RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA

Filantrop
Kontakt:

Re: RSD Velež Mostar

Post Postao/la Filantrop » 01 maj 2011, 15:03

mostarski je napisao/la:Navijace odnosno Red Army **** u zdrav mozak vec skoro dva mjeseca jer je on najveci krivac sto je saradnja oko autobusa propala i sto se navijaci moraju snalaziti sami.
Molim da ova recenica neka uđe u anale navijacke povijesti navijacke grupe RA Vrapcici. Najbolje opisuje navijacki mentalitet navedene skupine.

http://a6.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos- ... 1495_n.jpg
http://www.****.ba/slike/fotorep ... 918222.jpg
solo forte solo a destra

mostarski zrinjski

ANTIFA !
Kontakt:

Post Postao/la ANTIFA ! » 01 maj 2011, 15:07

Filantrop je napisao/la:
mostarski je napisao/la:Navijace odnosno Red Army **** u zdrav mozak vec skoro dva mjeseca jer je on najveci krivac sto je saradnja oko autobusa propala i sto se navijaci moraju snalaziti sami.
Molim da ova recenica neka uđe u anale navijacke povijesti navijacke grupe RA Vrapcici. Najbolje opisuje navijacki mentalitet navedene skupine.

http://a6.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos- ... 1495_n.jpg
http://www.****.ba/slike/fotorep ... 918222.jpg

A uša tamoooooooo ;) 8-) :evil: :geek:
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA !

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 01 maj 2011, 15:09

a stvarno imate li objasnjenje za tako losu posjetu u utakmici sa leotarom ...niste ni kopa imali gledajuci slike..
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

VELEZDOGROBA
Kontakt:

Post Postao/la VELEZDOGROBA » 01 maj 2011, 15:14

brat dosta je raji vise veleza
uvijek isto....
evo ja prvi nisam htio ici na tekmu jer se u velezu opet desavaju lose stvari
samo cu reci podatak da igraci ne mogu da jedu u restoranu MEGAMARKTA je dovoljna stvar
momci gladni hodaju
a sve zbog jednoc covjeka djonke!!!!

eto jedan od razloga a ima ih vise

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 01 maj 2011, 15:18

VELEZDOGROBA je napisao/la:brat dosta je raji vise veleza
uvijek isto....
samo cu reci podatak da igraci ne mogu da jedu u restoranu MEGAMARKTA je dovoljna stvar
momci gladni hodaju

sve mi je jasnoo..ista situacija i kod nas ...dejaa vuuuuu!!!
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 01 maj 2011, 15:19

VELEZDOGROBA je napisao/la:brat dosta je raji vise veleza
uvijek isto....
momci gladni hodaju

Dotle je došlo, žalosno......

ANTIFA !
Kontakt:

Post Postao/la ANTIFA ! » 01 maj 2011, 15:32

Ocemo li skidat Đonku ? Kad smo mogli piku ajmo i njega ...

VELEZDOGROBA
Kontakt:

Post Postao/la VELEZDOGROBA » 01 maj 2011, 15:36

AJMO GA RUSIT VISE

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 01 maj 2011, 15:52

Svako ko može narušiti atmosferu u i oko kluba, nek ide, dotični gosp. je odavno za penzije.

A još nešto treba napomenuti, jučerašnji rezulati u evropskim ligama, su, može se reći posljedica ulaska kladionica u fudbal, pa vidite i sami borussia moenhengladbah dobije u gostima, a već ispali, real i barca se ofiraju i prodavaju čast, puštajući bodove ekipama koje su najvjerovatnije opstale i dr., tako i kod nas su dosta čudni rezultati, ne kažem da su namješteni, nemam dokaza, ali se nešto čudno događa. Odkad su kladionice ušle u fudbal, fudbal je za mene umro, a njegova smrt je nastupila krajem 90 - tih kada su počela intenzivna klađenja. Zato da mene uprava veleža pita, zatražio bi potpisivanje akta o zabrani pojavljivanja veleža na svim kladionicama u BiH, a ne samo za velež, jer očigledno neko manipuliše rezultatima.

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 01 maj 2011, 15:57

AlemC85 je napisao/la: Zato da mene uprava veleža pita, zatražio bi potpisivanje akta o zabrani pojavljivanja veleža na svim kladionicama u BiH, a ne samo za velež, jer očigledno neko manipuliše rezultatima.

Bravo!
Ova ti je definitivno namjestu, ideja je brilijantna ali teško da će iko u Veležu ikada i pomisliti da ovo uradi, naravno jer ni naš klub nije sasvim čist poštenja, uostalom kao niti jedan u ovoj kozijoj ligi.
Ovakvo stanje mnogima paše, a najviše ispašta veliki broj navijača, simpatizera kojeg samo interesuje bolji Velež.
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.

- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !

Smrt nacionalizmu !!

kimbo
Kontakt:

Post Postao/la kimbo » 01 maj 2011, 16:27

Jednog ljepog dana, ako se takav ikada pojavi za FK Velez doci ce prava uprava i zajedno sa skupstinom donijeti
policy - statut - odluku kako god hocete sa par stavki koje se treb,a drzati zauvjek.

- bez steljenja tekmi po cjenu rata :D
- bez steljenja tekmi po cjenu ispadanja
- bez steljenja tekmi po cjenu propadanja kluba
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,

Džo_Rigorozni
Kontakt:

Post Postao/la Džo_Rigorozni » 01 maj 2011, 16:43

Jeli opet bojtok kod vas :?:
"Fudbal okuplja dvije vrste muškaraca: one koji nemaju djevojke i one koji imaju žene"

Joint Union je najbolji on ce uvjek ostati!!!

Tito_1922
Kontakt:

Post Postao/la Tito_1922 » 01 maj 2011, 17:14

ANTIFA ! je napisao/la:Slazem se cunami nesto nestima ... Al raja odma misli "**** " Velez prodaju nas .. sta cemo mi navijat bolje kuci sjedit a ima i momaka koji su na svakim utakmicama koji su istinski navijaci Veleza svaka im cast posebno one koji vode KNRA vole momci Velez .. A ima i znatan broj " DERBI NAVIJACA " dodju protiv Zrinjskog i odma su ti oni RA niko kao oni , Nadam se da dolazi bolje vrijeme da ce se uprava i navijaci slagat kada to bude treba razmisljat o tituli.. Raja idel se u Siroki ?

Potpis.

Antifa!
Mostar nam otac, Neretva majka....a Velež smo MI..

Do zadnjeg dana cemo se boriti za ideologiju rahmetli našeg komandanta Hujke (za jedinstven Mostar) i Generala Sefera.(za jedinstvenu BiH)

cunami
Kontakt:

Post Postao/la cunami » 01 maj 2011, 17:58

U upravi ima 2-3 covijeka koja narusavaju atmosferu u klubu i Niksic kao premijer federacije nece da se sa bilo kim svadja jer zasto da neki koji njemu nisu ni do koljenja iskoriste medije i pljuju po njemu?Zato nece da otjera Đonku ali zato ostatak uprave je sa njegovu smijenu ali se i mi kao navijaci moramo dignut protiv Đonke jer da jedan penzioner vodi klub,ne trebamo dopustit.Imamo,po meni,koliko toliko,jaku upravu i dolasko jos par ljudi mozemo imat jaku upravu ali trebamo iskoristit autoritet i pozanstva Niksica i mislim da Velez moze jednom od poslje rata postat ozbiljan klub a kad jednom to postanemo,onda mislim da cemo ozbiljni i da ostanemo.
Ali mi ne ide u glavu ponizavat igrace a oni su Velez ostavili u ligi i sramota je da je pojedinim igracima zabranjeno da jedu po restoranima jer klub nije placao a to placa direktor kluba a ne Niksic ili neki caln uprave.I ako ne moze da plati da 5-6 igraca sa strane ima hranu onda je taj covijek totalno nesposoban i zato ga se trebamo rijesit sto prije

mostarski
Kontakt:

Post Postao/la mostarski » 01 maj 2011, 18:03

Slažem se sve sa tobom "cunami", apsolutno si u pravu u ovom postu za sve. I pošto u nas ljudi trebaju nesto pročitati i vidjeti jednos sto puta, sad cu ispisati tovar puta jedno te isto, pa nece li se početi ulijevati u uši svakome, tako da svi isto počnemo naglas ponavljati :

ĐONKO ODLAZI ..... ĐONKO ODLAZI .....ĐONKO ODLAZI .....ĐONKO ODLAZI .....ĐONKO ODLAZI .....ĐONKO ODLAZI .....ĐONKO ODLAZI .....ĐONKO ODLAZI .....ĐONKO ODLAZI .....ĐONKO ODLAZI .....ĐONKO ODLAZI .....ĐONKO ODLAZI .....ĐONKO ODLAZI .....ĐONKO ODLAZI .....ĐONKO ODLAZI .....ĐONKO ODLAZI .....ĐONKO ODLAZI .....ĐONKO ODLAZI .....ĐONKO ODLAZI .....ĐONKO ODLAZI .....ĐONKO ODLAZI .....ĐONKO ODLAZI .....ĐONKO ODLAZI .....ĐONKO ODLAZI .....ĐONKO ODLAZI .....ĐONKO ODLAZI .....ĐONKO ODLAZI .....ĐONKO ODLAZI .....ĐONKO ODLAZI .....ĐONKO ODLAZI .....ĐONKO ODLAZI .....ĐONKO ODLAZI .....ĐONKO ODLAZI .....ĐONKO ODLAZI .....ĐONKO ODLAZI .....ĐONKO ODLAZI .....ĐONKO ODLAZI .....ĐONKO ODLAZI .....ĐONKO ODLAZI .....ĐONKO ODLAZI .....ĐONKO ODLAZI .....

ODLAZI MONSTRUME IZ SVETOG KLUBA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

cunami
Kontakt:

Post Postao/la cunami » 01 maj 2011, 19:24

Meni licno ne ide u glavu kako jedan penzioner moze da vodi administraciju kluba koja je zatrpana svakakvim papirima,sto od ugovora igraca,sponzora itd...
Sramota je sto se desavaju neke negativne stvari ali nadam se da ce se i to vrlo brzo rijesit.Meni licno ne bi smetalo i da se krade ali da svi unutar kluba imaju redovne plate i premije.Nadam se da je vecina KNRA i uprave svijesna da se moze preokrenut Velez u pozitivnom smislu i da je za to potrebno samo malo ali da do tog moramo doci zajedno i sa ljudima kojima Velez nesto znaci a ne sa penzionerima tipa Đonke i sl.
Jedva cekam da ova sezona zavrsi jer je za mene bila turbulentna,stresna,puno se bodova izgubilo kuci i cekam na ljeto neke promjene a one su se najavile vec za koji dan jer sam tako citao na internet portalima

ANTIFA !
Kontakt:

Post Postao/la ANTIFA ! » 01 maj 2011, 21:48

Daj boze nekad u buducnosti , da budemo igrali finale kupa il da osvojimo naslov prvaka to mi je jedina zelja ..

Nadam se da ce doci i ta vremena , pa zar moze vise Velezu 15 godina smo tu i tamo kako mozemo bola ljudi cilj nam je svake sezone " opstanak u premier ligi " nema to hocemo nove ljude hocemo TITULU u MOSTARU ! hocemo i moramo zasluzila je raja pa ima li u nas svjetlo na kraju tunela .. Mora da budee jedino je bilo dobro kad je bio Milomir Seslija vratio sjaj starom Velezu ! :D :D HOCU NASLOV PRVAKA ILI OSVOJEN KUP !!!

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 01 maj 2011, 23:25

cunami je napisao/la:Meni licno ne ide u glavu kako jedan penzioner moze da vodi administraciju kluba koja je zatrpana svakakvim papirima,sto od ugovora igraca,sponzora itd...
Sramota je sto se desavaju neke negativne stvari ali nadam se da ce se i to vrlo brzo rijesit.Meni licno ne bi smetalo i da se krade ali da svi unutar kluba imaju redovne plate i premije.Nadam se da je vecina KNRA i uprave svijesna da se moze preokrenut Velez u pozitivnom smislu i da je za to potrebno samo malo ali da do tog moramo doci zajedno i sa ljudima kojima Velez nesto znaci a ne sa penzionerima tipa Đonke i sl.
Jedva cekam da ova sezona zavrsi jer je za mene bila turbulentna,stresna,puno se bodova izgubilo kuci i cekam na ljeto neke promjene a one su se najavile vec za koji dan jer sam tako citao na internet portalima
Na kojim internet portalima si čitao te vijesti, ako nećeš ovdje napisati, pošalji na p.p. pa da to pročitam...

cunami
Kontakt:

Post Postao/la cunami » 01 maj 2011, 23:39

Objavljeno je na svim internet portalima kako se uprava dogovorila za iducu sezonu sa trenerom Odovicem i kako ce on napravit spisak ko bi trebao porduzit ugovor sa Velezom i da je to bio prvi dio sjednice a drugi dio je bio sa privatnicima iz Mostara da se vidi da li Velez ima podrsku sire drustvene zajednice.
Sto se tice titule ili osvajanje kupa,nista ne mozes bez para a nadji mi covijeka koji je spreman da ulozi svojih milion ili dva miliona maraka da se to desi???Nema takvog covijeka u Mostaru i misljenja sam da Niksic to pokusava ali ni on nije iz Mostara ali ne moze se sve preko noci.Prije ove utakmice je sve bilo kako treba,pisalo se fino a poslje utakmice se vise ne ide na utakmice,traze se titule,kupovi i sl.
Pa gdje ce Velez igrat Evropu kad nema stadion,kad duguje raznim kljentima po ne znam ni ja koliko hiljada?Da bi se igralo u Evropi,racun kluba treba biti pozitivina nula jer tako zahtjevaju pravila UEFE i FIFE a to je da se igracima ne duguje nista,da se bivsim igracima ne duguje nista,da im se uplacuje staz,zradstveno,a toga u Velezu nema.Klub je duzan svakome,od sadasnjih igraca pa do bivsih a raspitaj se jesam li upravu u ovome.Ne moze se Evropa igrat a duzno se igracima.Primjer je Sloboda koja nije isplatila plate i porez drzavi i nije prije nekoliko godina isla u Evropu.Klub treba prvo stabilizovat a sa ljudima tipa Đonko i sl.ne moze se doci do stabilizacije jer taj covijek je uspijeo da mu igraci sa strane nemaju sta jesti i da se tjeraju iz restorana a nece mu valjda i za to Niksic trazit pare????????????
Moramo se vratit u stvarnost i pomoc Velezu maksimalno i tek onda trazit nesto zauzvrat a do tad...tesko ce biti

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 01 maj 2011, 23:43

A da, to sam pročitao, sam znaj da ima i gorih od veleža, po pitanju dugovanja, primjer sarajevo duguje preko 4 miliona maraka, čelik preko 5 itd. tako da smo mi još i dobri, pa bolan veležu treba samo malo, samo malo, i da krene uzlaznom putanjom, a ljudi koji kvare atmosferu raus iz kluba...

Zaključano

Natrag na “FK Velež”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []