Istina,ali sta cemo ako Arsenal uzme LP?
English Premier League
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Otelo
- Maroon1946
- Kontakt:
Re: English Premier League
1974---1975---1976---2001---2013---2020
To je oktobar 2022LenyYoro15 je napisao/la: ↑12 mar 2026, 05:43Dobra sa X-a:
"Arsenal ove sezone je rezultatski vjerovatno najdominantniji tim ikad a da istovremeno igracki uglavnom nije dominantan u vecini svojih utakmica"
Ja bih dodao da je ovo tacno ali od decembra 2025 pa na ovamo. Sjecam se oktobra 2024 kad im niko nije sutao na gol.
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Corner and pray
- Wilshere10
- Kontakt:
Corner and pray, 20 boba ispred. 
Ispred koga? Henrya?
- LenyYoro15
- Kontakt:
Jbg sehurski post. Dobro je pa ne napisa 1438.gaston je napisao/la: ↑12 mar 2026, 10:15To je oktobar 2022LenyYoro15 je napisao/la: ↑12 mar 2026, 05:43Dobra sa X-a:
"Arsenal ove sezone je rezultatski vjerovatno najdominantniji tim ikad a da istovremeno igracki uglavnom nije dominantan u vecini svojih utakmica"
Ja bih dodao da je ovo tacno ali od decembra 2025 pa na ovamo. Sjecam se oktobra 2024 kad im niko nije sutao na gol.
TheShed 01 sep 2025, 22:29 je napisao/la: ↑01 sep 2025, 22:29Toliko priče na temi o Guehiju kao da je Maldini, a ne malo bolja verzija Chalobaha.![]()
-
Invincibles14
- Kontakt:
Kakva je kmeka Skauzera bila ljetos sto nisu doveli Guehija, a Konate za njega Nesta osobno.
Ma Guehi je super, jedna losa tekma nakon ne znam kolko ne mijenja cinjenicu da je covjek igracina
ARSENAL4ever
Pep jedini krivac za poraz. Kompletan idiot u sve više situacija.
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Koliko je ocajna postala premier liga govore i rezultati u ligi prvaka. Psg utrpa 5, turci ne vade, Real bez kljucnih igraca, mrtvi Leverkusen, Tottenham smijurija. Vise nije ni zanimljiva za gledanje kao sto je bila proslih sezona.
- Wilshere10
- Kontakt:
Ni meni nije bila uopste zanimljiva dok se Arsenal borio za 4th place trophy. Razumijem vas. 
- QUARTERBACK
- Kontakt:
Bez obzira sto zbog levata na klupi necemo nista uzeti, ne moras ove ovoliko ispisavati, tranquillo bruv.Wilshere10 je napisao/la: ↑12 mar 2026, 14:50Ni meni nije bila uopste zanimljiva dok se Arsenal borio za 4th place trophy. Razumijem vas.![]()
20 godina? Pff suosjecam seWilshere10 je napisao/la: ↑12 mar 2026, 14:50Ni meni nije bila uopste zanimljiva dok se Arsenal borio za 4th place trophy. Razumijem vas.![]()
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Kakve to veze ima ko se za sta bori? Doduse Arsenal se svaki put za trofej borio kada su ostali bili ocajni, mislim da je to 2,3 puta u zadnjih 20 godina. Nikakvu konkurenciju nisu imali i opet nisu uspjeli osvojiti.Wilshere10 je napisao/la: ↑12 mar 2026, 14:50Ni meni nije bila uopste zanimljiva dok se Arsenal borio za 4th place trophy. Razumijem vas.![]()
Govorim generalno za klubove i to kakvi su, a najbolje govore rezultati u ligi prvaka.
Gledam sinoc City, Semenyo vazi za jednog od boljih igraca u premier ligi, ja mislim da ni u jednom vecem timu na svijetu igrao, presmijesan igrac, isto kao i Gakpo, Joao Pedro i slicni.
Definicija bez konkurencije je Liverpulova prošla sezona, bukvalno jedinu ekipu koja je mogla biti konkurent sudije pomele još u ranoj fazi sezone, na Emiratesu poklon bod za Liverpul je bio jasan dokaz u kojem smjeru mora da ide sezona.
Arsenal je 22/23 i 23/24 bio ozbiljan konkurent za titulu, mora da je City bio očajan jer je osvojio "samo" 88 i 91 bod u tim sezonama. Arsenal je recimo imao 89 bodova u istoj sezoni, United je većinu svojih titula osvojio sa manje bodova od toga, Chelsea je imao dvije ili tri takve sigurno.
Arsenal je 22/23 i 23/24 bio ozbiljan konkurent za titulu, mora da je City bio očajan jer je osvojio "samo" 88 i 91 bod u tim sezonama. Arsenal je recimo imao 89 bodova u istoj sezoni, United je većinu svojih titula osvojio sa manje bodova od toga, Chelsea je imao dvije ili tri takve sigurno.
-
RobertHrkac555
- Kontakt:
Treba sve staviti u kontekst vremena. United je bio dominantan, ali bodovni saldo to nije pokazivao. Baš su takva vremena bila. Prije se češće kiksalo ali su ekipe bile bolje. Ove sezone baš je loša igra u samoj ligi, nekad nemam volje ni gledati, ili se leži,ili se aut izvodi minutu,ili neki korneri
Slikao se s Dilettom, svoje sam ostvario
- LenyYoro15
- Kontakt:
Ne treba biti puno pametan da shvatis kako je United sa Fergusonom vecinu titula uzimao u 33. ili 34. kolu.
Rijetko kad se gonilo s nekim do kraja.
Djeca i rezerve igrala zadnja kola kako bi se starteri cuvali za zavrsnicu u Evropi. Naravno da ces osvojit 4 boda od 12 u tim kolima i zavrsiti sa 83 umjesto 90+
Rijetko kad se gonilo s nekim do kraja.
Djeca i rezerve igrala zadnja kola kako bi se starteri cuvali za zavrsnicu u Evropi. Naravno da ces osvojit 4 boda od 12 u tim kolima i zavrsiti sa 83 umjesto 90+
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 12 gostiju.