Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Iduća domaća utakmica Želje je gradski derbi.
Očekujem da naprave neku kaznu da im istok zatvore.
Ostaće samo sjever i zapad. Onda ide taraba hordama na dolazak.
Očekujem da naprave neku kaznu da im istok zatvore.
Ostaće samo sjever i zapad. Onda ide taraba hordama na dolazak.
[quote=Convicts1988 post_id=7332615 time=1573391939 user_id=33799]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
Nije nas nadigrao Rudar na Koševu, nego sudac. A evo ti odgovor, drag mi je Velež ali imam osjećaj kao da ne zapinju u rs, kao protiv sarajevskih klubova.
fks74 je napisao/la: ↑12 mar 2026, 19:32Nije nas nadigrao Rudar na Koševu, nego sudac. A evo ti odgovor, drag mi je Velež ali imam osjećaj kao da ne zapinju u rs, kao protiv sarajevskih klubova.
Pošteno
Hvala na odgovoru. Mada statistika drugačije kaže,ko je koga nadigrao. Vi ste imali 2 šuta u okvir gola,a mi pored dva postignuta gola,promašen penal,prečka, Banić skinuo dve mrtve plus poništen gol.
Slažem se za crveni da je bespotreban bio,tj.drugi žuti,ali i dok je bilo 11 na jedanest,niste bili bolji.
Živio
Zašto bi išta bilo neuugodno, pa i posušaci su prošlu utakmicu bili među nama sve u dresovima.
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
- KONTRASVIH
- Kontakt:
Taraba ce svakako biti jer ce dobiti cca oko 500 ulaznica, tj. 5%, kao sto su oni nama dali zadnji put.
HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA
- Combattente87
- Kontakt:
Titula je sa nama....
BORAC U SRCU VRBAS U VENAMA !
Nećemo dalje, razapeće nas na forumuCombattente87 je napisao/la: ↑12 mar 2026, 20:03Titula je sa nama....
Tamo gdje si ti, tamo stanuje mi duša... FKB1926
ŽIŽOVIĆ MLADEN
ŽIŽOVIĆ MLADEN
Spremite grla i dlanove. Neka aplauz i podrska lesinarima budu glasniji nego sto su bili ultrasimazeljovac21 je napisao/la: ↑12 mar 2026, 19:12Ysbem ti mrtve usta maloumnice jedan ako si navijac fks stidi se
Gledam raspored naredna tri kola. Ako Zrinjski ukiksa bar jednu,u Posušju ili Vrapčićima, mogu se kladiti u život da Rudar dobija Borca u PD .
- Threeplanetrees
- Kontakt:
Neka govedari odmah ujutro gurnu jedno saopštenje reda radi da ne sjebu ovo fino sunčano vrijeme 
- Threeplanetrees
- Kontakt:
Ovaj iz Prijedora sve glumi neku finoću, a masturbira na Gigovića u Prijedoru i mašta o kiksu Zrinjskog da bi im Borac pustio
Mentol,ja sam prvi napisao da je cirkus u najavi,kad sam vidio ko sudi Rudar - Velež. Ne maštam ja o ničemu,samo sam realan za razliku od nekih.Threeplanetrees je napisao/la: ↑12 mar 2026, 20:14Ovaj iz Prijedora sve glumi neku finoću, a masturbira na Gigovića u Prijedoru i mašta o kiksu Zrinjskog da bi im Borac pustio
- KONTRASVIH
- Kontakt:
Inace, primjetih da je nova tribina u Vrapcicima skoro zavrsena i lijepo sve to izgleda, al kome se to radi kad ni ovaj manji kapacitet od 5–6 milja nikad nije bio pun otkako igraju PL BiH?
HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA
Niko nama nije kriv što se koljemo a oni se pomažu kada su u mogućnosti. Niko nam nije kriv, što bošnjaci prodaše i mater svoju za fotelju i lovu.Threeplanetrees je napisao/la: ↑12 mar 2026, 20:14Ovaj iz Prijedora sve glumi neku finoću, a masturbira na Gigovića u Prijedoru i mašta o kiksu Zrinjskog da bi im Borac pustio
Hehe. Baš se pomažemo. Ove sezone nas masakrirali i to više puta,i Gigović i Kesić. Čak i onaj što je sinoć sudio Velež - SA. Pogotovo onu zimus utakmicu u PD protiv Borca. I Kesić i Borac nas pomogli.fks74 je napisao/la: ↑12 mar 2026, 20:20Niko nama nije kriv što se koljemo a oni se pomažu kada su u mogućnosti. Niko nam nije kriv, što bošnjaci prodaše i mater svoju za fotelju i lovu.Threeplanetrees je napisao/la: ↑12 mar 2026, 20:14Ovaj iz Prijedora sve glumi neku finoću, a masturbira na Gigovića u Prijedoru i mašta o kiksu Zrinjskog da bi im Borac pustio![]()
- Threeplanetrees
- Kontakt:
Kako sam dresirao onog nesretnika. Izdržao je nekoliko minuta 
J.bi ga kad njima treba, kad obezbijede titulu vidjet ćeš bidova. Dok kod nas npr Sarajevo i Željezničar nema šanse da bi dali jedni drugima ili Velež.Zigazaga je napisao/la: ↑12 mar 2026, 20:24Hehe. Baš se pomažemo. Ove sezone nas masakrirali i to više puta,i Gigović i Kesić. Čak i onaj što je sinoć sudio Velež - SA. Pogotovo onu zimus utakmicu u PD protiv Borca. I Kesić i Borac nas pomogli.fks74 je napisao/la: ↑12 mar 2026, 20:20Niko nama nije kriv što se koljemo a oni se pomažu kada su u mogućnosti. Niko nam nije kriv, što bošnjaci prodaše i mater svoju za fotelju i lovu.Threeplanetrees je napisao/la: ↑12 mar 2026, 20:14Ovaj iz Prijedora sve glumi neku finoću, a masturbira na Gigovića u Prijedoru i mašta o kiksu Zrinjskog da bi im Borac pustio![]()
Slažem se. Rudaru je problem što čeka Borca prvo kolo četvrtog kruga. Borac ima više prostora da bodove da Radniku ili Slogi jer kasnije igraju.fks74 je napisao/la: ↑12 mar 2026, 20:30J.bi ga kad njima treba, kad obezbijede titulu vidjet ćeš bidova. Dok kod nas npr Sarajevo i Željezničar nema šanse da bi dali jedni drugima ili Velež.
- Jet2Holiday
- Kontakt:
Nemaju oni muda
🎶 Kad sa sjevera pjesmu čuješ ti, dole na terenu srce ostavi 🎶
„Nothing beats a Jet2 holiday!”
„Nothing beats a Jet2 holiday!”
Bice u subotu dobar derbi, Zeljo ce se na goavu nasadati da opet pobjedi Borca, bice bas borba, ja zadovoljan i remijem.
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, ErosViverosViv, f16, Hajdeee, Lik, mnon46, Riziko, successminator, Vanja8 i 40 gostiju.