RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA
Re: RSD Velež Mostar
Jučer sam putem BH radija pratio tekmu iz mostara, i bise govori najslabija posjeta u mostaru, svega 200-300 ljudi, a slušajući ga jučer, nije uopšte bilo žara u njegovom glasu tokom prenosa tekme, isto kao da su igrali u pozorištu...
Mont0 je napisao/la:Brate, jesam li ja kriv mozda sto stadion nije u Fejicevoj? Sta trazis iglu u jajetu. A sa druge strane, mozda nekih 40 puta (sigurno toliko, a vjerujem da je i vise od toga) sam u zivotu pjeske otisao do Vrapcica, dok sam manji bio, i nikad se nisam zalio.oldbridge je napisao/la:Mont0 je napisao/la:Poserem se na citav taj grad sto prica, a guzicu ne bi digili i malo prosetali do stadiona. Dokle vise?
Nista protiv tebe, ali zar ne mislis da sam i ja malkice upravu?![]()
![]()
Ono jucer je dno sto se posjete tice, neka prica i misli ko sta hoce.

Jbt ga, lako je vama, navijacima Zelje, vi ste navikli da budete prvi,
mene ove frustracije ubise, ta vidis 

Support Velez, It's logical! ★
Taj isti stadion je na istoj lokaciji vec 15-ak godina i dolazili su i losije ekipe pa je bilo najmanje 600-700 ljudi ali ono jucer je katastrofa.Nadat se boljem od iduce sezone ali svi zajedno,uprava,navijaci pa i igraci,moraju odrazat sastanak,svi se dogovorit sta ko treba radit i da se jednom konacno krene naprijed ali prije toga,unutar kluba se neke stvari moraju promjenit jer kad gledam,sta nama jedan direktor koji je penzioner moze donjet u klub???Ne moze nista i takvih likova se treba rijesit da bi klub krenuo naprijed ali svi zajedno,od navijaca,poduzetnika,pa i Pike ako moze pomoc u nekom smislu ali svi zajedno moramo biti VELEZ koji ce biti u vrhu tabele ali sa nekom jasnom vizijom.
Ako je istina da je Đonko davao po 100 KM igracima a pojedinci se digli onda su sasvim upravu a jos im se duguju 2 ili ne znam ni ja koliko plata.Sta oni mogu sa 100 KM??Mislim da je to ponizavanje i kad je Velez bio u goroj novcanoj situaciji,nije se davalo po 100 KM ali...tu je nesto mutno od strane VELIKOG ĐONKE i treba se takvih rijesit sto prije a za to su potrebni svi da budu slozni,igraci,ostatak uprave,navijaci,simpatizeri.
Kako vidim,igraci su slozni oko njegove smijene e sad se i drugi moraju porbudit i ustat da se ne desavaju ovakve nemile scene
Ako je istina da je Đonko davao po 100 KM igracima a pojedinci se digli onda su sasvim upravu a jos im se duguju 2 ili ne znam ni ja koliko plata.Sta oni mogu sa 100 KM??Mislim da je to ponizavanje i kad je Velez bio u goroj novcanoj situaciji,nije se davalo po 100 KM ali...tu je nesto mutno od strane VELIKOG ĐONKE i treba se takvih rijesit sto prije a za to su potrebni svi da budu slozni,igraci,ostatak uprave,navijaci,simpatizeri.
Kako vidim,igraci su slozni oko njegove smijene e sad se i drugi moraju porbudit i ustat da se ne desavaju ovakve nemile scene
Sreća, pa je ostalo još malo do kraja prvenstva, inače bi bilo svašta, evo utakmica koje ćemo do kraja još odigrati:
25. kolo 04.05.2011. široki - velež
26. kolo 07.05.2011. velež - drina
27. kolo 11.05.2011. velež - sloboda
28. kolo 14.05.2011. čelik - velež
29. kolo 21.05.2011. velež - slavija
30. kolo 28.05.2011. sarajevo - velež
25. kolo 04.05.2011. široki - velež
26. kolo 07.05.2011. velež - drina
27. kolo 11.05.2011. velež - sloboda
28. kolo 14.05.2011. čelik - velež
29. kolo 21.05.2011. velež - slavija
30. kolo 28.05.2011. sarajevo - velež
- Titova-Juga
- Kontakt:
Ma sreća naša pa su Drina i Budućnost totalno loše i mnogo bodova prosipaju kući,
inače bi se već odavno zakompliciralo.
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
Smrt nacionalizmu !!
Ma kako nije sreća bolan, izgubili smo nevjerovatnih 17 bodova u mostaru, to se nikada nije desilo, ma ovo nije nešto uredu, nek dragi bog kaže. Ali ovaj put nas je bog pogledao, da li će drugi put, pitanje je.Titova-Juga je napisao/la:Ma sreća naša pa su Drina i Budućnost totalno loše i mnogo bodova prosipaju kući,
- Titova-Juga
- Kontakt:
AlemC85 je napisao/la:Ma kako nije sreća bolan, izgubili smo nevjerovatnih 17 bodova u mostaru, to se nikada nije desilo, ma ovo nije nešto uredu, nek dragi bog kaže. Ali ovaj put nas je bog pogledao, da li će drugi put, pitanje je.Titova-Juga je napisao/la:Ma sreća naša pa su Drina i Budućnost totalno loše i mnogo bodova prosipaju kući,
Gleda On nas dugo, dugo već.
Vrijeme je da Velež prestane da se oslanja na "Crvene Noći", "Donacije" i sl., da napokon pravi ljudi uđu u klub i stabilizuju ga koliko toliko za ove naše uvjete tek toliko da se svake je... sezone ne borimo za opstanak.
Potpuno shvatam raju koja više ne dolazi na utakmice, jer ovo sve više nema smisla !
To je isto k'o'da te mala svaki dan vara, a ti joj svaki taj put oprostiš !!
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
Smrt nacionalizmu !!
Smrt nacionalizmu !!
Molim da ova recenica neka uđe u anale navijacke povijesti navijacke grupe RA Vrapcici. Najbolje opisuje navijacki mentalitet navedene skupine.mostarski je napisao/la:Navijace odnosno Red Army **** u zdrav mozak vec skoro dva mjeseca jer je on najveci krivac sto je saradnja oko autobusa propala i sto se navijaci moraju snalaziti sami.
http://a6.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos- ... 1495_n.jpg
http://www.****.ba/slike/fotorep ... 918222.jpg
solo forte solo a destra
mostarski zrinjski
mostarski zrinjski
Filantrop je napisao/la:Molim da ova recenica neka uđe u anale navijacke povijesti navijacke grupe RA Vrapcici. Najbolje opisuje navijacki mentalitet navedene skupine.mostarski je napisao/la:Navijace odnosno Red Army **** u zdrav mozak vec skoro dva mjeseca jer je on najveci krivac sto je saradnja oko autobusa propala i sto se navijaci moraju snalaziti sami.
http://a6.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos- ... 1495_n.jpg
http://www.****.ba/slike/fotorep ... 918222.jpg
A uša tamoooooooo

MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA !
a stvarno imate li objasnjenje za tako losu posjetu u utakmici sa leotarom ...niste ni kopa imali gledajuci slike..
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
-
- Kontakt:
brat dosta je raji vise veleza
uvijek isto....
evo ja prvi nisam htio ici na tekmu jer se u velezu opet desavaju lose stvari
samo cu reci podatak da igraci ne mogu da jedu u restoranu MEGAMARKTA je dovoljna stvar
momci gladni hodaju
a sve zbog jednoc covjeka djonke!!!!
eto jedan od razloga a ima ih vise
uvijek isto....
samo cu reci podatak da igraci ne mogu da jedu u restoranu MEGAMARKTA je dovoljna stvar
momci gladni hodaju
sve mi je jasnoo..ista situacija i kod nas ...dejaa vuuuuu!!!VELEZDOGROBA je napisao/la:brat dosta je raji vise veleza
uvijek isto....
momci gladni hodaju
FK SARAJEVO.
Dotle je došlo, žalosno......VELEZDOGROBA je napisao/la:brat dosta je raji vise veleza
uvijek isto....
momci gladni hodaju
Ocemo li skidat Đonku ? Kad smo mogli piku ajmo i njega ...
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA !
-
- Kontakt:
AJMO GA RUSIT VISE
Svako ko može narušiti atmosferu u i oko kluba, nek ide, dotični gosp. je odavno za penzije.
A još nešto treba napomenuti, jučerašnji rezulati u evropskim ligama, su, može se reći posljedica ulaska kladionica u fudbal, pa vidite i sami borussia moenhengladbah dobije u gostima, a već ispali, real i barca se ofiraju i prodavaju čast, puštajući bodove ekipama koje su najvjerovatnije opstale i dr., tako i kod nas su dosta čudni rezultati, ne kažem da su namješteni, nemam dokaza, ali se nešto čudno događa. Odkad su kladionice ušle u fudbal, fudbal je za mene umro, a njegova smrt je nastupila krajem 90 - tih kada su počela intenzivna klađenja. Zato da mene uprava veleža pita, zatražio bi potpisivanje akta o zabrani pojavljivanja veleža na svim kladionicama u BiH, a ne samo za velež, jer očigledno neko manipuliše rezultatima.
A još nešto treba napomenuti, jučerašnji rezulati u evropskim ligama, su, može se reći posljedica ulaska kladionica u fudbal, pa vidite i sami borussia moenhengladbah dobije u gostima, a već ispali, real i barca se ofiraju i prodavaju čast, puštajući bodove ekipama koje su najvjerovatnije opstale i dr., tako i kod nas su dosta čudni rezultati, ne kažem da su namješteni, nemam dokaza, ali se nešto čudno događa. Odkad su kladionice ušle u fudbal, fudbal je za mene umro, a njegova smrt je nastupila krajem 90 - tih kada su počela intenzivna klađenja. Zato da mene uprava veleža pita, zatražio bi potpisivanje akta o zabrani pojavljivanja veleža na svim kladionicama u BiH, a ne samo za velež, jer očigledno neko manipuliše rezultatima.
- Titova-Juga
- Kontakt:
AlemC85 je napisao/la: Zato da mene uprava veleža pita, zatražio bi potpisivanje akta o zabrani pojavljivanja veleža na svim kladionicama u BiH, a ne samo za velež, jer očigledno neko manipuliše rezultatima.
Bravo!
Ova ti je definitivno namjestu, ideja je brilijantna ali teško da će iko u Veležu ikada i pomisliti da ovo uradi, naravno jer ni naš klub nije sasvim čist poštenja, uostalom kao niti jedan u ovoj kozijoj ligi.
Ovakvo stanje mnogima paše, a najviše ispašta veliki broj navijača, simpatizera kojeg samo interesuje bolji Velež.
Smrt nacionalizmu !!
Smrt nacionalizmu !!
Jednog ljepog dana, ako se takav ikada pojavi za FK Velez doci ce prava uprava i zajedno sa skupstinom donijeti
policy - statut - odluku kako god hocete sa par stavki koje se treb,a drzati zauvjek.
- bez steljenja tekmi po cjenu rata
- bez steljenja tekmi po cjenu ispadanja
- bez steljenja tekmi po cjenu propadanja kluba
policy - statut - odluku kako god hocete sa par stavki koje se treb,a drzati zauvjek.
- bez steljenja tekmi po cjenu rata

- bez steljenja tekmi po cjenu ispadanja
- bez steljenja tekmi po cjenu propadanja kluba
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,
- Džo_Rigorozni
- Kontakt:
Jeli opet bojtok kod vas 

"Fudbal okuplja dvije vrste muškaraca: one koji nemaju djevojke i one koji imaju žene"
Joint Union je najbolji on ce uvjek ostati!!!
Joint Union je najbolji on ce uvjek ostati!!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 12 gostiju.