nedostatke opet odluce kupovati za buducnostsuperFrankie je napisao/la: ↑12 mar 2026, 00:14Al i retardirana mi je odluka Roseniora koji je stavio Jorgensena da brani, a zadnji put kad smo igrali protiv Parisa Sanchez imao bogovsku utakmicu
- Pensioner26
- Kontakt:
- superFrankie
- Kontakt:
Vrlo moguce, ili to ili tipa da mu odrze cijenusportskimarketing je napisao/la: ↑12 mar 2026, 00:19ne bi me cudilo da su neznalice od SD trazili da cesto rotira golmane, "da budu oba u formi". neki potezi granice sa socijalnim eksperimentima. pogotovo ako na sve ove ocigledne nedostatke opet odluce kupovati za buducnostsuperFrankie je napisao/la: ↑12 mar 2026, 00:14Al i retardirana mi je odluka Roseniora koji je stavio Jorgensena da brani, a zadnji put kad smo igrali protiv Parisa Sanchez imao bogovsku utakmicu
- Pensioner26
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.